Peelingi do ciała

Dr Irena Eris Spa Resort, Fiji, Smoothing Body Scrub Wygładzający peeling do ciała

Medea05
    25 stycznia 2024 o 20:29
    Fajny, ale drogi!
    Seria spa resort Dr Irena Eris - w ramach serii jest kilka 'podserii wyspowych', mój peeling zalicza się do Fiji - każda z podserii ma inne nuty zapachowe. W przypadku Fiji - jest to zapach kwiatowy. Ale nie ciężki, bardziej świeży. Jest to naprawdę porządny peeling, o konsystencji która Was zaskoczy. Na pierwszy rzut oka nie wygląda na coś co porządnie drapie - ale wierzcie mi - tak jest :) Producent obiecuje 4 działania: => nawilżające => wygładzające =>oczyszczające =>złuszczające I co ciekawe, wszystkie są spełnione. Peeling: ♥️zawiera dość spore drobinki, które bardzo dobrze peelinguja wygładzaja i oczyszczają ♥️dobrze złuszcza suchy, martwy naskórek ♥️- nawilża skóre. Nie jest to super nawilżenie, ale ten peeling nie zostawia Wam wysuszonej skóry, może być ona nawet bardziej nawilżona niż przed myciem. Super sprawa Tak więc peeling przyjemnie pachnie, bardzo dobrze działa - zapewnia przyjemne SPA. Jest w wygodnej tubce - przez co używanie go jest bardzo wygodne. Najpierw robicie sobie porządny, wyczuwalny, ale nie zdzierakowy peeling. A potem cieszycie się uczuciem gładkiej skóry jak pupka niemowlaka ;) A minusy? ❌ cena. Ja swój egzemplarz znalazłam w boxie @purebeauty_pl ale oryginalna cena to 88zł. Dość dużo jak na peeling, choć ten ma nieco inne działanie (nawilżające) w przeciwieństwie do większości produktów tego typu. Czy sięgnę ponownie? Może przy okazji jakiejś dużej promocji tak, ale raczej nieprędko ;)
    Hellgen
    17 lipca 2023 o 13:11
    Peeling
    Uwielbiam serię SPA dr Irena Eris, do tej pory przetestowałam jedynie kilka kosmetyków, ale każdy zachwyca zapachem. W peelingu Fiji drobinki są dość duże, najlepiej mocno się nimi nasmarować i dopiero zmyć pod prysznicem. Dużą zaletą jest to, że jest efekt nawilżenia, gdy używałam peelingu nie musiałam już nakładać balsamu.
    Zalety:
    • Nawilżenie