Lakiery klasyczne

Provocater Nail Polish Klasyczny lakier do paznokci

• 24 października 2024 o 16:30
    Całkiem przyzwoity, ale...
    Pierwszy dostałam i użyłam z pewną dozą niepewności. Ładnie się aplikuje, dość szybko schnie, ale też dość szybko gęstnieje. Piękne odcienie czerwieni i pasteli. Nabyłam kilka kolejnych sztuka, ale teraz już go nie ma w moim Hebe.
  • 18 lutego 2024 o 23:47
    Cudeńko w buteleczce
    Mialam ochotę na zakup brokatowego lakieru , aby podkręcić nieco mój manicure. Trafiłam na to cudo. Od razu kupilam jeszcze 2 odcienie. Ten lakier mnie naprawdę zadowolił. Brokatowe lakiery tej marki bardzo mocno utrwalają manicure i chronią przed odpryskami. Są trwałe i dobrze schną nawet bez wysuszacza. Promocyjna cena ok. 10 zł to niewiele za tak wysokiej jakości produkt. Złoty- mieni się kolorowo, srebny posiada drobiny różnej wielkości. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Ostro zakończone opakowanie- zakrętka wygląda oryginalnie i powoduje, że nie można go nie zauważyć w sklepie. Bardzo ciekawa propozycja dla użytkowniczek klasycznego manicure.
    Zalety:
    • Świetne kolory
    • Mega oryginalne opakowanie
    Edytaj7
    21 stycznia 2023 o 22:26
    Całkiem w porządku
    Nie spotkałam się wcześniej z tą firmą. Potrzebowałam po prostu czarnego lakieru. Taki lakier do paznokci jest mi potrzebny na wiele okazji. Używam go najczęściej do zdobień, stempelków ale czasem też pomaluję całą płytkę paznokcia. Kupiłam go w drogerii internetowej. Lakier jest dobrze napigmentowany ale i tak kładę dwie warstwy. Po prostu dla lepszego efektu. Lakier jest nawet całkiem trwały, nie odpryskuje za szybko. Pędzelek jest taki akuratny. Jak za tą cenę naprawdę ok.
    Zalety:
    • napigmentowanie
    • łatwość malowania
    • duzy wybór kolorów

Zobacz także inne Lakiery klasyczne