Kremy uniwersalne

Hagi Smart D Naturalny krem nawilżająco-kojący 50 ml
HAGI Smart D - krem do twarzy nawilżająco-kojący z d-pantenolem 50 ml
Hagi Smart D Krem Nawilżająco-Kojący 50ml

• 15 kwietnia 2025 o 22:23
    Przyzwoity, ale ulubieńcem nie będzie
    Kupiony na promocji (-50 i 1+1) w Rossmannie, więc zdobyłam dwie sztuki za jakieś grosze, za pełną cenę bym go pewnie nie kupiła, chociaż jest przyzwoity. Łatwo się wchłania, nawilżają całkiem całkiem, chociaż bywały dni, że nie dawał rady, gdy skóra była nieco przesuszona i musiałam coś dokładać, ale to zależy od potrzeb. Poza tym- zapach neutralny, aplikator umożliwia higieniczną aplikację, szata graficzna minimalistyczna i przyjemna dla oka. Kupię ponownie, ale tylko, jeśli znowu dorwę go na promocji.
  • 12 października 2024 o 21:49
    jestem zdziwiona
    działa cudnie – moja skóra jest sucha, miałam wysokie oczekiwania. no i ten kremik nim sprostał. otula, nawilża, a nawet troszkę natłuszcza. ja zawsze uwielbiam takie (tutaj tylko trochę) cięższe formuły. twarz od razu po jego użyciu sprawia wrażenie takiej miło wygładzonej. niestety problem jest jeden, dla mnie bardzo duży. nie jestem jakoś bardzo wrażliwa na zapachy w kosmetykach, ale to jest tragedia. jestem bardzo zdziwiona, że nikt inny o tym nie wspomina, a wręcz zupełnie nie wydaje się mieć takich doświadczeń jak ja. ten krem pachnie jak kurz, spód łóżka, albo jakaś stara piwnica, której ktoś latami nie odwiedzał. albo jak kłaczki kota. gdyby był chociaż lekki i szybko znikał to może by aż tak nie przeszkadzał, ale gdy smaruję się kremem wieczorem, to mam wrażenie, że czuję go przez całą noc. także chyba nie dla mnie, jakkolwiek bym chciała. skończę, została mi jeszcze jakaś resztka, ale chyba nie zakupię ponownie. jest dużo innych kremów o równie dobrym działaniu, bez tego okropnego zapachu. i w trochę lepszej cenie!
  • 9 września 2024 o 17:29
    Dobry, ale nie wart swojej ceny
    Mam skórę mieszaną, miejscami bardzo suchą (AZS) z tendencją do zapychania i trądziku. Ten krem stosowałam czasami rano po serum a przed SPFem, ale głównie wieczorem przykrywając nim olej. I w wieczornej rutynie spisał się lepiej, bo zostawia po sobie wyraźną warstwę okluzyjną, która ładnie domyka całą pielęgnację, twarz rano jest gładka i nawilżona. Za to gorzej spisywał się rano, bo przez swoje wykończenie szybciej wyświecał mi się filtr. Ma bardzo ładny skład, jest dedykowany skórom suchym i wrażliwym więc nie dziwi wysoka zawartość olejów, które zapewniają okluzję, ale mogą też zapychać. U mnie nic takiego nie miało miejsca, ale warto zwrócić na to uwagę. Od dawna jestem fanką pantenolu w pielęgnacji, i tutaj widać wyraźnie jego dzialanie nawilżające i regenerujące. Wolałabym jednak, żeby krem nie zawierał substancji zapachowych, są one potencjalnymi alergenami, a przecież krem jest dedykowany m.in. cerom wrażliwym. Ogólnie jest to przyjemny krem nawilżająco - natłuszczający (chociaż raczej dla cery suchych niż mieszanych), natomiast kilka bardzo podobnych do niego w jakości i działaniu znalazłbym za połowę jego ceny, dlatego odejmuję z oceny jedną gwiazdkę i raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża i natłuszcza
    • Regeneruje
    • Nie zapycha
    • Higieniczne opakowanie
    • Skład
    Wady:
    • Tłuste wykończenie
    • Obecność zapachu
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 czerwca 2024 o 16:01
    Otulający krem dla wrażliwców
    Oszczędna i estetyczna szata graficzna. Zapach delikatny. Bardzo przyjemny, komfortowy, otulający krem. Konsystencja bogata, ale nie jak masło, raczej jak budyń. Nawilżenie oceniam jako średnie, myślę że dobrze jest je czymś podbić. Łagodzi uczucie ściągnięcia i podrażnienie.
    Zalety:
    • wrażenie otulenia na skórze
    • dobra cena na promocji
    Wady:
    • zapach, mógłby być bezzapachowy
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 czerwca 2024 o 22:30
    Produkt wart uwagi
    Produkt Hagi Smart Naturalny krem nawilżająco-kojący z d-panthenolem to pierwszy produkt tej marki z jakim miałam styczność. Jestem jednak pewna, że na mojej półce pojawi się dużo więcej pozycji tej firmy. Nie będę ukrywać, że złapałam się na promocję, jak to baba. Od jakiegoś czasu ciekawiły mnie te kosmetyki, bardzo ładnie zresztą wyglądające na sklepowych półkach. Gdy pojawiła mi się w apce Rossmana promocja 1+1 uznałam że to jest to! Wraz z kremem kupiłam również serum, o nazwie tej samej co omawiany krem. Już po pierwszym użyciu produktu wiedziałam, że to dobrze wydane pieniądze. Krem znajduje się w ładnym, zgrabnym opakowaniu z pompką. Dzięki temu możemy wycisnąć idealną ilość produktu jednocześnie nie zanieczyszczając pozostałego w opakowaniu produktu. Pompka działa bez zarzutu i podaje idealną ilość produktu starczająca na dokładne pokrycie całej twarzy. Krem jest raczej tłusty, ani gęsty, ani lejący, coś po środku. Bardzo dobrze i łatwo rozprowadza się na skórze. Wystarczyła jedna próba i już widziałam efekty na mojej twarzy. Cera staje się niezwykle rozświetlona, pełna naturalnego blasku, a także jędrna i nawilżona. Można powiedzieć, że to jak podróż w czasie. Jedno użycie cofa naszą cerę do czasów dziecięcej świetności. W składzie znajdziemy naturalne olejki z pestek winogron oraz ryżu, które zabezpieczają skórę, przywracają miękkość a także nadają bardzo ładny wygląd, oraz wyciągi z aloesu, ryżu, alg czy rabarbaru. Ich zadaniem jest ograniczenie uciekania wody i otulenie naszej cery swoimi super mocami. Jak z samej nazwy wynika znajdziemy również ekstra nawilżający d-panthenol oraz kojący ekstrakt z bawełny. Składniki te są idealnie dopasowane i odpowiadają wszystkim potrzebom skóry wrażliwej i odwodnionej. Przy regularnym używaniu efekt jest naprawdę niesamowity. Zdecydowanie cena tego kosmetyku odzwierciedla jego wartość. Biorąc pod uwagę, że produkt jest bardzo wydajny mamy kosmetyczny ideał. Jeśli tak jak ja zastanawiacie się nad sprawdzeniem tej firmy to zdecydowanie czas podjąć dalsze kroki i wybrać się na zakupy
    Zalety:
    • działanie
    • skład