Maseczki w płachcie

Niuqi Maska na tkaninie odżywienie `Król Lemur`

• 28 lutego 2025 o 21:55
    Podrażnia
    Używa od:próbka
    Bardzo podrażnia. Musiałam zdjąć bo szczypie od razu po założeniu, wytrzymałam pięć minut i miałam całą czerwoną twarz. A szkoda bo bardzo lubię lemury:(
    Zalety:
    • Śmieszna
    Wady:
    • Parzy
  • 21 lutego 2025 o 20:25
    Powoduje podraznienia
    Używa od:próbka
    Niestety u mnie od razu po nałożeniu było wyczuwalne pieczenie. Z początku nie było intensywne ale po 4minutach na tyle się nasiliło że ściągnęłam płachtę. Skóra była zaczerwieniona. Dla mojej skóry wrażliwej słaby produkt
  • 20 grudnia 2024 o 11:44
    Ożywienie twarzy w 10 minut ze śmiesznym nadrukiem na płachcie.
    Kolejna maska w płachcie od Niuqi za mną, kupiłam ze względu na opis i obietnice o ożywieniu i składzie. Typowa szata graficzna opakowania charakterystyczna dla produktów marki Niuqi dostępnych w sieci dyskontów Biedronka w super cenie zwłaszcza podczas trwania licznych promocji. Wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały podane na opakowaniu. Płachta z kolorowym nadrukiem pyszczka tytułowego Króla Lemura jest zabawna, materiał jest dość sztywny , otwory na oczy dość małe, boczne nacięcia na brodzie pozwalają dostosować się do raczej drobnej twarzy, u mnie wszystko sprawdziło się całkiem nieźle. Płachta Z łatwością się rozkłada, ułożona na twarzy potrafi się odklejać/odchodzić z boków oraz z brody. Esencji jest sporo i nieco spływa z materiału. Rekomendowany czas trwania aplikacji przez producenta to 10 minut więc cały zabieg przebiega szybko, efekt końcowy mimo mnie zaskoczył. Twarz była gładka, promienna, wyglądała na wypoczętą i zadbaną. Marka posiada w asortymencie lepsze warianty mimo wszystko i tak jestem zadowolona pomimo kiepskiego zapachu esencji i kapania. Warto wypróbować choć raz i samemu ocenić, cena oraz wesoły nadruk zachęca do zakupu.
  • 5 grudnia 2024 o 22:17
    Zabawna pielęgnacja
    Używa od:próbka
    Gdy tylko jestem w Biedronce robiąc regularne zakupy, do mojego koszyka muszą zawędrować produkty kosmetyczne z których stosowania zazwyczaj jestem zadowolona a w przypadku tej maseczki nie mogło być inaczej bo to sama przyjemność oraz zabawny sposób i umilenie naszej codziennej pielęgnacji,w tym przypadku skóry naszej twarzy.Maseczki te są w wielu wariantach ale cena nie ulega zmianie bo nadal jest niewysoka jak za tak przyjemny zabieg który aby uzyskać pożądane rezultaty jednak należy powtarzać wiele razy bo substancje łagodzące oraz nawilżające w niej zawarte wspaniale wzbogacają cerę ale moja jest bardzo wrażliwa ale też bywa odwodniona więc ekspresowo wchłania każdą ilość płynów zawartych w takich maskach co dobrze wpływa na kondycję mojej skóry i jej promienny wygląd, skład bogaty o cenne wyciągi oraz ekstrakty naturalne oraz b panthenol sprawia że cera jest odżywiona i delikatna w dotyku więc można po jej zastosowaniu uzyskać wyłącznie pozytywne efekty dlatego mogę ją polecić jak i pozostałe warianty.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo produkt do pielęgnacji twarzy, łagodny dla skóry o bogatym składzie i działaniu nawilżającym oraz kojącym
    Wady:
    • Nie wymienię bo jestem zadowolona
  • 23 listopada 2024 o 19:42
    Krótkotrwałe działanie
    Używa od:próbka
    Maseczka jest za foliowania , łatwo się ją rozrywa. Mam dużą twarz,więc maseczka nie przylegała do niej . Musiałam ją cały czas poprawiać. Nie zsuwała się ale tworzyła cały czas jakby załamania . możliwe przez to,ze byłam cały czas w ruchu. Płachta jest trwała, nie rwąca. Nasączona dość zelem ,po upływie czasu można wmasować nadmiar w skórę. Po zastosowaniu płachty twarz jest naprężona, kolor jednolity ,skóra jest odprężona i odżywiona. Na pewno powrócę po następne.
    Zalety:
    • trwala nie rwąca płachta
    • niedrazniacy zapach
    • wszystkie obietnice spełnione
    Wady:
    • na małe i średnie twarze

Zobacz także inne Maseczki w płachcie