Kredki do oczu

L'Oreal Paris Infaillible, Grip Gel Automatic Eyeliner 36h Kredka do oczu

Loreal Paris Paris Infaillible Gel Automatic Liner automatyczna kredka do powiek odcień Blue 1 szt
Loreal Infallible Gel Automatic Kredka do Oczu 005 Blue Jersey
L’Oréal Paris Infaillible Grip Gel Automatic 36H Kredka do oczu, Blue Jersey Blue Jersey 5 g
E-Glamour.pl
Loreal Paris Paris Infaillible Gel Automatic Liner automatyczna kredka do powiek odcień Brown 1 szt

• 11 czerwca 2024 o 13:04
    Idealna
    Świetny eyeliner w postaci wysuwanej kredki, której używam od kilku lat. Piękny czarny kolor, bardzo łatwa aplikacja idealna dla osób, które chcą mieć efekt typowego eyelinera, ale nie mają wprawy w rysowaniu kresek. Utrzymuje się cały dzień, nie rozmazuje, nie wymaga użycia temperówki, a załączona mała gąbeczka pozwala na idealne stworzenie efektu smokey eye.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Precyzyjna
    • Utrzymuje się cały dzień
    • Nie odbija się na powiece 8
  • 29 lutego 2024 o 11:56
    Niepowtarzalna jakość
    Oceniam wersję brązową. Eyeliner stosuję głównie na górną linię wodną,bo nie oszukujmy się, takim eyelinerem nie zrobi się precyzyjnych "skrzydełek", żeby je zrobić dodaję eyeliner w żelu Inglota i jest git. Słuchajcie, on się w ogóle nie odbija na dolnej linii wodnej! Trzyma się cały dzień, kolor jest taki ciemnobrązowy, nie czekoladowy, także wiecie... Żeby nie było rozczarowania ;) No i nie wiem czemu, ale nigdzie nie jest napisane, że po drugiej stronie jest temperówka pod gąbeczką (która też rozciera dobrze)
    Zalety:
    • Trwałość!
    • kolor
    • łatwość stosowania
    Wady:
    • nie ma!
    Drogeria Cocolita.pl
    OlaSto
    5 lutego 2024 o 19:06
    Świetne kredki do oczu
    Kredki do oczu L'Oreal Paris Infaillible Grip Gel Automatic Eyeliner 36h dostałam w prezencie gwiazdkowym i jestem nimi zachwycona. Mam dwa kolory, czarny i brązowy (oo1 intense black oraz oo4 denim brown) i obydwa uważam za bardzo udane. Brąz jest ciemny (o odcieniu gorzkiej czekolady), bardzo twarzowy, natomiast kolor czerni jest bardzo głęboki i również świetnie się prezentuje. Eyeliner bardzo łatwo się nakłada, a gąbeczka ułatwia wykonanie idealnego makijażu. Kredki są miękkie, kremowe i można dzięki nim uzyskać bardzo trwałe kreski. Noszę je bez poprawek przez cały dzień, nie zmywają się samoistnie nawet na basenie! Bardzo podoba mi się ich wodoodporność. Zmywam je dobrym płynem micelarnym (Sensibio Biodermy), wówczas schodzą dość łatwo (przykładam wacik do oka i czekam chwilę, czasem muszę przetrzeć dwa razy). Opakowanie również bardzo mi się podoba, bo jest estetyczne i wygodne w użyciu. Oprócz gąbeczki zawiera "temperówkę" (kredki nie temperuje się, jest automatyczna, ale eyeliner zawiera dobrą "ostrzałkę"). Ogólnie: są to najlepsze kredki do oczu, jakie do tej pory miałam. Polecam z serca!
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość