Kremy pod oczy

Berkovicz Tatra Cosmetics Rumiankowy eliksir pod oczy

• 8 stycznia 2024 o 11:10
    Rumiankowy eliksir
    Od dwóch miesięcy korzystam z Rumiankowego eliksiru pod oczy Berkovicz Tatra Cosmetics i jestem zaskoczona, jak skuteczny jest ten produkt. Formuła oparta na rumianku nie tylko delikatnie pielęgnuje skórę, ale też zapewnia natychmiastową ulgę. Jestem zaskoczona, jak szybko zauważyłam pozytywne zmiany. W ciągu pierwszego tygodnia regularnego stosowania zauważyłam wyraźną poprawę. Kiedyś borykałam się z trudnościami związanymi z cieniami pod oczami, ale teraz dzięki Rumiankowemu eliksirowi mogę cieszyć się świeżym i wypoczętym wyglądem. Opakowanie w formie aplikatora, które ułatwia aplikację i gwarantuje higieniczne stosowanie produktu jest dla mnie bardzo dobrym rozwiązaniem. Dodatkowo, fakt że składniki są naturalne, jest dla mnie ogromnym atutem, ponieważ priorytetem jest dla mnie używanie kosmetyków łagodnych dla mojej skóry. Z pewnością polecam ten produkt!
    Erkeka
    25 sierpnia 2023 o 10:54
    Dobrze wpływa na skórę pod oczxami
    Krem zdecydowanie wyrównuje koloryt pod oczami. Ma dość gęstą konsystencję, jednak dobrze się rozprowadza. Zauważyłam odżywienie i lekkie wygładzenie skóry pod oczami. Dobrze wygląda pod makijażem. Ma ładne, zgrabne opakowanie. Jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam.
  • 7 maja 2023 o 16:04
    świetny!
    Jeżeli lubisz lekkie kremy do oczy, ten może być produktem dla ciebie. Marka Berkovicz jest dla mnie dosyć nowa. Widzę też, że w ofercie nie mają zbyt wielu produktów, co jest dla mnie dużą zaletą. Mam wtedy pewność, że to, co zostało już wypuszczone na rynek, jest dopracowane do perfekcji. Eliksir pod oczy, to bardzo lekki kremik, który odpowiednio nawilża skórę i daje przyjemne uczucie napięcia. Niewielka ilość wystarczy na pokrycie skóry wokół oczu, zwykle wystarczy mi pół pompki, a i wtedy czuję, że mam za dużo. Dzięki temu produkt jest niezwykle wydajny. Samo nawilżenie nie jest spektakularne, ale na dzień jest dla mnie wystarczające. Najbardziej podoba mi się efekt, jaki eliksir zostawia na skórze. Szybko pomaga mi pozbyć się opuchlizny, delikatnie rozświetla skórę i napina ją. Rano jest to bardzo przyjemne uczucie. Regularne stosowanie pozwoliło mi dokładnie przetestować produkt pod kątem zwalczania oznak starzenia oraz rozjaśniania cieni pod oczami. Uważam, że wypadł bardzo dobrze. Skóra jest gładka, nie widzę żadnych zmarszczek mimicznych, ani tych spowodowanych wysuszeniem skóry. Linie, które mam od zawsze, są nadal widoczne, ale na to już nic nie pomoże. Sama skóra jest rozświetlona, cienie pod oczami na pewno są mniej widoczne. Wszystko jednak zależy od tego, czy się wysypiam i od ogólnej kondycji organizmu. Niemniej uważam, że krem spisał się świetnie. Skład jest przemyślany, naturalny, pełen roślinnych ekstraktów. Pomimo to, jest dla mnie prawie bezzapachowy, nie czuję ani rumianku, ani rokitnika, za którymi nie przepadam.
    koshe
    30 października 2022 o 14:59
    Lekkie rozjaśnienie i napięcie, ale małe nawilżenie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    OCENIAM PRÓBKĘ PRODUKTU Próbkę kremu otrzymałam na targach rzeczy ładnych w Warszawie. Firma Berkovicz to była nowość zarówno na targach jak i dla mnie samej. Widziałam wszystkie opakowania produktów i miałam ogromne wrażenie, że wiele z nich jest inspirowanych wyglądem opakowań innej firmy. Jeśli chodzi o krem pod oczy, opakowanie było jednak inne- opakowanie typu airless z pompką. Korzystając z próbki zauważyłam, że krem pod oczy rzeczywiście zmienia okolicę pod oczami i to praktycznie natychmiastowo. Skóra pod oczami, po użyciu kremu, jest trochę bardziej napięta i lekko rozjaśniona. Nie zauważyłam jednak by efekt nawilżenia był duży. Stosowałam krem zarówno rano, pod makijaż, jak i wieczorem. Przy stosowaniu produktu rano, efekt był zadowalający. Makijaż utrzymywał się bardzo dobrze, żaden produkt się nie warzył a korektor nie zbierał się w załamaniach skóry. Niestety nawilżenie okolicy pod okiem było małe, co powodowało efekt przesuszenia pod okiem.
    Zalety:
    • lekkie rozjaśnienie
    • lekkie napięcie
    • przyjemna konsystencja
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • zbyt małe nawilżenie
    • zbyt małe odżywienie
    • w składzie rumianek, który może powodować alergie
    • Ja osobiście zauważyłam lekkie zaczerwienienie)
  • 3 stycznia 2022 o 11:29
    Ratunek po nieprzespanej nocy
    Nowy ulubiony krem pod oczy :) Mam problemy z atopowym zapaleniem skóry i przesuszoną okolicą oczu. Krem nie podrażnia mojej skóry i zauważyłam, że dzięki niemu moje cienie pod oczami stały się mniej widoczne (mimo wielu nieprzespanych nocy pisząc pracę dyplomową...). Bez problemu też mogę go używać pod makijaż, dzięki czemu korektor nie wchodzi aż tak bardzo w zmarszczki i załamania.
    Zalety:
    • nawilżenie, rozświetlenie, zmniejszenie cieni pod oczami, nie podrażnia, nadaje się pod makijaż