Kremy na noc

Dr Irena Eris InVitive Wrinkle Minimizing Replenishing Night Cream Przeciwzmarszczkowy krem odbudowujący na noc

topestetic
Dr Irena Eris Przeciwzmarszczkowy Krem Odbudowujący na noc 50 ml
Dr Irena Eris InVitive Krem Odbudowujący na Noc 50ml
notino.pl
Dr Irena Eris Przeciwzmarszczkowy Krem Odbudowujący na noc 50 ml

xwikka
    16 maja 2025 o 11:50
    Uwielbiam! Napewno do niego wrócę ????
    Wszystko co dobre szybko się kończy podobno, ale … nie w tym przypadku. Tak wydajnego kremu to ja nigdy jeszcze nie miałam. Zacznijmy od początku. Piękny, szklany, jasnoniebieski, solidny słoik - wypadł mi z rąk na podłogę dwa razy i nawet nie było na nim ryski. W środku kremowa, biała, gęsta konsystencja. Krem nie jest z tych lekkich. Jest tłustawy, rano przed poranną toaletą nadal czuć go na twarzy. Chociaż przyznam szczerze, że czasami udało mi się go nałożyć przed makijażem. Skora po nim jest bardzo elastyczna, gładka i miła w dotyku. Przyjemny, delikatny zapach. Chętnie kupię ponownie ????
    Zalety:
    • Brak podrażnień
    • Solidne opakowanie
    Atejka
    19 marca 2025 o 11:13
    Treściwy
    Krem zamknięty jest w przepięknym, szklanym, niebieskim słoiczku ze srebrną nakrętką. Opakowanie jest wykonane z grubego szkła i jest ciężkie jak na krem przez co wygląda bardzo luksusowo. Na zakrętce jest wytłoczona nazwa marki, a na słoiczku nazwa kremu, w minimalistycznym stylu. Sam krem ma białą, gęstą konsystencję o delikatnym zapachu, którego nie potrafię określić. Bardzo dobrze rozprowadza się na skórze i wystarczy mała ilość, aby pokryć całą twarz oraz szyję. Krem jest treściwy, powiedziałabym nawet że lekko tłusty i pozostawia na twarzy warstwę, która lekko się lepi. Rano podczas jego zmywania czuć, że dalej warstwa ta jest gruba i że nie wchłonęła się prawie wcale lub w minimalnym stopniu. Jeśli chodzi o działanie to nie zauważyłam spektakularnych efektów (których szczerze mówiąc spodziewałam się za taką cenę), aczkolwiek skóra twarzy była bardziej odżywiona i elastyczna. Krem w żaden sposób mnie nie podrażnił i nie powodował dyskomfortu. Uważam, że za taką cenę można dostać wiele ciekawych produktów i raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • działanie odżywiające
    Wady:
  • 1 grudnia 2024 o 8:52
    Bardzo dobry wybór
    Niejednokrotnie w tym roku pisałam,że marka Dr Irena Eris przechodzi u mnie swoisty renesans i zasila moje półki swoimi kosmetykami. Z racji wieku i zbliżających się 40urodzin postanowiłam zafundować sobie zestaw typowo przeciwzmarszczkowy i wahałam się między innymi seriami barki,ale finalnie zdecydowałam się na inVitive . Kosmetyk zamknięty jest w szklanym,solidnym słoiczku w kolorze ciemnoniebieskim, naprawdę wygląda na fajnie na łazienkowej półce, trochę przypomina mi serię Biotherm. Kolor kosmetyku jest biało śmietankowy i również konsystencję nazwałbym puszystą. Nie pachnie szczególnie mocno,w zasadzie ja nie wyczuwam tutaj zapachu,ale wspomniana konsystencja mi to nagradza. Moim zdaniem kosmetyk jest szalenie wydajny, wystarczy bowiem odrobina na twarz na noc aby super się wchłonął i dał skórze to co najlepsze. O poranku naprawdę czuję,że moja skóra jest odżywiona, nawilżona i co najważniejsze moja poduszka nie jest upaćkana kremem,co czasem zdarzało się w przypadku kosmetyków bardziej treściwych. Widzę że delikatne spłycenie zmarszczek (ale suplementuję także kolagen), mam subiektywne odczucie że moja cera wygląda po prostu korzystniej. Co ważne, kosmetyk nie zapycha,nie generuje nowych niespodzianek bo dla mnie jest szczególnie ważne w z racji posiadania cery mieszanej. Mimo początkowego zawahania związanego z ceną zdecydowanie uważam,że dokonałam świetnego wyboru.