Serum do twarzy

_Element Serum do twarzy `Bakuchiol + wit.C`

3 na 51 opinię

• 8 stycznia 2024 o 9:50
    Całkiem dobre w działaniu, ale ten zapach..
    Serum kupiłam na wyprzedaży na jednej z internetowych aptek, było za 16 zł a brakowało do wysyłki to stwierdziłam że zaryzykuję. O ile jestem zadowolona z działania, to przyjemność z użytkowania równa się prawie zeru ze względu na bardzo odpychający zapach. Mój mąż już z daleka wyczuwa kiedy je nałożę i ucieka jak najdalej.. też bym chciała, ale no trzeba zużyć.. szczególnie że działanie jest zadowalające, fajnie wygładza i napina lekko skórę. Stacjonarnie można nabyć w aptekach oraz Rossmannie. Najchętniej oceniłabym najniżej, bo jak można stworzyć kosmetyk o tak odrzucającym zapachu, ale wiem że to sprawa subiektywna, więc oceniam na 3+. Fajne działanie, ale jak za cenę regularną to nie warto, tańsze produkty zapewnią nam podobny efekt.
    Zalety:
    • napina, wygładza i rozświetla skórę (obietnice producenta są spełnione)
    • wygodne opakowanie z pompką
    • lekka, nie tłusta formuła mimo kremowej konsystencji - docenią ją osoby które nie lubią tłustych warstw na swojej twarzy
    Wady:
    • cena regularna - 40-50 zł
    • ZAPACH!!
    • dość szybko się kończy jak na serum 30 ml