Odżywki do włosów

Kerastase Symbiose, Fondant Apaisant Essentiel Odżywka do włosów i skóry głowy do spłukiwania

hairstore.pl
Kerastase Symbiose, kojąca odżywka do włosów i skóry głowy, 200ml
Bodyland.pl
Kerastase Symbiose, kojąca odżywka do włosów i skóry głowy, 200ml
Sephora
Kérastase - Symbiose Kojaca Odżywka - Symbiose Fondant Apaisant Essen. 200ml - Dla Kobiet

• 5 marca 2024 o 6:52
    Istna petarda!
    Przepiękne minimalistyczne opakowanie i bardzo poręczne, pięknie prezentujące się w łazience ale tez działające cuda! Intensywnie pielęgnuje przepięknie delikatnie pachnie jest niezwykle lekka i przyjemna - sprawdza się u mnie zarówno na skórze głowy, jak i na całej długości włosów. Świetnie nawilża i łagodzi uczucie dyskomfortu dodatkowo pomaga chronić barierę skóry głowy. Jest naprawdę wydajna i warta swojej ceny!
  • 19 kwietnia 2023 o 9:52
    Robiąca robotę odżywka - recenzja po zastosowaniu próbki
    Odżywka ma delikatną konsystencje, która fajnie osiada na włosach, ale również sprawnie się ja zmywa z włosów. Ma delikatny, ale świeży zapach, taki typowy z salonu fryzjerskiego. Po zastosowaniu mogę rzec, że włosy łatwiej się rozczesuje, są bardziej podatne na stylizacje. Po wysuszeniu zauważyłam, że włosy są fajnie wygładzone, nie plączą się. No i co najważniejsze - włosy są fajnie nawilżone na calej długości, ale nie są też przeciążone. Podsumowując, jestem mega zadowolona z odżywki, czuję, że w parze z szamponem z tej samej serii zrobiłaby turbo robotę.
    Zalety:
    • delikatna konsystencja
    • delikatny, świeży zapach
    • ułatwia rozczesywanie
    • wygładza włosy
    • nawilża włosy
    Wady:
  • 26 stycznia 2023 o 14:14
    Jest moc!
    Odżywka rewelacyjna, przetestowałam dziesiątki różnych produktów do włosów zwłaszcza farbowanych, ta jest bezkonkurencyjna, zrobiła coś niesamowitego z moim cienkimi włosami, już przy jej nakładaniu zauważyłam super efekt na mokrych jeszcze włosach, po wysuszeniu włosy stały się super lekkie, sypkie i błyszczące i co najważniejsze łupież zdecydowanie zmniejszył się (a na tym głównie mi zależało). Szczerze polecam!
    Wady:
    • cena :/ i trochę mało wydajna przy moich dłuuugich włosach :/ PS. tylko ze względu na cenę i wydajność zastano się jeszcze czy kupię ją ponownie :)