Kremy i mleczka do włosów

HairBoom Rice Rehab, Kondycjonująca woda ryżowa w mgiełce `Zwiewna nimfa`

HOBB
HairBoom Kondycjonująca woda ryżowa w mgiełce Zwiewna Nimfa
HairBoom Kondycjonująca Woda Ryżowa w Mgiełce 200ml

• 16 kwietnia 2025 o 19:00
    Pachnąca woda!
    Lepszej odżywki w sprayu do włosów to nie można sobie wyobrazić. Woda ryżowa jest niesamowicie wydajna - starczy na kilka miesięcy, a w działaniu jest boska - wygładza, nawilża, regeneruje oraz zapobiega puszeniu się i elektryzowaniu włosów. Skład ma rewelacyjny - ekstrakty z ryżu, soji oraz witaminy naprawdę robią swoje. Opakowanie jak na taką wodę jest super. Dzięki butelce z atomizerem sprayowym jest superekstra. Mam długie włosy, a pomimo tego starczyła mi ta woda ryżowa na bardzo długo. Firma jest przyjacielska dla zwierząt, co oznacza, że nie testuje na nich. Ja nie znam lepszej odżywki w sprayu i z pewnością do niej powrócę. Mam włosy skłonne do przesuszenia i puszenia się, a dla nich to jest dosłowny hit!
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
  • 12 czerwca 2024 o 15:33
    Uwielbiam
    Woda można kupić w plastikowym opakowaniu ze spreyem. Opakowanie jest bardzo wygodne, lekkie, można dzięki niemu łatwo rozprowadzić produkt na włosach. Mgiełka ma przyjemny, łagodny zapach. Zapach jest słodki–produkt pachnie jak maliny. Po rozprowadzeniu włosy są miękkie w dotyku, ładnie się błyszczą i łatwo się je rozczesują. Zauważyłam też, że po użyciu moje włosy nie puszą się. Mgiełka jest bardzo wydajna, śpieszyłam się, żeby ją zużyć, zanim straci ważność. Termin od otwarcia to 3 miesiące, a ja ledwo się wyrobiłam- stosowałam ją ponad 2 miesiące.
  • 12 lutego 2024 o 18:52
    POLECAM!!!
    Niezwykła mgiełka do pielęgnacji włosów, która zasługuje na uznanie. Zawierając aż 97% składników pochodzenia naturalnego, jest nie tylko efektywna, ale także przyjazna dla środowiska. Jej kondycjonująca formuła oparta na wodzie ryżowej działa cuda dla włosów suchych i zniszczonych, przynosząc im ochronę, wygładzenie i intensywne nawilżenie, bez obciążenia. Dba ona o moje włosy, sprawiając, że stają się one bardziej elastyczne, nawilżone, pełne blasku. Dzięki niej moje włosy stają się gładkie i łatwiejsze do rozczesania, znacznie pomaga w walce z moimi puszącymi się włosami. Jedyną wadą tego produktu jest fakt, że jest go stosunkowo mało w opakowaniu, co może sprawić, że szybko się skończy. Niemniej jednak, jest to drobny kompromis, biorąc pod uwagę fantastyczne rezultaty, jakie ta mgiełka przynosi moim włosom. Bez wątpienia jest to mój hit w dziedzinie pielęgnacji włosów, którym z chęcią się z wami dzielę. :)
  • 20 czerwca 2023 o 12:49
    Kondycjonująca woda ryżowa w mgiełce HairBoom
    Niestey ten produkt mi się nie sprawdził. Używany na mokre włosy, nie zauważyłam większej różnicy. Przy stosowaniu na sucho natomiast wręcz pogarszał kondycję włosów - znacząco je wysuszał. Największym plusem jest zapach - bardzo ładny, uroczy i długo utrzymujący się na włosach. Niestety nie poprawia kondycji włosów - przynajmniej moich.
    zazakej
    19 czerwca 2023 o 23:41
    Totalne zaskoczenie
    Będąc zupełnie szczera, nie spodziewałam się wiele po tym kosmetyku. Cena niewielka, nie ma wiele opinii, ale stwierdziłam ze podejmę ryzyko i poczekam na opinie moich rozjaśnianych włosów. Pierwsze wrażenie? Ładny zapach, ale treściwie to to nie wyglądało, mgiełka praktycznie jak zwykła woda. Na pierwszy rzut oka wydawało się ze będzie robić wielkie nic. Użyłam na mokre włosy, przed suszeniem i przed termoochrona. O nagle szok, okazało się ze świetnie dopełnia mgiełkę termoochroną. Włosy są lśniące, miękkie i nigdy wcześniej nie rozczesywaly się tak łatwo. Totalne odkrycie.