WIZAŻ logo

Ingrid Cosmetics Ideal Energy Foundation Podkład nawilżający

4,2 (6)
2 hity!

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 6 maja 2026 o 7:14
    Jeden z lepszych podkładów
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Podkład bardzo pozytywnie zaskakuje w noszeniu - dobrze stapia się ze skórą i daje efekt zdrowej, promiennej cery. Mimo lekkiej, nawilżającej formuły naprawdę dobrze się trzyma w ciągu dnia i nie znika z twarzy tak szybko, jak mogłoby się wydawać. Krycie jest na bardzo dobrym poziomie - spokojnie maskuje zaczerwienienia i drobne niedoskonałości bez efektu ciężkości. Przy odpowiednim utrwaleniu (np. pudrem) potrafi wyglądać świeżo przez wiele godzin.
    Zalety:
    • Bardzo dobre krycie (bez efektu maski), Dobra trwałość - utrzymuje się przez wiele godzin, Naturalne, lekko rozświetlające wykończenie, Komfortowy, nawilżający, Ładnie stapia się ze skórą
    Wady:
    • Może się wyświecać w strefie T, Przy cerze tłustej wymaga przypudrowania, Może podkreślić teksturę przy większej ilości
  • 1 września 2025 o 6:47
    Okropna - konsystencja waży się na skórze
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Podkład udało mi się zgarnąć okazjonalnie - szukałam jakiegoś jasnego odcienia, a później wyglądałam jak clown. Nie oceniam oczywiście odcienia, który siłą woli jako tako powinien wtopić się w skórę - niestety podkład zamiast tego zważył się na mojej skórze tworząc śmieszną maskę - na dodatek święcącą, bo podkład może nawilża, ale przy okazji skóra mocno się świeci. - podkład nie zakrywa przebarwień i niedoskonałości, więc osoba, która chce co nieco zakryć, nie ma co w nim szukać. - konsystencja jest rzadka, a sam podkład źle się rozprowadza - tworzą się smugi - jest mało trwały - po kilku godzinach spływa lub się wyciera - co jeszcze mocniej uwydatnia nierówności na skórze - wygląda jak maska, niekoniecznie jest to wina źle dobranego koloru
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 10 listopada 2024 o 16:05
    Przyzwoity podkład
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    To bardzo przyzwoity produkt. Podkład znajduje się w szklanym pojemniku z pompką, która się zacina, niestety (być może trafiłam na uszkodzony egzemplarz). Wybrałam odcień porcelain- jest strasznie jasny, wręcz biały. Konsystencja jest gładka, umiarkowanie gęsta. Produkt dobrze się rozprowadza. Minusem jest trwałość. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Podkład można kupić w atrakcyjnej cenie - ok. 20zł, na dodatek jest dosyć wydajny.
    Zalety:
    Wady:
    • trwałość
    • odcień
  • 22 lipca 2024 o 20:00
    Dobry podkład,daje efekt glow
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Jednym z największych atutów tego produktu jest jego doskonałe nawilżenie, dzięki temu skóra wygląda świeżo i zdrowo, bez efektu przesuszenia czy ściągnięcia, wyróżnia się także lekką konsystencją, która łatwo się rozprowadza i idealnie stapia ze skórą. Efekt, jaki daje, to efekt "glow". Krycie tego podkładu jest na średnim poziomie, nie ukryje wam większych zmian na skórze. Trzyma się cały dzień
  • 1 października 2023 o 20:19
    Fajny podkład, daje naturalna rozwietlona cerę
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Podkład kupiłam na lotów jak nie muszę mieć makijażu bardzo trwałego i mocno kryjącego Szczerze powiem że na tą markę trafiłam pierwszy raz w Rossmann i naprawdę jest dobry. Cena była promocyjna także koło 30 zł za niego dałam i jest tyle wart za 50 to chyba bym się zastanowiła. Podkład bardzo ładnie pachnie przyjemnie trochę słodko i tak mi pasuje. Jego konsystencja jest lekka. Łatwo się dopasowuje do cery. Nie jest to podkład bardzo mocno kryjący ale na lato takiego nie potrzebuje na codzien. Jakieś tam większe niedoskonałości przebijają. Natomiast podkład daje bardzo fajne wykończenie. Takie mokre ale nie świecące. Skóra staje się bardzo promienna i rozświetlona. To pierwszy podkład przy którym nie chciałam używać pudru bo cera tak mi się podobała. Miałam kolor champagne i był dla mnie idealny bo mam lekko opalona skórę. Polecam do codziennego makijażu.

szukaj