Serum do twarzy

Uzdrovisco Bezolejowe serum nawadniające na niedoskonałości

Uzdrovisco Bezolejowe serum Nawadniające na Niedoskonałości Niezapychające 30 ml
Uzdrovisco Bezolejowe Serum Nawadniające na Niedoskonałości 30ml

• 6 stycznia 2024 o 13:30
    Nawadniające serum na niedoskonałości
    Muszę przyznać, że to serum dobrze nawilża skórę twarzy oraz lekko redukuje pojawianie się niedoskonałości. Jednak minusem jest to, że nie sposób nałożyć na nie jakiegokolwiek kremu, każdy produkt nałożony bezpośrednio na wilgotną twarz - smuży, więc dla wygody trzeba odczekać aż serum się wchłonie. Nie jest to wygodne kiedy rano człowiek się spieszy i nie chce poświęcać zbyt wiele czasu na poranną pielęgnację. Jest to serum bezolejowe, ale na twarzy tworzy nieco śliski film. Zapach produktu nie zachwyca, ale ja bym go zaklasyfikowała do tych neutralnych – ani ładny, ani brzydki. Szklane opakowanie z pipetą jest estetyczne i wygodne, chociaż końcówki produktu nie sposób wydobyć właśnie za pomocą pipety i trzeba po prostu przechylić buteleczkę. Cena produktu jest raczej przeciętna (w promocji 34,99 zł).
    Zalety:
    • Neutralny zapach
    • Estetyczne opakowanie
    • Nawilża skórę
    • Delikatnie redukuje pojawianie się niedoskonałości
    • Naturalny skład
    • Polska marka
    • Długa data ważności
    Wady:
    • Trudno nakłada się kolejne produkty na to serum (wymaga wchłonięcia)
  • 4 listopada 2023 o 11:18
    Zwalczanie niedoskonałości i nawilżanie?
    Uzdrovisco to marka, której bezolejowe serum nawadniające na niedoskonałości przyciągnęło moją uwagę ze względu na swoje obiecujące działanie. Serum zamknięte jest w eleganckim, brązowym szklanym opakowaniu o pojemności 30 ml z wygodną pipetką, co pozwala na precyzyjną aplikację. Cena produktu wynosi około 60 zł, jednak w promocji można je zdobyć nawet za 40-50 zł, co jest atrakcyjne, biorąc pod uwagę jego skuteczność. Konsystencja serum jest płynna, przypominająca mleczko, które szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkości na skórze. To już na wstępie zyskuje uznanie, zwłaszcza u osób, które nie lubią ciężkich i lepko-oleistych produktów. Ważną cechą tego serum jest jego wszechstronne działanie. Po regularnym stosowaniu serum nawilża skórę w sposób widoczny, a także pomaga w niwelowaniu niedoskonałości i przebarwień. Co istotne, redukuje widoczność porów (jednakże potrzeba nieco czasu i cierpliwości), a dodatkowo skóra wygląda bardziej ujędrniona. Zawarte w składzie substancje takie jak niacynamid, azeloglicyna, kwas salicylowy, betaina oraz kwas hialuronowy stanowią solidne podstawy nawilżania, łagodzenia stanów zapalnych i zwalczania niedoskonałości skóry. Skład serum jest bardzo dobrze zbilansowany, zawierając kluczowe składniki, które pomagają w utrzymaniu zdrowej cery. Moją uwagę przede wszystkim zwróciło to iż składniki typowo "zwalczające niedoskonałości" jak niacynamid, azeloglicyna czy kwas salicylowy są równoważone substancjami nawilżającymi. Nie zawsze tak się zdarza Ogólnie rzecz biorąc, serum nawadniające Uzdrovisco spełnia swoje obietnice, dostarczając skórze intensywnej pielęgnacji. Warto również podkreślić, że produkt jest wydajny, co oznacza, że nawet niewielka ilość wystarcza do pokrycia całej twarzy. Dla osób poszukujących kompleksowego serum, które działa nawilżająco, łagodząco i redukująco, produkt ten może być doskonałym wyborem.
    Zalety:
    • ciemne opakowanie z pipetką
    • skład
    • działanie
    Wady:
    • BRAK
  • 9 września 2023 o 10:26
    Swietny produkt
    Świetny produkt, skusiłam się na niego patrząc na ogrom pozytywnych opinii w sieci. Nie zawiodłam się. Pory są pięknie zniwelowane, zaczerwienienia mniej widoczne i coraz mniej pojawiających się niedoskonałości na mojej mieszanej skórze. Jest to moje pierwsze opakowanie ale na pewno na jednym nie poprzestanę! Cena jest dodatkowym atutem:)
  • 6 września 2023 o 14:49
    Super działa na twarz
    Stosuje regularnie od miesiaca rano i wieczorem, mogę powiedzieć ,że u mnie efekty już widać. Akurat zaczęłam testować go w momencie kiedy mam zawsze dużo więcej wyprysków (przed miesiączka) i jest rewelacja!! Jeżeli już coś się pojawiło to bardzo szybko zniknęło.. jestem naprawdę bardzo zadowolona;)
    chwast
    13 czerwca 2023 o 7:43
    Wspaniałe! Na pewno kupię jeszcze raz
    Już od pierwszego zastosowania jest super efekt - uczucie głębokiego nawilżenia, super nakłada się po nim dalsze kosmetyki do pielęgnacji. Makijaż pod tym serum trzyma się doskonale. Moja skłonna do suchych skórek skóra jest mu naprawdę wdzięczna. Twarz w każdym świetle jest wyraźnie gładsza, taka „spójna”. Serum nie pozostawia uczucia ściągnięcia, szybko się wchłania, ładnie pachnie. Do tej pory najlepsze na jakie trafiłam :)