Emulsje, esencje i boostery

SingulaDerm Xpert, S.O.S Anti-aging Beauty Optimizing Complex Intensywna kuracja na zmarszczki mimiczne

• 17 kwietnia 2023 o 22:29
    efekt wow botoksu
    Używam, jest to mega produkt, który po kilku dniach przynosi efekty, moje zmarszczki sie spłaszczyły. Bardzo fajny kosmetyk! polecam gorąco. Moja skora jest rewelacyjna po kilku dniach uzywania. Mam miesiac - uzywam na dzien i na noc. 2 razy dziennie. Produkt jest wydajny.
    Zalety:
    • szybkosc dzialania
    • latwosc nakladania
    • brak smug
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    frasik
    6 lutego 2022 o 12:43
    Nie ma na rynku czegoś podobnego!
    Argirelinę znam i uwielbiam. Poznałam ją dzięki serum pod oczy Basiclab, które zrobiło dla okolic moich oczu duuuużo dobrego ;-) Jak dowiedziałam się, że człowiek, który ją wynalazł (Argirelinę i wiele innych składników aktywnych), posiada własną markę kosmetyków, jako pielęgnacyjny świr, musiałam ją sprawdzić. Producent obiecuje wiele - zmniejszenie do -23% zmarszczek mimicznych w ciągu 7 dni. Ja oczywiście nie mogę procentowo określić, ale jedna zmarszczka wokół ust (ta od uśmiechania się, którą zauważyłam dosłownie miesiąc temu, po tygodniu, czyli zużyciu 1 ampułki o pojemności 10 ml, naprawdę się rozprostowała/wypełniła/nie ma jej! Wcześniej traktowałam ją serum z argireliną 10% od Basiclab i nic. Produkt widocznie zmniejszył zmarszczki pod oczami, które pojawiają się przy uśmiechaniu, które zostały po kuracji BL. Jestem pozytywnie zaskoczona i nie mogę doczekać się efektu za kolejne 3 tygodnie, bo kupiłam wersje z 4 ampułkami (jest jeszcze wersja 2). Na pewno po nie wrócę, myślę o robieniu takiej kuracji 2-4 razy w roku. POLECAM z całego serca :-)
    Zalety:
    • Efektywność - niesamowite działania już po 7 dniach!
    • Wydajność (1 ampułka 10 ml wystarczyła na 8 dni stosowania na całą twarz i szyję, dwa razy dziennie
    • Konsystencja - lekka, wchłania się w kilka sekund, nie pozostawia filmu, nie brudzi
    • Zapach - cudowny, luksusowy\
    • Opakowanie - 4 ampułki po 10 ml, które składają się z 2 części i samodzielnie każdy miesza zawartość robiąc preparat w chwili pierwszego zastosowania
    Wady:
    • Dostępność