Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

AA Vegan, #Wash, Żel do mycia twarzy oczyszczająco-seboregulujący

• 15 sierpnia 2024 o 21:33
    Oczyszczenie z odrobiną natury
    Żel do mycia twarzy AA Vegan #Wash to spore zaskoczenie, jeśli chodzi o naturalne kosmetyki. Opakowanie jest całkiem nowoczesne i minimalistyczne – tubka z klapką, która jest łatwa w użyciu i dobrze zabezpiecza produkt przed wyschnięciem. Jest to zdecydowany plus, jeśli lubisz proste i funkcjonalne rozwiązania. Formuła żelu jest lekka, ale skuteczna. Ma konsystencję przypominającą żelki, więc łatwo się rozprowadza na twarzy i dobrze pieni. Co ważne, nie jest zbyt agresywny, więc nie wysusza skóry ani nie powoduje uczucia ściągnięcia. Zawiera naturalne składniki, które pomagają regulować nadmiar sebum, więc jest to świetna opcja dla osób z tłustą lub mieszana cerą. Zapach jest subtelny i naturalny, co dodaje uroku – nie ma chemicznych aromatów, które mogą być drażniące. Działa odświeżająco i nie zostawia na skórze żadnych resztek. Po użyciu skóra jest dobrze oczyszczona, a jednocześnie nie czuć jej przesuszenia – wręcz przeciwnie, pozostaje nawilżona i miękka. Jeśli chodzi o działanie, to żel robi dobrą robotę, jeśli chodzi o codzienne oczyszczanie i regulację sebum. Skóra wygląda na świeżą i odświeżoną, a nadmiar tłuszczu jest kontrolowany. Używając go regularnie, można zauważyć popraw
    crawss
    25 października 2023 o 13:20
    Wspaniały jest
    Zel Do Mycia Twarzy jest fantastyczny! Zmywa makijaż i nie wysusza skóry. Miałem obawy, ponieważ mam wrażliwą skórę . Brak podrażnień i pozostawia moją twarz czystą i miękką oraz posiada piekny zapach !!
  • 28 czerwca 2023 o 20:37
    Dobry zel
    Jest to o prostu dobry zel za rozsądne pieniądze. Zel dobrze zmywa makijaż jest delikatny dla oczu, wystarczy mała ilość produktu jednak uważam ze opakowanie mogłoby być większe. Zapach jest bardzo delikatny, zel radzi sobie z wodoodpornym makijażem co jest dużym plusem. Opakowanie również jest bardzo ładne estetyczne. Ogólnie polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Troszkę mały
  • 11 maja 2023 o 19:10
    Polecanko
    Używam żeli do mycia i pianek naprzemiennie w zależności od tego co mi wpadnie w ręce. Skończył mi się mój ulubiony żel do mycia twarzy, a ten akurat wpadł mi w ręce. Sprawdził mi się bardzo dobrze, dokładnie oczyszcza skórę, jest delikatny i przyjemny. Jestem z niego bardzo zadowolona :D Z czystym sumieniem polecam każdemu kto lubi oczyszcza twarz w ten sposób
  • 2 listopada 2022 o 8:43
    Dobry
    Żel do mycia twarzy kupiłam w hipermarkecie podczas codziennych zakupów. Żel mieści się w plastikowej białej tubie z nakrętką typu klik na której stoi. Etykieta w kolorze biało niebieskim. Napisy na opakowaniu w kolorze czarnym. Na opakowaniu znajduje się również rysunek chmurki. Etykietą o ubogiej szacie graficznej ale mimo wszystko przyciągająca wzrok. Tuba wykonana z dobrej jakości plastiku jest miękka dobrze się wyciska niej żel. Tuba o pojemności 150ml. Żel o lekkiej konsystencji nie za gęstej ale też nie za wodnistej . Żel jest bezbarwny . Żel posiada delikatny zapach który potrafi zauroczyć mój nos. Żel dobrze się dozuje i nałożony na dłoń nie przelatuje przez palce. Żel po nałożeniu na twarz I po kontakcie z wodą bardzo dobrze się pieni dzięki czemu jest bardzo wydajny ,bo wystarczy odrobina aby efekt oczyszczenia był zgodny z oczekiwaniami . Po umyciu twarzy twarz jest zmatowiona i czuć delikatny efekt ściągnięcia. Jednak efekty ściągnięcia po paru minutach schodził a skóra była gładka I delikatna. Mam wrażenie że produkt łagodzi również drobne ranki czy zaczerwienienia. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam że Żel również zmniejszył widoczność porów I nie pojawiły się nowe zaskórniki. Moim zdaniem Żel jest warty uwagi ponieważ jest to produkt wegański. Jednak ja do niego raczej nie powrócę bo lubię testować nowe produkty. Żel działa naprawdę nieźle dobrze oczyszcza ale nie jest też taki aby dawał efek wow.
    Zalety:
    • Fajne poręczne opakowanie
    • Nakrętką typu klik
    • Konsystencja