Maseczki klasyczne

Tołpa Masking, Maseczka ultranawilżająca na twarz i szyję `Otulający kokon`

Tołpa
tołpa. masking maseczka ultranawilżająca na twarz i szyję, 2x5 ml
Bodyland.pl
Tołpa Masking Otulający kokon maseczka ultranawilżająca na twarz i szyję 2 x 5 ml 1147546

• 14 stycznia 2025 o 21:22
    Doskonała
    Maseczka daje efekt potężnego nawilżenia, wygładzenia, pozostawia skórę miękką, rozświetla. Zapach ok, ale nie urzekł mnie. Cena bardzo dobra jak na taki efekt. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • działanie
    mm2991
    18 października 2024 o 6:05
    Rewolucyjna
    Maseczka zawiera 2 saszetki złączone ze sobą. W środku jest konsystencji kremowej o barwie Brzoskwiniowej. Zaraz po nałożeniu powoduję lekkie pieczenie, natomiast nie podrażnia cery w żaden sposób. Uczucie pieczenia szybko znika. Po zastosowaniu łatwo się zmywa a cera wygląda zdrowo, nawilżona jest bardzo, wygładzona. Zwrot zaczerwienienia oraz podrażnienia. Produkt wydajny.
    KardiaM
    7 sierpnia 2024 o 18:29
    Nawilża bez obciążania
    Cenię sobie kosmetyki nawilżające, które jednocześnie nie obciążają i nie zapychają skóry. Lubię Firmę Tołpa, więc z chęcią kupiłam tą maseczkę. Opakowanie to 2 saszetki, więc plus za wydajność. Szata graficzna jest estetyczna, kobieca. Saszetka zawiera wystarczającą ilość kosmetyku. Maseczka ma jasnożółty kolor, delikatny zapach (przypomina mi jakieś zioła) i dość rzadką konsystencję, ale nie miałam problemu z jej nakładaniem ani nie spływała z twarzy. Nie zastygała i nie powodowała uczucia ściągnięcia skóry. Nie miałam kłopotów z jej zmyciem. Po zastosowaniu skóra była miękka, gładsza i nawilżona, ale nałożyłam potem kolejne preparaty, by wzmocnić i utrzymać ten efekt. Maseczka nie spowodowała u mnie żadnych niepożądanych reakcji. Chętnie powrócę :)
  • 13 kwietnia 2024 o 12:01
    ciekawa
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Po nałożeniu robi się trochę ciepło na twarzy, być może ma jakiś delikatnie uczulający składnik dla mnie. Bardzo dobrze nawilża, praktycznie cała się wchłania, ale trzeba ją zmyć bo ma żółtawy kolor który pewnie by brudził pościel. Przyjemny zapach i ma "podziałkę" na 2 użycia co jest super, bo zazwyczaj tej maski jest za dużo jak na raz.
  • 9 marca 2024 o 16:30
    Świetna maseczka na wielkie wyjście i do codziennej rutyny pielęgnacyjnej! ❤️
    Kosmetyki Tołpa to ja uwielbiam i tak też jest w przypadku recenzowanej maseczki " Otulający kokon" - producent obiecuje i spełnia swoje obietnice! Saszetka z przyjemną grafika , szczegółowymi informacjami dotyczącymi produktu, składem, datą ważności, kilka ciekawostek, produkt odpowiedni dla wegan, przebadany dermatologicznie, bez parabenów, sls-u, silikonów, oleju parafinowego. Saszetka podzielona na dwie części, każdą z nich po 5 ml produktu. Maseczka o lekkiej,płynnej wręcz konsystencji w kolorze brzoskwiniowym z maleńkimi drobinkami brokatu z łatwością się rozprowadza i wchłania w ekspresowym tempie 10-15 minut uprzyjemniając ten czas swym mocnym perfumowanym zapachem - boski jest - oby były takie perfumy. Resztki zmywam wacikiem, a twarz wygląda jak przysłowiowa pupcia niemowlaka ;) Wygładzona, nawilżona, miękka, dopieszczona w każdym calu! Maseczka sprawdza się rewelacyjnie, stosuje ja wieczorem, czasem rano lub przed ważnym wyjściem. Dostępność, cena i działanie na plus...i ten zapach...oj... czego chcieć więcej...nic pora zrobić zapasy, a Wy same oceńcie.
    Zalety:
    • działanie jak trzeba w krótkim czasie
    • producent obiecuje i słowa dotrzymuje!
    • poręczna lekka saszetka na dwie aplikacje
    • rodzima marka Tołpa
    • zapach!!!!!!!
    Wady: