Wszystkie składniki:
hazelnut: talc, mica, calcium sodium borosilicate, isostearyl isostearate, calcium aluminum borosilicate, dimethicone, paraffinum liquidum, pentaerythrityl tetraisostearate, synthetic fluorphlogopite, octyldodecyl stearoyl stearate, zinc stearate, silica, polybutene, kaolin, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77861]
cake: zea mays starch, calcium aluminum borosilicate, triethylhexanoin, synthetic fluorphlogopite, dimethicone, silica, diisostearyl malate, perfluorononyl dimethicone/methicone/amodimethicone crosspolymer, phenoxyethanol, polysorbate 20, ethylhexylglycerin [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77861].
cream: talc, boron nitride, silica, aluminum starch octenylsuccinate, mica, octyldodecyl stearoyl stearate, polymethylsilsesquioxane/silica crosspolymer, zinc myristate, caprylyl methicone, olive glycerides, phenoxyethanol, methicone, ceramide np, lauroyl lysine, isopropyl titanium triisostearate, bis-peg-15 dimethicone/ipdi copolymer, allantoin, peg-8, ethylhexylglycerin, tocopherol, peg-2 soyamine, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499].
brownie: mica, calcium sodium borosilicate, dimethicone, ethylhexyl palmitate, polysorbate 20, octyldodecyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, synthetic fluorphlogopite, talc, isododecane, isostearyl isostearate, phenoxyethanol, lauroyl lysine, ethylhexylglycerin [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77861].
icecram: mica, octyldodecyl stearoyl stearate, talc, aluminum starch octenylsuccinate, boron nitride, caprylyl methicone, zinc myristate, olive glycerides, phenoxyethanol, ceramide np., allantoin, peg-8, lauroyl lysine, ethylhexylglycrin, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, [+/-: ci 77491, ci 77891].
cacoa: talc, zinc stearate, kaolin, synthetic fluorphlogopite, aluminum starch octenylsuccinate, dimethicone, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, polymethyl methacrylate, allantoin, sodium lauroyl glutamate, lysine, caprylyl methicone, cyclopentasiloxane, silica dimethyl silylate, octyldodecyl stearoyl stearate, silica, aluminum hydroxide, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, magnesium chloride, [+/-: ci 77499, ci 77491, ci 77492, ci 77891, ci 77007].