Kremy do twarzy dla dzieci

Lirene Dermoprogram Kids, Mleczko ochronne dla dzieci SPF 50+

Lirene Kids Mleczko Ochronne dla Dzieci SPF50+ 150ml

• 10 lipca 2023 o 9:11
    Doskonały zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych
    Nie ma sensu jak dla mnie kupować oddzielnych produktów gdyż to mleczko sprawdziło się dla całej naszej rodziny. W tubce. Wygodna aplikacja. Niby mleczko, ale nie jest płynne. Bardziej nazwałabym to kremem. Doskonała aplikacja. Rozsmarowuje się szybko i błyskawicznie wchłania czym wzbudziło uznanie u moich synów 10 i 13 lat oraz męża, który co prawda siedział w cieniu, ale stopy i nogi intensywnie smarował:) Chłopaki były smarowane raz. Mleczko jest wodoodporne i choć producent zaleca smarowanie kolejne po kąpieli to mleczko działało przy jednym smarowaniu doskonale. Chłopaki kąpały się w basenie i morzu gdzie byli wystawienie na ostre słońce non stop. Opalili się po prostu pięknie, równomiernie i bezpiecznie. Skóra po stosowaniu tego mleczka jest po prostu chroniona w 100%. Dodatkowym atutem jest fakt,że mleczko doskonale nawilża skórę. Pomimo słońca, kąpieli nie mieliśmy problemów z suchą skórą. Mleczko przyjemnie pachnie. Nie uczula, nie podrażnia. Jest wydajne i komfortowe w użyciu. Tubka starczyła naszej rodzinie 4 osobowej na cały wyjazd z codziennym smarowaniem:) Polecam serdecznie. Można dostać w promocji;)
    Akko_
    8 stycznia 2023 o 15:45
    Bliżej mu do kremu niż mleczka
    ,,Kids" w nazwie zachęciło mnie do kupna dzięki moim alergiom. Mleczko jest rzeczywiście wodoodporne. Mam skórę mieszaną z rozszerzonymi porami, ale kosmetyk mnie nie zapchał. Krem bieli, jednak znika po chwili. Zapach jest zbyt silny jak dla mnie, przypomina mi dawne kremy z dyskontów. Po jakimś miesiącu używania zaczęły mnie szczypać w oczy, więc musiałam pożegnać się z kosmetykiem.
    Yaomii
    7 sierpnia 2022 o 11:14
    Podkreśla niedoskonałości?
    Mi akurat nie przypadł do gustu. Dla mnie, za bardzo bieli. Oczywiście później to zanika, ale skóra wygląda na tłustą i mam widoczniejszą kaszkę na twarzy. Mi się nie sprawdził, może nie jest to produkt dla mnie.
    Wady:
    • Bieli i natłuszcza mocno
  • 1 lipca 2022 o 11:13
    Najlepsza ochrona skóry dziecka
    Dla mnie bardzo ważne jest a szczególnie latem gdy słońce jest silne ochrona skóry mojego dziecka. Jednym z takich produktów jest ten krem który ostatnio zakupiłam i był bardzo udanym zakupem. Rozprowadza się na skórze twarzy dziecka bardzo dobrze, jest wodoodporny i długo ochrania skórę dzięki czemu nie jest ani podrażniona ani poparzona przez słońce
    Zalety:
    • Działanie
    • Ochrona
    Pkmo899
    30 czerwca 2022 o 21:08
    Świetny produkt nie tylko dla dorosłych!
    Jako świadomy rodzic, teraz gdy dni są bardzo słoneczne a spacery częste, staram się dbać o skórę moich córek jak najlepiej. Mam na stanie 2 latkę i półroczną księżniczkę, które bardzo lubią spacery. Jeśli chodzi o produkt, samo mleczo bardzo dobrze i szybko się wchłania, bieląc na moment, jednak ten efekt szybko znika. Łatwo ją rozprowadzić na skórze, nie zostawia lepkiej warstwy dzięki czemu po nałożeniu łatwo jest ścieżki ubrać. Bardzo dobrze chroni przed promieniami słonecznymi. Czasem gdy mój SPF do ciała się skończy to sama go używam, i zdaje egzamin na 6+! Opakowanie ma bardzo ładna i czytelna grafikę, jest poręczne, łatwo wydobyć z niego produkt. Na przodzie opakowania zawarte są wszystkie niezbędne informacje napisane prosta, czytelną czcionką. To już moje drugie opakowanie i na pewno będę kupować kolejne, bo cena jest bardzo przystępna.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Nie bieli (chwilowo ale po minucie nie widać)
    • Łatwo się rozprowadza
    • Nie ma zapachu
    • Brak lepkiej warstwy
    • Stosowna do jakości cena
    • Poręczne opakowanie
    • Wydajny
    Wady:
    • Wad brak