Kremy z filtrem do twarzy

Bioderma Photoderm M, Krem do skóry z tendencją do przebarwień SPF 50+

e-ZikoApteka.pl
Bioderma NAOS POLAND Photoderm M SPF 50+ ciemny, 40ml
Bioderma Photoderm M Ochronny krem koloryzujący SPF50+, Ciemny Bioderma Ciemny 40 ml

• 7 sierpnia 2024 o 9:58
    Dla mnie bardzo dobry
    Od lat używam kremów zarówno dla dzieci jak i dla siebie marki Bioderma. Ten krem/podkład miałam też w starej wersji gdy był bardzo lejący i kiepsko się go aplikowało, ta wersja jest zdecydowanie aż za bardzo gęsta, ale wówczas dodaje sobie poślizgu wodą lub serum pod krem. Wybrałam kolor jasny, bo gdy miałam ciemny to bardzo nieładnie robił się pomarańczowy na twarzy, a jasna wersja jest widoczna, ale do akceptacji jak dla mnie. Dobrze chroni przed promieniowaniem, ale tak jak inne specyfiki, trzeba tu również reaplikowac krem po 2 godzinach. Ja mam mega tendencję do plam i przebarwień, a także cerę tłustą ze skłonnością do wyprysków, ale on nie powoduje zaskórników, ani innych niedoskonałości. Polecam
    berry64
    23 kwietnia 2024 o 11:19
    Rewelacyjny SPF
    Krem bardzo łatwo się rozprowadza, szybko się wchłania. Lekka, kremowa konsystencja. Widoczna redukcja przebarwień po 2 tygodniach stosowania, skóra jest w lepszej kondycji. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • przystępna cena
    • nie zatyka porów
    • szybko się wchłania
    • dobry pod makijaż
    ewia
    26 kwietnia 2022 o 9:56
    Sprawdził się :)
    Używałam go latem, nawet w ekstremalnych warunkach (wakacje w gorących klimatach) i muszę przyznać, że sprawdził się. Ładnie tonuje i nadaje naturalny ciepły odcień. A przy tym dobrze nawilża i równie dobrze się wchłania. Jedyny (drobny) minus to to, że po jego użyciu cera się świeci. Nie wiem czy zmniejsza przebarwienia, ale na pewno chroni przed nowymi. Idealny na lato zamiast podkładu. Wydajny. Dla mnie świetny
    Zalety:
    • wysoka ochrona przeciwsłoneczna
    • skuteczność
    Wady:
    • lekkie świecenie cery po użyciu
    gedda
    26 września 2021 o 9:22
    nowy ulubieniec
    Od zawsze używam tej serii, ponieważ zapewnia najwyższy filtr przeciwsłoneczny, pięknie tonuje skórę (mam dość ciemną karnację), a równocześnie zapewnia jej pielęgnację. To dla mnie podstawowy kosmetyk podczas wyjazdów do cieplejszych krajów z mocniejszym słońcem. Sprawdza się nawet na równiku (Wyspy Kanaryjskie). Wystarczy jedna aplikacja rano. Ten krem - Photoderm M - to nowość, która od razu skradła moje serce. Jak poprzednicy pielęgnuje, chroni przed słońcem i barwi cerę, lecz także redukuje przebarwienia i zapobiega powstawaniu nowych. Aż się chce wychodzić na słońce.
    Zalety:
    • pielęgnuje
    • tonuje
    • wysoki filtr SPF
    Wady:
    • brak wad
  • 17 czerwca 2021 o 9:37
    Dla osób że skłonnością do przebarwienia to cudo
    Mam cerę mieszaną ze skłonnościami do przebarwień. Latem moja cera była cała w piegach , do czasu aż odkryłam Bioderma Photoderm. Wcześniejsze kremy nie okazywały się skuteczne, Bioderma chroni skórę przed promieniami słonecznymi. Dostępna w dwóch wersjach, ja na kato wybieram ciemniejsza. Dobrze kryje, świetnie nadaje się jako podkład pod puder, ale przede wszystkim jak żaden inny stosowany wcześniej, chroni skórę przed przebarwieniami. Stosuję go codziennie i polecam każdemu. Posiada lekką konsystencje , ale jest napigmentowany dobrze, producent sugeruje używanie grubej warstwy, ja używam cieniej bo jest bardzo wydajny i dobrze pokrywa skórę. Jeżeli chodzi o design to jest prosty , a na opakowaniu znajdziemy informacje. Szczerze wolałabym opakowanie z pompką , bo teraz jest zwykła tubka do wyciskania. Plus, że można stosować go w ciąży. Polecam