Podkłady

Kobo Professional Matt Make - Up Podkład matujący

Nasi użytkownicy zostawili 245 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Wydraja
    26 sierpnia 2020 o 14:58
    fajny
    podkład jak za na cenę 9,99 zl jest dobry :) jedynie odcien źle dobralam ( 100 Light Beige ) , ale zmieszam z odrobina ciemniejszego i jest wporzadku. Sporo osob mowilo , ze mam jakis dobry podkład bo buzia wyglada gładko, i nie blyszy sie czolo :)
  • 30 lipca 2020 o 16:36
    Mieszane uczucia
    Podkład kupiłam na bardzo dużej promocji i zapaliłam za niego 8 zł więc nie było czego żałować w razie czego. Już dawno kusiło mnie wypróbować jakiś podkład od kobo bo czytałam wiele pozytywnych opinii na ich temat. Zaczęłam od taniego a może to błąd bo mogłam się zniechęcić. Chociaż w sumie mięso końca zniechecilam się do marki bo jeżeli to miałby być najgorszy podkład z serii to nie był itak aż taki zły. Zacznę wyjątkowo od końca a więc od minusów. Buzia po użyciu go wyglądała delikatnie nienaturalnie dosyć sucho..Nie przykrył prawie wcale niedoskonałości, świeże krostki na brodzie prześwitywały przez niego. Z drugiej strony jest to podkład matujący a nie kryjący więc nie powinnam tego od niego oczekiwać. Miałam również wrażenie że trochę zapychał cerę chociaż tu również spotkałam się z gorszymi podkładami matujący mi które zapychały cerę tak że potem miała syfa na syfie. Przejdę do zalet ..dla mnie z pewnością opakowanie, bo jestem dziwna i nie lubię podkładów z pompką. Dlatego że nie wydobede nigdy z nich całości produktu a jestem skąpcem i jeżeli płacę za produkt to chce go zużyć w całości a nie w 3/4. Z tubki mogę wyciągnąć wszystko do końca a potem ją rozciąć i jeszcze wykończyć. Kolejna zaleta to przyjemny zapach i wydajność w miarę ok, nie musiałam go używać go dużo na całą twarz. Najważniejsza chyba zaleta to spełnienie obietnicy matu, jak najbardziej muszę potwierdzić że efekt zmatowienia cery utrzymywał się cały dzień. Buzia nie świeciła się i była jednolitą i wygładzona. Ale jednocześnie wracając do pierwszej wady ten jego efekt wydaje mi się nieco sztuczny, cera wygląda nienaturalnie. Nie wiem dlaczego tak jest ale ma on dla mnie zalety i wady które się równoważą i niby lubię efekt jaki daje a jednak mi przeszkadza. Dlatego w przypadku tego podkładu jestem rozbita i koniecznie muszę wypróbować jeszcze inny. Kobo.
    vlea
    17 lutego 2020 o 9:46
    302 medium beige
    Zakupiłam produkt już dawno temu był to mój pierwszy podkład z firmy KOBO , zachwycona kolorówka i innymi kosmetykami tej firmy skusiłam sie i na ten podkład. No niestety nie nie i jeszcze raz nie. Mam cerę mieszaną i u mnie niestety się nie sprawdził,po pierwsze źle sie rozprowadza,jest zbyt tępy jak dla mnie,pozostawia plamy,szybko się utlenia zmieniając kolor,łatwo się ściera., nie współgra z reszta kosmetyków. Rozwarstwia się.Co do nakładania wole z podklady z pompka.
    Zalety:
    • Jak dla mnie brak.
    Wady:
    • Same wady
    • Brudzi
    • sciera sie
    • pozostawia plamy
    • cięzko się rozprowadza
    • itd
    atydek
    6 września 2019 o 15:31
    Nietrwały
    Największą wadą jest dla mnie to, że jest nietrwały. Brudzi, ściera się, nie spełnia swojego zadania. Cena była na tyle korzystna, że dawałam mu szansę wielokrotnie. Jednak nie jest to kosmetyk do cery mieszanej.
    Zalety:
    • Konsystencja, cena
    Wady:
    • Nietrwałość
  • 12 kwietnia 2019 o 19:16
    Cudowny
    Jestem zaskoczona poprzednimi recenzjami bo dla mnie ten podkład jest wspaniały. Moja skóra wydawała się aksamitnie miękka gdy go używałam. Był bardzo wydajny, nie powodował wyprysków ani nie wysuszał mojej skóry z czym mam ogromny problem przy matujących podkładach. Jedynie opakowanie pozostawia wiele do życzenia bo najzwyczajniej w świecie mi się nie podoba. Jednak polecam każdej dziewczynie, która uwielbia kiedy podkład dobrze kryje.
    Zalety:
    • Świetnie się rozprowadza, wspaniale pachnie,długo się utrzymuje i dobrze kryje.
    Wady:
    • Niezbyt zachęcające opakowanie i brak pompki.