Serum do twarzy

Vichy Liftactiv Specialist Retinol Serum 30ml
e-ZikoApteka.pl
Vichy Liftactiv Specialist Retinol Serum 30ml

• 16 lutego 2025 o 18:02
    Serum dla każdego typu cery widoczna poprawa super produkt
    Skóra bardziej sprężysta (+50% po 1 użyciu). Zmarszczki wygładzone (nawet głębokie). Koloryt promienny, skóra wypoczęta. Gęstsza i napięta (więcej kolagenu). Pory mniej widoczne, skóra wygładzona. Bez podrażnień – delikatna formuła. Efekty widoczne już po kilku tygodniach! Zawiera 0,2% czystego retinolu, który jest jednym z najskuteczniejszych składników w walce z oznakami starzenia. Dzięki technologii Retinol Guard składnik ten pozostaje stabilny i wyjątkowo skuteczny. Serum już po pierwszym użyciu zwiększa sprężystość skóry o 50%, z czasem redukuje nawet najgłębsze zmarszczki. Dodatek frakcji probiotycznych i bio-peptydów stymuluje syntezę kolagenu, co dodatkowo wzmacnia efekt liftingujący. Formuła jest bezzapachowa, odpowiednia dla każdego typu cery (normalnej, suchej, tłustej, dojrzałej i młodej), a jej skuteczność potwierdzono w 5-miesięcznych badaniach klinicznych. Polecam to serum każdej osobie, która szuka skutecznego i bezpiecznego rozwiązania w walce z oznakami starzenia. To inwestycja w młodszą i zdrowszą skórę!
  • 2 września 2024 o 13:23
    spoko
    Serum jest zamknięte w poręcznym opakowaniu zakończonym specjalnym aplikatorem. Jest kremowe, zapach nie drażni. Moja sucha i wrażliwa skóra nie polubiła się od razu z serum. Twarz po zastosowaniu była nadwrażliwa i podrażniona, musiałam zmniejszyć stosowanie. Serum mocno złuszczało stary naskórek, w miarę upływu czasu skóra zaczęła się przyzwyczajać. Super kosmetyk na okres jesień- zima, bardzo ładnie odnawia skore twarzy.
  • 14 sierpnia 2024 o 23:38
    Vichy Liftactiv, Retinol Specialist Serum Serum na noc
    Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum zaczęłam testować jakieś dwa tygodnie temu, a że moja skóra ma tendencję do bycia kapryśną, to przyznam, że podchodziłam do tego retinolu z lekką ostrożnością. Jednak od razu spodobała mi się konsystencja tego serum – jest lekka, wręcz aksamitna, więc przyjemnie się rozprowadza. Wchłania się błyskawicznie, co jest ogromnym plusem, bo nie musisz czekać pół godziny przed nałożeniem kremu na noc. Formuła tego serum to prawdziwa bomba odmładzająca – retinol, czyli składnik o udowodnionym działaniu przeciwzmarszczkowym, w połączeniu z innymi składnikami, które nawilżają i regenerują skórę. Już po kilku dniach zaczęłam zauważać, że moja cera jest gładsza i bardziej napięta. Skóra wygląda na bardziej wypoczętą, a drobne zmarszczki są mniej widoczne. Zapach serum jest delikatny, prawie niewyczuwalny, co mi się podoba, bo nie lubię, gdy coś zbyt intensywnie pachnie, szczególnie przed snem. Ważne jest też, że nie odczułam żadnego podrażnienia ani zaczerwienienia, co czasami bywa problematyczne przy stosowaniu retinolu. Oczywiście, jak z każdym produktem z retinolem, warto zaczynać od małych dawek, żeby dać skórze czas na przyzwyczajenie. Stosuję to serum na noc, po dokładnym oczyszczeniu twarzy, i naprawdę widzę różnicę. Skóra jest bardziej promienna, a zmarszczki powoli, ale systematycznie się wygładzają. Serum jest świetne na wieczorne rytuały pielęgnacyjne, kiedy chcesz dać swojej skórze coś ekstra przed snem. Jeśli szukasz produktu, który pomoże ci w walce z oznakami starzenia i poprawi wygląd cery, to Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum może być strzałem w dziesiątkę. Idealnie sprawdzi się jako nocna kuracja odmładzająca, która daje efekty, nie męcząc przy tym skóry.
  • 7 czerwca 2024 o 18:28
    Godny polecenia
    Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum to produkt godny polecenia dla wszystkich, którzy chcą poprawić kondycję swojej skóry oraz zwalczyć oznaki starzenia. Serum zostało stworzone z myślą o skórze dojrzałej, która potrzebuje intensywnego działania przeciwzmarszczkowego i ujędrniającego. Jednym z głównych składników tego produktu jest retinol - składnik znany ze swoich silnie działających właściwości przeciwstarzeniowych. Retinol pomaga wygładzić skórę, redukować zmarszczki i poprawić elastyczność skóry. W połączeniu z kompleksem wzmocnionym Vichy Volcanic Water, serum działa intensywnie na skórę, nawilżając ją, redukując widoczne oznaki zmęczenia i poprawiając jej wygląd. Formuła serum jest lekka i łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze. Po regularnym stosowaniu serum Vichy Liftactiv Retinol Specialist, moja skóra stała się bardziej jędrna, wygładzona i rozświetlona. Zauważyłam także redukcję drobnych zmarszczek oraz poprawę elastyczności skóry. Podsumowując, Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum to produkt, który spełnia swoje obietnice i dostarcza skutecznej pielęgnacji dojrzałej skórze. Polecam go wszystkim, którzy chcą zachować młody wygląd skóry i zwalczyć oznaki starzenia.
  • 27 września 2023 o 14:12
    Serum jest warte swojej ceny
    W ostatnim czasie miałam okazję testować ten produkt i muszę przyznać, że przy regularnym stosowaniu zarówno na dzień, jak i na noc zauważyłam znaczną poprawę kondycji swojej skóry. Stała się mniej sucha, bardziej nawilżona oraz napięta. Ponadto ku mojemu zaskoczeniu - mniej widoczne stały się również zaczerwienienia, czego w zasadzie się nie spodziewałam, bo do tej pory niewiele produktów było w stanie je zniwelować. Konsystencja serum przyjemna z tego względu, że po nałożeniu nie ma uczucia lepienia się. Dla mnie na plus również szybkość wchłaniania się produktu i zapach - lekki, niedrażniący, przyjemny. Chociaż cenowo serum to nie należy do najtańszych, to uważam, że jest warte swojej ceny i na pewno skuszę się na zakup pełnej wersji produktu.