Mleczka do ciała

La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 10% Nawilżające mleczko do ciała z 10% mocznikiem

La Roche-Posay Lipikar Lait Urea
La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 10% Mleczko do ciała, 200 ml 200 ml
e-ZikoApteka.pl
La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 10% Mleczko do ciała 200ml

• 27 września 2024 o 12:03
    Świetny
    Balsam z mocznikiem od La Roche Posay jest po prostu rewelacyjny. W składzie mamy emolienty, z naturalnych to m.in. masło shea oraz olej rzepakowy, witaminę E oraz oczywiście mocznik. Konsystencja balsamu jest leciutka, łatwo rozsmarowywalna i szybko wchłaniająca się. Nie pozostawia mega lepkiej warstwy na skórze. Działa bardzo kojąco, regenerująco, nawilżająco oraz zapobiega łuszczeniu się skóry. Opakowanie z pompką bardzo dobrze wyciska się produkt. Jedyną wadą jaką widzę to to, że jest bezzapachowy. Zdecydowanie wolę produkty, które posiadają zapach, gdyż przyjemniej mi się takowe aplikuje. Mam skórę z AZS i bardzo skłonną do alergii. Dermokosmetyk dostałam w prezencie i teraz wiem, że jeszcze kiedyś z pewnością go kupię. Polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • koi
    • regeneruje
    • zapobiega łuszczeniu się skóry
    • nie podrażnia
    • w sam raz dla AZS
    • leciutka konsystencja
    • dobrze się rozprowadza na skórze
    • w miarę dobra wydajność
    Wady:
    • niestety jest bezzapachowy (nie wpływa na ocenę)
    Inne
    Manta21
    27 listopada 2023 o 19:36
    Niezastąpiony w codziennej pielęgnacji. Nawilża i koi
    Mleczka nawilżającego od La Roche Posay używamy całą rodziną. I go absolutnie używamy. Akurat całą rodziną jesteśmy obdarzeni nienaturalnie suchą skórą, szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Gdzie zewnętrzne warunki atmosferyczne i sezon grzewczy źle wpływają na naszą skórę. Samo mleczko ma miłą bezzapachową konsystencję, która bardzo dobrze się wchłania i zostawia skórę ekstremalnie nawilżoną. Produkt zamknięty jest w ładnej, minimalistycznej buteleczce z atomizerem, który ułatwia higieniczne użytkowanie. Skład jest super, bo produkt zawiera mocznik,alantoine i masło shea. Te składniki aktywne działaja na naszą skórę zbawiennie. Zniknął problem z szorstkością łokci, nastało ukojenie. Balsam jest dośc wydajny, bo nie trzeba go nie wiadomo ile by dobrze nawilżyć skórę. Zdecydowanie wart swojej ceny :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 27 listopada 2023 o 13:31
    Świetne mleczko, idealne do cery suchej
    Używa od:próbka
    Mleczko bez zapachowe. W świetnym opakowaniu. Można wycisnąć delikatnie każdą ilość. Uwielbiam to, że produkt od razu się wchłania. Nie uczula. Idealnie nawilża całą noc. Kremuje się wieczorem, a rano nogi i ręce są bardzo nawilżane i gładkie. Najlepszy produkt, który ostatnio testuję. Polecam każdemu kto ma bardzo suchą skórę.
  • 22 listopada 2023 o 15:46
    Świetne nawilżające mleczko do ciała
    Mleczko ma gęstą kremową konsystencję, świetnie nawilża i odżywia skórę. Idealne na bardzo przesuszone miejsca takie jak kolana, łokcie czy jak moje ostatnio mocno przesuszone łydki. Bardzo przyjemny, dość szybko się wchłania pozostawiając delikatną ochronną powłoczkę na skórze.
    ola_wia
    21 listopada 2023 o 22:58
    Świetne mleczko
    Rewelacyjny kosmetyk, bardzo szybko się wchłania. Od razu czuć nawilżenie i odżywienie. Niesamowicie kremowe, przyjemna konsystencja. Zapach też bardzo delikatny, przyjemny w stosowaniu. Opakowanie średnio mi się podobało. Lubię kosmetyki z pompką, tu mi czasem za dużo wylatywało. Dobre do skóry wrażliwej, nie podrażnia.