Kremy uniwersalne

Iossi PRO, Deep Hydration Prebiotic & Peptide Rejuvenating Face Cream Dogłębnie nawilżający krem do pielęgnacji twarzy

Iossi Deep Hydration Prebiotic & Peptide Rejuvenating Face Cream 50 ml
Deep Hydration Prebiotic & Peptide Rejuvenating Face Cream 50 ml 303F-938B1
Iossi Pro

Medea05
    1 czerwca 2024 o 11:21
    Fajny, ciezki zapach - ale działanie super ;)
    Chciałabym Wam przedstawić krem, który gościł w mojej jesienno-zimowej pielęgnacji :) Jest to krem peptydowy od @iossi.cosmetics . Moja skóra kocha peptydy, które ją ładnie nawilżają i dodają sprężystości. Nie inaczej było tym razem :) Krem ma dość “luksusowy” wygląd - nie tylko z powodu szaty graficznej, ale samo opakowanie jest “porządne”. To jest szklana buteleczka i jeśli się nie mylę to z system airless. Krem jest dość rzadkiej konsystencji, sama pewnie zakwalifikowałabym go jako serum lub emulsję. Co może się niektórym nie podobać to zapach - ja wyczuwam tam tzw. anginkę/geranium. Jeśli znacie tę roślinę to wiecie że pachnie ona dość intensywnie i specyficznie. Mi na początku to strasznie przeszkadzało, z czasem się przyzwyczaiłam. Krem: + jest leciutki, nadaje się na noc jak i na dzień + nawilża skórę - ale efekty są najlepsze przy regularnym stosowaniu, nawilżenie jest dość widoczne, ale nie typu “bankietowy efekt plumping” + efektem na już jest łagodzenie spierzchniętej skóry, kremik ją delikatnie otula + przy regularnym stosowaniu wygładza skórę, daje trochę taki efekt plumpingu Minusy: -mocny zapach - dla wielu może być nie do przejścia -cena - ok. 150zł/50ml choć samo opakowanie niemało kosztuje i jest to odzwierciedlone w cenie Czy sięgnę ponownie? Pewnie na razie nie, bo szukam bardziej budżetowej opcji. Ale jeśli nie znajdę następcy - kto wie ;)
  • 4 marca 2024 o 13:51
    Bardzo go lubiłam
    Krem o bardzo lekkiej, niezwykle przyjemnej formule, pielęgnuje i koi moją skórę! Uwielbiam go, ponieważ wspaniale się wchłania nie pozostawia lepkiej warstwy na buzi. Bardzo dobrze nawilża, wygładza oraz zmniejsza zaczerwienienia co jest widoczne przy regularnym stosowaniu! Redukuje pierwsze oznaki starzenia i świetnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Szklana butelka z grubego szkła prezentuje się niezwykle luksusowo i porządnie, dodatkowo pompka się nie zacina i super działa! Myślę, że jest to kosmetyk, który warto przetestować!
    Zalety:
    • Opakowanie z grubego szkła
    • Działanie
    • Konsystencja
    • Lekkość i super wchłanianie
    • Delikatny zapach
  • 11 grudnia 2023 o 12:29
    Ten krem to najlepsze co mogło mi się przytrafić w okresie jesienno-zimowym! ❤️
    Ten krem to coś cudownego, zdecydowanie hit i najlepszy krem jaki w życiu używałam. Odpowiada na wszystkie moje potrzeby, daje efekty a do tego ma piękne opakowanie. Moja cera, bardzo wymagająca - mieszana, ze skłonnościamj do przesuszania, zwłaszcza w okresie zimowym. Niekiedy wrażliwa, skłonna do podrażnień ale i niedoskonałości. Także nie jest łatwo. Moja skóra wymaga otulenia, uczucia nawilżenia, zdrowego promiennego wyglądu. I to właśnie od tego kremu dostałam. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania, ale nie pozostawia matowego wykończenia, lecz piękne deliaktnie glow, nadaje skórze zdrowego wyglądu i koloru. Od razu wygląda promiennie i na wypoczętą. Łagodzi zaczerwienienia i stany zapalne. Super sprawdza się pod makijaż, bardzo dobrze współgra z każdym podkładem. Zapach lekko cytrynowy, mnie się podoba, miałam już kiedyś krem z Iossi i miał bardzo podobny zapach. A opakowanie? Piękne klasa sama w sobie, czarno białe, solidnie wykonane, ciężkie. Opakowanie z pompką, moje ulubione rozwiązanie, higieniczne i precyzyjne. Krem wydajny, wystarczy niewielka ilość na całą buzię i szyję. Co zyskujemy stosując krem? - natychmiastowe uczucie nawilżenia i otulenia skóry - promienny, zdrowy wygląd - efekt glow - wyciszenie stanow zapalnych i złagodzenie zaczerwienienia - bardziej jędrna i sprężysta skóra.
    SanaPL
    13 lipca 2023 o 14:45
    drogi ale skuteczny
    na prawdę nie jestem osobą która lubi wydawać pieniądze ale tutaj peptydy i probiotyki mnie kupiły niesamowicie mocno. jeżeli chodzi o takie moje wrażenia co do kremu to na pewno trzeba mu przyznac to że nawilża skórę. stosuję go dłuższy czas i po każdym jego nałożeniu czuję, że skóra jest napita i odżywiona. co do innych efektów to widze również i ujędrnienie. cieszy mnie to bo mam tendencję do pojawiania się zmarszczek przy między brwiami a dzięki iossi widać to o wiele mniej.
    Erniss
    13 lipca 2023 o 9:36
    Dobry
    Najlepszy krem jaki miałam do tej pory. Nie zapycha. Do zapachu trzeba się przyzwyczaić, pachnie trawą cytrynową. W swojej cenie warto jest kupić bo działanie dobre.