Serum do twarzy

Eveline Cosmetics Face Therapy Professional, Serum Shot, Serum na opuchnięcia z 5% kofeiną, kwasem hialuronowym i witaminą C+Cg

Eveline
Serum Shot Kuracja energizująca z 5% kompleksem kofeiny do skóry wokół oczu
Eveline Serum Shot 5% Kofeina Serum na Opuchnięcia Wokół Oczu 30ml
notino.pl
Eveline Cosmetics Serum Shot Energizująca kuracja do skóry wokół oczu, 5% kofeina 30.0 ml
Eveline Serum Shot Kuracja energizująca z 5% kompleksem kofeiny do skóry wokół oczu 30 ml

kaskaw8
    15 kwietnia 2025 o 0:21
    Bardzo wydajne i uniwersalne serum
    Serum z kofeiną od Eveline to dla mnie pewny wybór. Jest bardzo wydajne, fajnie sprawdza się zarówno pod makijażem, jak i solo. Można go dokładać bez obaw o nałożenie zbyt dużej ilości. Stosowałam go też czasami na całą twarz i też byłam z niego zadowolona. Serum ma kremową, lekką formułę. Zamknięte jest w szklanej buteleczce z pipetą. Aplikator jest dobrej jakości; dozuje odpowiednią ilość kosmetyku i się nie zacina. Serum szybko się wchłania i pozostawia skórę gładką, miękką i nawilżoną. Nie wyświeca się; wygląda naturalnie. Redukcja oznak zmęczenia to trochę za wiele powiedziane, ale dawał sobie radę z podpuchniętymi powiekami. Nie robił oczywiście cudów, ale pomagał chociaż trochę zmniejszyć wizualnie zmęczenie. Z rozjaśnieniem cieni to trochę też przesada — tutaj działania nie widzę żadnego. Nie podrażnia oczu, nie powoduje ich łzawienia itd. Używałam go na wiele sposobów i każdy był dla mnie zadowalający. Pod makijażem wygląda dobrze, nie roluje się ani nie wpływa źle na kosmetyki kolorowe. Solo także nie zauważyłam, żeby się rolowało. Na całej skórze twarzy też spisywało się fajnie — brak jakichś negatywnych reakcji skóry itd. Produkt jest bardzo wydajny. Cena nie odstrasza, a dodatkowo pojemność jest dość duża. Jedyny minus dla mnie to fakt, że opakowanie jest dość ciężkie i na wyjazdy nadaje się średnio. Poza tym jestem zadowolona z tego kosmetyku.
    Zalety:
    • Wydajne;
    • Duża pojemność;
    • Rozsądna cena;
    • Przyjemnie nawilża;
    • Nie wyświeca się;
    • Dobre pod makijaż;
    • Pomaga w zmniejszeniu obrzęków.
    Wady:
    • Opakowanie dość ciężkie;
    • Nie rozjaśnia cieni.
  • 7 kwietnia 2025 o 17:19
    Raz działa cuda, raz się waży i roluje....
    Serum zakupiłam skuszona licznymi pozytywnymi opiniami na wizażu i na youtube. Serum w moim przypadku sprawdza się połowicznie - raz pięknie się wchłania a kolejnym razem potrafi się ważyć i rolować. Mam wrażenie że to dosłownie loteria czy w tym dniu się sprawdzi czy nie. Niestety nie lubię tak niepewnych produktów dlatego nie kupię go ponownie. Serum kofeinowe pod oczy należy do serii Serum Shot od Eveline Cosmetics. Jest produktem dedykowanym pod oczy, szczególnie dla osób z tendencją do opuchnięć i oznak zmęczenia, dla skóry cienkiej, pozbawionej blasku z zasinieniami pod oczami. Według producenta ma dawać głębokie nawilżenie okolicy oczu, redukować kurze łapki, pielęgnować i wygładzać skórę. W składzie mamy tutaj kompleks 5% kofeiny który ma za zadanie zmniejszać obrzęki pod oczami, poprawiać mikrokrążenie i rozjaśniać cienie pod oczami. Dodatkowymi składnikami są kwas hialuronowy i witamina C+Cg. Kwas hialuronowy ma działać silnie nawilżająco i redukować zmarszczki a witamina C odpowiedzialna jest za wygładzenie, rozświetlenie i redukcję oznak zmęczenia. Produkt polecany jest do stosowania rano i wieczorem na okolicę oka. Jak już wspomniałam w początku recenzji jeśli produkt się wchłania to faktycznie ładnie wygładza, rozświetla i zmniejsza obrzęki okolicy pod oczami. Jeśli tego dnia coś pójdzie nie tak i serum nie zagra ze skórą to zważy się i zroluje pod palcami. Próbowałam to serum stosować w różnych kombinacjach zarówno z kosmetykami do pielęgnacji (kremy, toniki itp) jak i z różnymi kosmetykami do makijażu (korektory, podkłady czy pudry) i dosłownie w moim przypadku jest to loteria czy to serum się dobrze zachowa czy nie. Niezależnie od aplikowanej ilości serum potrafi się pięknie wchłonąć jak i zrolować w nawet najmniejszej ilości produktu. Pomimo tego że widzę faktyczne działanie kosmetyku to taka losowość w jego zachowaniu zdecydowanie zniechęca mnie do zakupu kolejnego opakowania. Dwa słowa o opakowaniu - z zewnątrz kartonik ze szczegółowym opisem producenta, wewnątrz zgrabna smukła buteleczka z dozownikiem pipetką. Buteleczka jest szklana, przezroczysta o pojemności 30ml. Jest to naprawdę spora pojemność jak na serum pod oczy. Serum ma jasnoróżowy kolor, jest lekkie, dobrze rozprowadza się na skórze pod oczami, jest wręcz bezzapachowe. Szybko się wchłania - oczywiście o ile w danym dniu się wchłania, pozostawia odczuwalnie wygładzoną skórę pod oczami, lekko rozjaśnioną i rozświetloną. Nie powoduje podrażnienia czy łzawienia oczu. Podsumowując, bardzo dziwny wręcz nietypowy produkt. Serum które jednego dnia potrafi zachwycić swoim działaniem a kolejnego dnia zrolować się pod palcami i zepsuć nam humor. Nie uważam żeby był to typowy bubel kosmetyczny bo faktycznie działa spełniając obietnice producenta ale przez swoje zachowanie serum to skutecznie zniechęciło mnie do ponownego zakupu. Zdecydowanie bardziej wolę kosmetyki które są pewne w swoim zachowaniu, dobrze się wchłaniają i skutecznie pielęgnują skórę. Tutaj mamy loterię - jednego dnia będzie pięknie odżywiać skórę pod oczami a kolejnego dnia nic się nie wchłonie a całe serum zroluje się pod palcami. Niestety nie sięgnę po to serum ponownie.
    Zalety:
    • nawilża, wygładza i rozświetla okolicę oka
    • zmniejsza obrzęki
    • jeśli się wchłania to ładnie łączy się z korektorem i podkładem
    Wady:
    • potrafi się ważyć na skórze, nie wchłaniać i rolować nawet przy stałej (tej samej) codziennej pielęgnacji i tych samych kosmetykach do makijażu
  • 11 marca 2025 o 10:39
    Super produkt
    Używam serum już od kilku miesięcy. Nakładam codziennie rano, idealnie nadaje się pod makijaż. Zdecydowanie poprawia wygląd skóry wokół oczu, super odświeża poranne spojrzenie. Zdecydowanie zniwelował cienie pod oczami. Opakowanie pozwala na nałożenie wystarczającej ilości produktu przez co serum jest bardzo wydajne. Napewno pozostanie ze mną na dłużej i będę polecać dalej.
    Zalety:
    • Cena. Opakowanie. Wydajny produkt. Pipetka pozwala nam idealnie dobrać ilość produktu jaką chcemy nałożyć. Idealnie nawilża i pozostawia świeżą skore wogol oczu. Nie podrażnia.
  • 8 marca 2025 o 8:34
    Pogromca cieni pod oczami
    Używam tego serum od kilku miesięcy. Przy regularnym stosowaniu rzeczywiście widać różnicę w wyglądzie skóry wokół oczu. Wcześniej miałam bardzo mocne cienie pod oczami, a teraz są znacznie mniej widoczne. Dodatkowo okolica pod oczami jest nawilżona i odżywiona, wygląda zdrowo i świeżo. Od razu po pierwszym użyciu czuć przyjemny efekt chłodzenia i nawilżenia, który świetnie pomaga rano się obudzić i zmniejsza opuchliznę pod oczami. Trzymanie serum w lodówce podbije ten efekt, ale nawet trzymane w szafce w łazience bardzo fajnie chłodzi. Serum jest też bardzo wydajne i ma taką samą pojemność jak inne sera z serii serum shot do twarzy, więc wystarcza na bardzo długo. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów i już mam kolejną buteleczkę w zapasie.
    Zalety:
    • Rozjaśnia cienie pod oczami
    • Nawilża i odżywia
    • Chłodzi i redukuje opuchliznę pod oczami
    • Duża pojemność opakowania
  • 23 lutego 2025 o 18:25
    Kremowe, treściwe, regeneruje i rozjaśnia
    Na początku zaznaczę fakt, że jakoś przeoczyłam główną informację, że jest to serum pod oczy, a nie do twarzy i zorientowałam się dopiero po połowie wykorzystanej buteleczki, więc korzystałam z niego na całą twarz oraz pod oczy i na powieki. Serum było bardzo przyjemne, kremowe, treściwe, ale ładnie się wchłaniało i regenerowało. Twarz wyglądała na wypoczętą, a przebarwienia rozjaśnione i wyrównane. Wygodna pipetka dobrze dozowała produkt.