Kosmetyki do skóry głowy dla mężczyzn

Natura Siberica For Men Only, Snow Leopard Anti-loss Serum Naturalne serum przeciw wypadaniu włosów `Śnieżny leopard`

anna996
    2 maja 2024 o 12:32
    Serum pieniło się na włosach
    Z trudem zużyłam to serum: - serum jest przeznaczone dla mężczyzn, ale kupiłam je dla siebie - kosmetyk ma wygodną butelkę z atomizerem - serum rozpylałam na skórę głowy i wcierałam - podczas tej czynności miałam lekką pianę na włosach - po zużyciu prawie całej butelki nie zauważyłam większych efektów - dostępność: kupiłam przez internet przy okazji innych zakupów kosmetycznych. Ogólnie: na moje włosy serum w ogóle nie zadziałało. Nie było też przyjemne w stosowaniu (piana). Oceniam tylko na 2 gwiazdki, nie kupię ponownie.
  • 2 kwietnia 2024 o 6:18
    Do niczego
    Mimo, że jest to wcierka z linii męskiej, to nie ma powodu, żeby nie mogły jej używać kobiety. Ja sięgnęłam po nią po przeczytaniu artykułu bardzo znanej i bardzo dobrej pani trycholog - polecała ten kosmetyk wspomagająco, gdy wypadają włosy z powodu anemii. Ja z tą ostatnią zmagam się praktycznie całe życie, więc postanowiłam wypróbować ten kosmetyk, bardziej dla wzmocnienie włosów, niż innych spektakularnych efektów. Po pierwsze bardzo chłodzi on skórę, nienawidzę tego uczucia, bo może tak wyziębić mieszki włosowe, że będzie to skutkowało większym wypadaniem, więc nie ma to sensu, ale skoro już kupiłam, to postanowiłam chociaż spróbować jej użyć. Atomizer, a raczej ta wodna konsystencja jest również dziwna, przy jednym psiknięciu wylatywało tak dużo wcierki, że ciężko ją było rozprowadzić i w dodatku się pieniła. Kiedy się skończyła przelałam do tej butelki samą wodę i atomizer pracował normalnie, psikał normalnymi ilościami wody. Producent zaleca używać 1 - 2 razy w tygodniu. Ja używałam 2 razy w tygodniu i po zużyciu całej butelki nie zauważyłam kompletnie żadnej różnicy, ani we wzmocnieniu włosów, ani w ukojeniu skóry głowy. Jedyny plus, którego można się doszukać na siłę to to, że to serum nie obciążyło włosów u nasady, ale jednak nie po to wydałam na nie pieniądze.