Toniki i hydrolaty

Dax Cosmetics
DAX Yoskine Japan Pure Glow Tonik do twarzy 010215256

• 30 marca 2025 o 22:57
    Dobry tonik
    Ten tonik to totalny hit! Ma świeży, orzeźwiający zapach, który od razu dodaje energii. Jest mega wydajny – wystarczy odrobina, żeby odświeżyć skórę. Po użyciu cera wygląda na zdrową, promienną i ma piękny glow, ale bez efektu tłustości. Spełnił wszystkie moje oczekiwania i na pewno kupię go ponownie!
    Visv_v
    24 stycznia 2025 o 10:07
    Cudo!
    Po kilku tygodniach używania mogę śmiało powiedzieć, że tonik Yoskine spełnił moje oczekiwania. Ma cudowny, świeży zapach i lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie zostawiając na skórze żadnej lepkiej warstwy. Cera jest odświeżona, nawilżona i naprawdę bardziej promienna. Koloryt też wydaje się bardziej wyrównany, co pewnie zawdzięczam kwasowi migdałowemu w składzie. Zauważyłam też, że drobne przebarwienia są jaśniejsze, a pory mniej widoczne, co zawsze jest na plus. Najlepsze jednak jest to, że tonik w ogóle nie podrażnił mojej wrażliwej skóry, nawet przy codziennym stosowaniu. To świetny produkt do codziennej pielęgnacji, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś, co doda skórze blasku i poprawi jej teksturę. Dla mnie strzał w dziesiątkę!
    Zalety:
    • Piękny, świeży zapach, który uprzyjemnia codzienną pielęgnację.
    • Lekka formuła, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy.
    • Odświeża i nawilża skórę, nadając jej zdrowy blask.
    • Poprawia koloryt cery
    • Rozjaśnia przebarwienia i zmniejsza widoczność porów dzięki zawartości kwasu migdałowego.
    • Nie podrażnia wrażliwej skóry
    carly_m
    8 grudnia 2024 o 11:38
    Mój ideał
    Najlepszy tonik do cery problematycznej i tłustej. Toniku używam kilka razy dziennie, aby usunąć nadmiar sebum z twarzy. Pomimo tak dużej częstotliwości używania nigdy mnie nie przesuszył, a ma w składzie kwas migdałowy. W zasadzie jest łagodnym tonikiem - nigdy żadnego pieczenia czy podrażnienia nie miałam. Z jednej strony działa matująco, ale też skóra po nim jest naturalnie rozpromieniona. Nie klei się ani nie jest tłusty. Dobrze odświeża skórę. Nie zapycha i nie nasila trądziku, a raczej działa na skórę wyciszająco. Ogromny plus za dużą pojemność.
  • 12 listopada 2023 o 11:28
    Dobry produkt w tandetny opakowaniu
    Tonik ma 400 ml i jest bardzo wydajny ale niestety w połowie użytkowania odpadło zamknięcie. Jest to typowo polskie tanie opakowanie. Nie podrażnia i dobrze tonizuje. Jest tani 27 zł i wydajny. Ma bardzo delikatne działanie złuszczające. Gdyby nie opakowanie kupiłabym ponownie.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Dobra cena
    • Nie podrażnia
    • Delikatnie zluszcza
    Wady:
    • Opakowanie się zepsuło i mam problem z zamykaniem
    • Jest słabo dostepny
  • 17 grudnia 2022 o 22:12
    Konieczny element pielęgnacji
    Dla mnie tonik jest niezbędnym elementem i rano i wieczorem, ten jest świetny! ładnie rozświetla skórę, przy dłuższym stosowaniu niedoskonałości się zmniejszają, a pory są zwężone. Do tego pięknie pachnie! pojemność 400ml w na promo można kupić w świetnej cenie.
    Zalety:
    • działanie
    • pojemność