Peelingi do ciała

Rituals The Ritual of Karma, Mild Body Scrub Peeling do ciała z glinką

• 17 lipca 2024 o 14:42
    Czy tylko ja go nie lubię? ????????
    Piling jest bardzo delikatny, bardziej przypomina pastę glinkę niż piling. Stosowanie pod prysznicem jest dosyć ciężkie bo gdy próbuje go rozsmarować to większość zostaje między palcami albo spada na brodzik. Potem jest brudno i ciężko go spłukać. Działanie ma bardzo delikatne więc trzeba go chyba używać systematycznie aby zobaczyć efekty. Zapach ładny. Moim zdaniem za tą cenę warto kupić już bardziej scrub gruboziarnisty, lepsze efekty i fajniejsze uczucie masażu. Rituals kocham was ale sorry ten produkt jest dla mnie kiepski.
    Zalety:
    Wady:
    • formuła
    • działanie
    axoum_
    18 czerwca 2024 o 12:52
    Obłęd
    Kocham kosmetyki Rituals, żaden z nich mnie jeszcze nie zawiódł pod względem jakości i zapachu. Ten peeling miałam przyjemność używać za sprawą kalendarza adwentowego. Jest to dobrej jakości peeling, zostawia pięknie pachnącą i oczyszczoną skórę. Każde użycie tego produktu powoduje, że czuje się jakbym była w spa
  • 24 lutego 2024 o 20:01
    Prawdziwa rozkosz stosowania
    To kolejny produkt z serii Karma,który otrzymałam jakiś czas temu w prezencie. Podobnie jak w przypadku emulsji do rąk jestem uwiedziona zapachem i za sam efekt zapachowy mam ochotę dać 5 gwiazdek. Uwielbiam kosmetyki Rituals, jestem też maniaczką domowego spa i rozpieszczania zmysłów po ciężkim tygodniu a marka doskonale wie jak to zrobić. Sam peeling jest dość małej pojemności, oczywiście łatwiej się to ocenia,kiedy kosmetyk był podarkiem, natomiast uczciwie oceniam jego wydajność jako relatywnie dobrą . Ze względu na dość zbitą konsystencję, bardziej w formie pasty nie potrzebujemy wiele aby delikatnie wypeelingowac ciało. Nie jest to klasyczny zdzierak ale radzi sobie bardzo dobrze,ja szczególnie polecam go do okolic dekoltu,ud, naprawdę robi fajną robotę. Wspomniany już kilkakrotnie zapach zdecydowanie umila cały proces . Opakowanie również na plus,jest miłe dla oka i dobrze prezentuje się w łazience:) zdecydowanie sięgnę po niego ponownie.
  • 19 lutego 2024 o 16:34
    NOWY FAWORYT WSRÓD PEELINGÓW
    Markę Rituals znam z paru produktów i nigdy jeszcze mnie nie zawiodła. Kupując produkty tej marki wiem że są godne polecenia i zgodne z opisem producenta. Peeling do ciała z glinką otrzymałam w prezencie , ale po użyciu jestem pewna że jest wart każdej ceny. Kosmetyk zamknięty jest w plastikowej tubie z odkręcaną nakrętką. Kolor i szata graficzna opakowania przyjazna dla oka. Znak graficzny znany dla całej linii kosmetyków firmy Rituals. Konsystencja peelingu jest dość gęsta , powiedziałabym nawet że przypomina bardziej pastę o białym kolorze. W składzie znajdziemy 95% składników naturalnych tkj. drobne cząsteczki bambusa oraz glinkę kaolinową. Formuła zawiera też nowy kompleks Hydra-Boost – mieszankę trzech nawilżających składników: skwalanu, aloesu i alg. Zgodnie z opisem producenta kosmetyk delikatnie , ale skutecznie usuwa martwy naskórek pozostawiając ją miękką , delikatną w dotyku. Skóra jest jędrna i elastyczna, a przede wszystkim doskonale oczyszczona. Jeszcze wspomnę o zapachu , który jest bardzo przyjemny, nieduszący . Zapach białej herbaty i kwiatu lotosu długo utrzymuje się na skórze , a także w powietrzu. Zapach jest lekki, czysty i świeży . Słyszałam , że biała herbata stymuluje zmysły a więc ten kosmetyk na pewno pozostanie ze mną na dłużej. Polecam.
    Zalety:
    • skład
    • efekty
    Wady:
    • bark
  • 21 stycznia 2024 o 19:02
    Love IT
    Peeling w plastikowej turkusowej tubie. Konsystencja gęsta koloru jasno niebieskiego z drobinkami peelingujacymi. Pięknie pachnie białą herbatą. Ogólnie zapach jest mega orzeźwiający. Świetnie wygładza skórę. Oczyszcza. Uwielbiam produkty z glinką. Miałam okazję przetestować produkt w mniejszej wersji, ale na pewno kupię produkt pełnowymiarowy. Nie uczula. Fajnie masuje. Polecam.

Zobacz także inne Peelingi do ciała