Podkłady

Christian Dior Diorskin, Forever Skin Glow Foundation Podkład do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 maja 2025 o 7:52
    Uwielbiam
    Uwielbiam ten podkład, na mojej skórze wygląda rewelacyjnie, świeżo, daje subtelny efekt glow. Utrzymuje się cały dzień, dodatkowo ma bazę pielęgnacyjną, pięknie pachnie. Dobrze się rozprowadza.
    Zalety:
    • Trwały
    • Wydajny
    • Piękny zapach
    W perfumerii
    AniaUSz
    16 stycznia 2025 o 22:23
    Uwielbiam!!!
    Podkład do którego wracałam i będę wracać. Podkład świetnie kryje, naprawdę dobrze nawilża skórę, daje piękny glow. Dobrze się rozprowadza, pozostaje na skórze naprawdę wiele godzin. Ze względu na wysoką (nie ma co ukrywać) cenę bo w D. kosztuje już 299 zł byłby moim jedynym podkładem.
    Zalety:
    • krycie,
    • piękny glow,
    • trwałość,
    • piękne opakowanie
    Wady:
    • Tylko jedna…cena.
    W perfumerii
  • 19 października 2024 o 11:16
    Lekkie, naturalne glow i zdrowo wyglądająca skóra. Dobry podkład na co dzień, ale cena trochę zawyżona, biorąc pod uwagę fakt, że podobny efekt na twarzy uzyskuję używając znacznie tańsze mazidła.
    Ciemno-granatowy, elegancki kartonik skrywa w sobie smukłą, szklaną buteleczkę fluidu z czarną zatyczką .Wizualnie jak na moje gusta całość prezentuje się naprawdę gustownie. Posiadam odcień 0N recenzowanego podkładu. Jest to jasny, neutralny kolor świetnie dopasowujący się do mojej bladej karnacji. Konsystencja mazidła jest lekka, nieco wodnista , bardzo dobrze rozprowadzająca się na skórze. Ja w tym celu używam zwilżonej gąbeczki. Mazidło pozostawia na twarzy naturalne, satynowo-świetliste wykończenie. Jego stopień krycia natomiast określiłabym jako lekki lub średni w zależności od ilości produktu jaką zaaplikujemy na twarz. Ja zwykle ograniczam się do jednej , cienkiej warstwy podkładu, a ewentualnych 'nieprzyjaciół' skóry traktuję korektorem po prostu. Cera po nałożeniu na nią recenzowanego mazidła prezentuje się zdrowo i naturalnie. Jak dla mnie jest to świetny kompan do pracy, na zakupy czy spacer. Nie ma tu mowy bowiem o nieestetycznym efekcie maski na twarzy, ale w taki naturalny sposób delikatnie upiększonej skórze. Kosmetyk ładnie wyrównuje koloryt cery, wygładza ją dodając jej zdrowego blasku. Raczej nie wchodzi w załamania twarzy, nie podkreśla suchych skórek, choć nałożony w większej nieco ilości może mieć ku temu tendencje (zwłaszcza gdy moja skóra jest w gorszej nieco kondycji, gdy jest przesuszona). Generalnie jednak jest to dobre mazidło na co dzień , gdy nasza twarz nie potrzebuje konkretniejszego krycia, ale lekkiego tylko jej wyrównania czy dodania blasku. Cena jednak , biorąc pod uwagę efekt , który możemy otrzymać od podkładów za znacznie mniejszą kwotę jest nieco zawyżona moim zdaniem. Ale w przypadku Diora płaci się tu również za markę.
    Zalety:
    • Eleganckie opakowanie
    • Lekka, dobrze rozprowadzająca się konsystencja produktu
    • Zdrowo wyglądające, naturalne wykończenie na twarzy z lekkim efektem glow
    • Dobra trwałość
  • 27 sierpnia 2024 o 1:53
    Luksusowy Blask w Trwałym Wydaniu
    Podkład ten idealnie stapia się z cerą, zapewniając naturalne wykończenie o subtelnym, satynowym blasku. Efekt jest świeży, zdrowy, ale jednocześnie elegancki - skóra wygląda na wypoczętą i pełną życia. To idealne rozwiązanie dla osób, które pragną uzyskać glow bez uczucia tłustości czy przesadnego połysku.Podkład utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie tracąc przy tym na intensywności koloru ani nie ciemniejąc. Nawet po kilku godzinach od nałożenia skóra wygląda nienagannie, bez potrzeby poprawek. Podkład oferuje średnie krycie, które można stopniować w zależności od potrzeb. Idealnie wyrównuje koloryt skóry, ukrywa drobne niedoskonałości i zaczerwienienia, ale nie tworzy przy tym efektu maski. Formuła jest nawilżająca, co sprawia, że nie odczuwamy dyskomfortu ani suchości przez cały dzień.
    Zalety:
    • Długotrwałość i odporność na ścieranie.
    • Naturalne, promienne wykończenie.
    • Lekka, nawilżająca formuła.
    Wady:
    • Wysoka cena.
    • Średnie krycie, które może nie być wystarczające dla osób z dużymi niedoskonałościami.
  • 15 lipca 2024 o 21:05
    Podkład
    Ostatnio miałam okazję przetestować podkład Christian Dior Diorskin Forever Skin Glow Foundation i chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami. **Pierwsze wrażenie i opakowanie**: Podkład od razu zwrócił moją uwagę eleganckim i luksusowym opakowaniem. Szklana buteleczka z wygodną pompką jest nie tylko estetyczna, ale także bardzo praktyczna, umożliwiając precyzyjne dozowanie produktu. Dzięki temu łatwo kontrolować ilość podkładu, co zapobiega jego marnowaniu. **Formuła i aplikacja**: Formuła podkładu jest lekka i jedwabista, co sprawia, że łatwo się rozprowadza na skórze. Stosowałam go zarówno z pędzlem, jak i gąbeczką do makijażu, i w obu przypadkach aplikacja była równomierna i bezproblemowa. Podkład nie tworzy smug ani plam, co jest dla mnie bardzo istotne, szczególnie gdy spieszy mi się rano. **Efekt i trwałość**: Podkład Diorskin Forever Skin Glow daje piękne, naturalne wykończenie z delikatnym efektem rozświetlenia. Krycie jest średnie, ale można je budować, aby uzyskać większą intensywność, jeśli jest to potrzebne. Skóra wygląda zdrowo, promiennie i świeżo przez cały dzień. Nawet po kilku godzinach noszenia, podkład utrzymuje się na miejscu, nie ściera się i nie oksyduje, co jest dużym plusem. **Właściwości pielęgnacyjne**: Podkład zawiera składniki pielęgnacyjne, które pomagają nawilżyć i chronić skórę. Zauważyłam, że moja skóra jest bardziej miękka i gładka po kilku dniach regularnego stosowania. Nie powoduje podrażnień ani wyprysków, co jest dla mnie niezwykle ważne, ponieważ mam skórę wrażliwą i skłonną do reakcji alergicznych. **Podsumowanie**: Christian Dior Diorskin Forever Skin Glow Foundation to podkład, który łączy w sobie doskonałą jakość, trwałość i efekt pięknej, rozświetlonej skóry. Jest idealny zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Jeśli szukasz podkładu, który zapewni Ci naturalne wykończenie, trwałość i dodatkowe korzyści pielęgnacyjne, zdecydowanie warto go wypróbować.