Rozświetlacze

AA Wings of Color Star Secrets, The Wet Highlighter Kremowy rozświetlacz

• 17 marca 2025 o 18:16
    Pokochałam go!
    AA Wings of Color Star Secrets The Wet Highlighter to prawdziwy hit! Choć nigdy nie byłam fanką kremowych rozświetlaczy, ten produkt z AA naprawdę mnie zachwycił. Wybrałam wersję szampańską i muszę przyznać, że wygląda cudownie, mimo że mam bardzo jasną karnację. Konsystencja jest świetna, łatwo się go aplikuje, a efekt jest subtelny, ale wyrazisty – skóra wygląda promiennie i zdrowo. Co ważne, rozświetlacz nie znika po użyciu pudru, co dla mnie jest ogromnym plusem. Cudownie współpracuje z cerą, nie roluje się, ani nie tworzy plam. Z pewnością będę do niego wracać!
    Zalety:
    • Wygląd
    • Formuła
    • Dostępność
    • Kolor
  • 24 lipca 2024 o 22:52
    Ulubiony do codziennego, delikatnego makijażu
    Co najważniejsze - rozświetlacz pięknie wtapia się w podkład, idealnie łączy się z makijażem, tworząc efekt drugiej skóry bez żadnych smug ani plam. To sprawia, że twarz wygląda naturalnie i promiennie, dzięki czemu mój makijaż wygląda subtelnie. Efekt glow, jaki daje ten produkt, jest naprawdę przyjemny. To delikatne, eleganckie rozświetlenie, które dodaje skórze zdrowego blasku. Jest idealny na co dzień, kiedy chcemy wyglądać świeżo. Opakowanie rozświetlacza również zasługuje na pochwałę. Jest estetyczne i bardzo praktyczne, dzięki blokowanemu dozownikowi. Dodatkowo, kompaktowy rozmiar sprawia, że łatwo można go zabrać ze sobą wszędzie. Niestety, jego wydajność pozostawia wiele do życzenia. Produkt zużywa się szybciej, niż bym chciała, ale przyznam że stosuję go częściej niż pozostałych rozświetlaczy z półki. Kolejnym minusem jest cena regularna. Produkt jest dość drogi w porównaniu do innych dostępnych na rynku, szczególnie że cena nie idzie w parze z oczekiwaniami co do wydajności.
    Zalety:
    • delikatny efekt
    • wtapia się w makijaż
    • cena regularna
    jjoanka
    10 lipca 2024 o 14:19
    Ulubiony rozświetlacz
    O ile bronzer z tej serii aż tak mnie nie zachwycił, rozświetlacz był strzałem w dziesiątkę. Kolor przepiękny, daje idealne glow. Aplikator ciekawy, chociaż i tak uważam, że najlepiej pracować z produktem bezpośrednio palcem.
    Zalety:
    • Kolor
    • Formuła
    Wady:
    • Cena poza promocją
  • 4 marca 2024 o 14:56
    Rozświetlacz w płynie Aa Wings Star Secrets
    Rozświetlacz plynny zaskoczył mnie pozytywnie. Jedyna wadą jest to, że za szybko zastyga i trzeba się z nim obchodzić dość szybko. Nakładam go pod podkład co daje fajny efekt rozświetlonej skóry. Pomysł aplikatora, super ! Nakłada się go o wiele wygodniej. Noe zabiera podkładu. Jak dla mnie pozytywnie. Kto wie, może i zostanie na dłużej :)
    Zalety:
    • Wszystko super,
    • Precyzyjny aplikator.
    • widoczny efekt glow
    Wady:
    • Szybko zastyga
  • 17 stycznia 2024 o 18:41
    Polecam!
    Kremowy rozświetlacz z AA Wings of Color bardzo mile mnie zaskoczył. Dzięki aplikatorowi bardzo łatwo się go nakłada i tak samo blendowanie go jest super łatwe! Jestem bardzo zadowolona z efektów. Daje przepiękny delikatny efekt glow.
    Zalety:
    • efekty
    • aplikator