Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

AA My Beauty Power Acne, Oczyszczający żel do mycia twarzy `Niacynamid 2%`

• 10 listopada 2024 o 19:33
    Nie dla skóry suchej i wrażliwej
    Skusiłam się na zakup żelu do mycia twarzy ze względu na promocję oraz chęć pozbycia się zaskórników. Żel ma przyjemną konsystencję, dla mnie neutralny zapach. Niestety przy regularnym stosowaniu moja skóra niebezpiecznie się przesuszyła i jestem pewna, że to zasługa tego produktu, gdyż nic innego nowego nie wprowadzałam do swojej pielęgnacji. Żel oddałam mojej siostrze, która ma cerę tłustą i jej jak najbardziej się sprawdził.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Przesusza suchą i wrażliwą skórę
  • 21 lipca 2024 o 20:50
    Świetny żel!
    Markę AA znam już od dawna i uwielbiam , zarówno kolorówkę jak i kosmetyki do pielęgnacji twarzy. Mamy tutaj świetny stosunek jakości do ceny! Z tej serii mam również serum z Niacynamidem i jest genialny, moja cera bardzo lubi się z tym składnikiem aktywnym. Główny składnik czyli niacynamid redukuje zaczerwienienia, kontroluje wydzielanie sebum i wspomaga regenerację skóry oraz niweluje widoczność porów. Zawsze gdy mam większe problemy z trądzikiem czy też pojedyńczymi krostkami sięgam po produkty właśnie z tym składnikiem. Żel ma fajną lejącą konsystencję. Produktu używam w dwuetapowym oczyszczaniu skóry jako krok drugi. Żel dobrze usuwa zanieczyszczenia, sebum i resztki makijażu, pozostawiając skórę czystą i świeżą. Produkt jest łagodny i nie powoduje podrażnień. Produkt się fajnie, delikatnie pieni. Bardzo lubię ten żel, super dopełnia mi pielęgnację całą tą serie z Niacynamidem od AA.
  • 14 lipca 2024 o 22:54
    Skuteczny
    Oczyszczanie to podstawa mojej pielęgnacji, dlatego lubię testować kosmetyki z tej kategorii. Żel z serii My Beauty Power Acne od AA ma żelową konsystencję, łatwo rozprowadza się na skórze i jest bardzo wydajny. Żel skutecznie oczyszcza, domywa resztki po demakijażu i co ważne nie podrażnia skóry, ani oczu. Na plus też zapach, który działa odświeżająco i skład. Mam wrażenie, że od kiedy go stosuję to moja skóra jest uspokojona i pojawia się na niej mniej niedoskonałości. Na mały minus opakowanie w tubie przez które łatwo wycisnąć za dużo żelu na raz. ZALETY Skutecznie oczyszcza Nie podrażnia Odświeżający zapach Wydajny Konsystencja Skład WADY Opakowanie
    Drogeria Super-Pharm
    Iga152
    2 czerwca 2024 o 17:28
    Nie polubiliśmy się
    Nie polubiliśmy się z tym żelem, mam wrażenie, że nie domywał mi twarzy, a skóra przetłuszczała sie jeszcze bardziej niż przed jego używaniem. Zapach również mi sie spodobał, bardzo chemiczny.
  • 18 stycznia 2024 o 22:23
    Dobrze oczyszcza skórę
    Lubię ten żel, dzięki niemu moja mieszana cera jest dobrze oczyszczona i odświeżona. Ma fajną konsystencję i bardzo dobry skład. Przy stosowaniu tego żelu zauważyłam, że moja cera ma ładniejszy wygląd, mniej niedoskonałości i zero podrażnień. Jak dla mnie rewelacja!