Balsamy do ciała

Hagi Balsam do Ciała Ziołowo Mi Odżywczy 200ml
topestetic

Werka09
    12 stycznia 2025 o 22:27
    Działanie super ale zapach nie dla każdego
    Balsam nawilża, wchłania się szybko pozostawiając na sobie zapach. Nakładając balsam na noc po kąpieli po wstaniu następnego dnia zapach jest nadal wyczuwalny. Mnie ten zapach nie przekonał do siebie trochę kojarzy mi się trochę z kwiaciarnią i tym się do niego przyzwyczaiłam. Konsystencję ma na rzadszą dzięki czemu łatwo się go rozprowadza po skórze i jest dość wydajny. Ma ładne opakowanie i dobrze się go używa.
    Zalety:
    • Opakowanie, konsystencja, działanie, nawilżenie
    Wady:
  • 25 marca 2024 o 20:17
    Bardzo dobry
    Balsam posiada w swoim składzie oleje z pestek moreli, słonecznika, winogron, makadamia i ryżowy. Znajdziemy w nim także roślinne ekstrakty z pokrzywy, rozmarynu oraz tymianku. Balsam bardzo dobrze nawilża skórę, ma działanie odżywcze i regenerujące. Ogólnie bardzo dobry balsam jednakże zapach nie każdemu może się spodobać gdyż rzeczywiście jest ziołowy.
    wordila
    25 lutego 2024 o 23:12
    W porządku
    Kupiłam, bo miałam ochotę na ziołowy zapach. Myślę, że takie wdychanie takiej kompozycji pozytywnie wpłynie na sen. Zapach w porządku, taka 3.5/4 na 5, bo myślę, że można zrobić jeszcze ładniejszy zapach ziołowy. Konsystencja lekka, dość wodnista. Wchłania się dość szybko. Nawilżenie średnie. Dla skóry normalnej w porządku. Dla suchej to za mało. Dla mnie poprawny, lecz nie niezbędny.
    eilen96
    7 października 2023 o 22:10
    Rewelacyjny zapach z bardzo intensywnym, ziołowym zapachem!
    Po zużyciu wersji pomarańczowej z chęcią zakupiłam wersję ziołową. Muszę przyznać, że jest jeszcze lepsza. Balsam bardzo szybko się wchłania, można użyć po kąpieli i po chwili wskakiwać w piżamkę. Rewelacyjny i bardzo intensywny zapach, który przez trochę utrzymuje się na skórze. Ten zapach jest naprawdę intensywny i ziołowy, nie każdemu może się spodobać. Ja akurat takie uwielbiam. Balsam daje uczucie nawilżenia nawet na drugi dzień. Dla mnie to najlepszy balsam, jaki używałam!
    Zalety:
    • rewelacyjny zapach
    • ekspresowo się wchłania
    • fajna konsystencja
    • daje uczucie nawilżenia
    Wady:
    • trochę drogi i średnio dostępny nie widziałam go nigdzie stacjonarnie
  • 14 grudnia 2022 o 12:24
    To nie dla mnie
    Miałam okazje używać balsamu mango i polasilam sie na wersje w tubce. Ta marka ma specyficzne zapachy kosmetyków i o ile mango akceptowałam tak ten jest dla mnie nie do przeskoczenia. Zapach ciężki, taki słodki i dziwny, trudno mi określić jakimi ziołami miałby pachnieć. Konsystencja okej ale u mnie dodatkowo sie nie sprawdza bo nie nawilżył mojej skóry. Jak go niedokładnie rozsmarowałam albo nałożyłam więcej to zostawał na skórze i było widać biały ślad.