Podkłady

Estee Lauder Futurist Skin Tint Serum Foundation SPF 20 Podkład do twarzy

E-Glamour.pl
Estee Lauder Estée Lauder Futurist SkinTint Serum Foundation podkład do twarzy 2C0 Cool Vanilla 30ml
Estee Lauder Futurist SkinTint Serum Podkład 2C0 Cool Vanilla
Bodyland.pl
Estee Lauder _Futurist Skin Tint Serum Foundation podkład do twarzy 1W1 30ml
hairstore.pl
Estee Lauder _Futurist Skin Tint Serum Foundation podkład do twarzy 1W1 30ml

• 26 listopada 2024 o 10:26
    Największe ciastko jakie miałam na twarzy !!!
    Używa od:próbka
    Produkty Estee Lauder uwielbiam i rzadko spotykam się z bublami od nich ...... Ale ten podkład to czysta tragedia. Na szczęście skorzystałam z próbki, nie z pełnowymiarowego opakowania, bo nadaje się to tylko i wyłącznie w kosz ... To co zrobił na mojej twarzy to straszne ciastko, powchodził wszędzie gdzie się tylko da... nawet w takie miejsca gdzie wydawało mi się, że nie mam zmarszczek. Trochę zrobił się po czasie pomarańczowy... co podkreśliło tylko jak ten podkład jest zły. Jakby dało się dać 0 gwiazdek to tak bym zrobiła.....
    Zalety:
    • Piękne opakowanie
    Wady:
    • Ciastkuje się
    • Wchodzi w zmarszczki
    • Oksyduje
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 12 sierpnia 2024 o 12:53
    Okropny
    Po intensywnym stosowaniu podkładu Double Wear postanowiłam postawić na coś lżejszego, co da odpocząć mojej skórze. Padło na ten specyfik, bardzo polecany przez Panią w Sephorze (polecany chyba tylko dlatego, że nie schodzi…). Dla mnie to totalny bubel. Próbowałam go nakładać na różne sposoby: gąbeczką, palcami, pędzlem… oraz na różne kremy jako baza. Efekt zawsze ten sam: podkład wchodzi w pory, ciastkuje się i roluje. Wygląda okropnie. Nie życzę nikomu korzystania z tego podkładu. Niestety u mnie stracone 259PLN - wylądował w koszu.
    Zalety:
    • zupełnie nic
    Wady:
    • cena, konsystencja, efekt na skórze
    obak
    24 marca 2024 o 18:05
    Totalna porażka
    Miałam wiele nadziei z nim związanych, bo mam skórę już nie młoda (40), sucha a poza tym w dobrym stanie. Więc myślę sobie że serum będzie super bo nie chce dużego krycia, chce żeby nawilżało, rozświetlało i stapiało się ze skórą. No i tu się zaczyna…. Wygląda to ładnieć ładna butelka, dość tani, konsystencja ok choć trochę „tępa” ale po nałożeniu dzieje się jakoś dramat. Próbowałam dać mu szansę, nawet kupiłam bazę której nigdy wcześniej nie używałam, ale efekt jest zawsze ten sam: wyglada to na skórze jak zważone masło zmieszane z mąką! Zastyga szybko zamiast się stapiać i robi placki których później nie da się poprawić bo wszytko się kruszy i roluje. Kryje bardzo mocno więc nici z delikatnego głów, w efekcie masz zważoną popackana maskę , która na dodatek włazi tak w pory, ze przyznam że dotychczas nie wiedziałam że takie posiadam , to co się dzieje na granicy oka przy zmarszczkach mimicznych to już nawet nie skomentuję. Ogólnie odradzam, totalny szmelc nie wart 2 zł. Porażka i dosłownie wyrzucone pieniądze do śmietnika.
    Zalety:
    • Żadne
    Wady:
    • Absolutnie wszytko tu poszlo źle. Powinni się wstydzić wypuszczać to na rynek.