Maski do włosów

Health Labs Care Balance On, Trychomaska z ceramidami do skóry głowy

Health Labs Care Trychomaska z Ceramidami do Skóry Głowy Balance On 175ml
topestetic
Health Labs Care Balance On Trychomaska do skóry głowy z ceramidami 175 ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bea_1
    9 maja 2025 o 16:33
    Najlepsze, co mogło spotkać moją skórę głowy
    Mam cienkie, delikatne, ale liczne włosy i skórę głowy z tendencją do przetłuszczania - długo szukałam produktu, który zadba o skalp bez obciążania włosów. Ta trychomaska to absolutny hit! Używam jej tylko w wersji intensywnej regeneracji (10 minut raz w tygodniu), czasem dodatkowo, gdy przesadzę z nowościami i moja skóra głowy potrzebuje ratunku ???? Już po pierwszym użyciu poczułam ogromną różnicę – skóra głowy jest mocno nawilżona, złagodzona, jakby gęstsza, bardziej „uspokojona”. Efekty widać szybko! Co najważniejsze: włosy dłużej pozostają świeże, co przy mojej skłonności do przetłuszczania to prawdziwy przełom. Po masce zauważyłam też, że inne kosmetyki (wcierki, serum) lepiej się wchłaniają i działają skuteczniej. Używam jej z różnymi kosmetykami, ale połączona z innymi produktami z tej linii robi totalny efekt „wow” - włosy i skóra głowy wyglądają jak po wizycie w salonie, gotowe na wielkie wyjście. Dla mnie produkt roku, bez dwóch zdań!
    Zalety:
    • natychmiastowe nawilżenie i ukojenie skóry głowy
    • nie obciąża cienkich włosów
    • wydłuża świeżość fryzury
    • wspiera działanie innych kosmetyków (np. wcierek)
    • idealna przy podrażnieniach i wrażliwości
    • świetna w intensywnym użyciu (10 minut raz w tygodniu)
    Wady:
    • cena może wydawać się wysoka, ale produkt jest bardzo wydajny i wart swojej ceny
  • 12 kwietnia 2025 o 21:52
    Bardzo dobra maska do skóry głowy
    Zakupiłam ten produkt z polecenia mojej pani trycholog, która jest wielką fanką tej marki. Moje włosy są falowane, rozjaśniane, poddawane wielu różnym zabiegom przez co są bardzo mocno osłabione i wymagające, suche na długości, tłuste u nasady w dodatku wypadające z powodów problemów zdrowotnych. Maska zamknięta jest w białym pakowaniu z odkręcaną nakrętką, jest porządne, ładnie wygląda na półce z kosmetykami. Produkt jest dość lejący o beżowym zabarwieniu, bardzo nie podobał mi się zapach maski, jak dla mnie ona niemiłosiernie śmierdziała. Nakładałam produkt bezpośrednio na skórę głowy i wmasowywałam, zostawiałam tyle ile w danym momencie trzymałam maske lub odżywkę na włosach, czasami było to 15 czasami 40 minut, ale zawsze robiłam to regularnie minimum 3 razy w tygodniu przy codziennym myciu głowy. To co zauważyłam po 2 miesiącach stosowania, że włosy po użyciu niesamowicie łatwo się rozczesywały, bardzo ale to bardzo błyszczały te u nasady, skóra głowy była ukojona i nawilżona, nie zauważyłam żadnego wpływu na wypadanie włosów, ale i ta zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie, bo moją skórę niełatwo jest ukoić ani nawilżyć:) na pewno zakupię ponownie:)
    AnetaFU
    18 lipca 2024 o 16:11
    Nawilża dobrze, ale nie wspiera wzrostu włosów
    Używałam Trychomaski Balance On przez kilka tygodni. Konsystencja jest gęsta, co sprawia, że maska dobrze się aplikuje. Zapach jest przyjemny, ale niezbyt intensywny. Skóra głowy była zdecydowanie bardziej nawilżona i przestała się łuszczyć. Niestety, nie zauważyłam, aby maska wpłynęła na wzrost moich włosów. Mam skórę głowy skłonną do przetłuszczania się i maska nie obciążała włosów, co jest plusem. Ogólnie jestem zadowolona, ale nie zachwycona.
  • 18 lipca 2024 o 16:07
    Bardzo dobra maska na podrażnienia skóry głowy.
    Trychomaska Balance On to świetne rozwiązanie dla osób z podrażnioną skórą głowy. Produkt ma kremową konsystencję, która łatwo się wchłania. Zapach jest neutralny, co mi odpowiada. Po kilku użyciach zauważyłam, że podrażnienia i zaczerwienienia na mojej skórze głowy zmniejszyły się. Mam włosy cienkie i suche, więc maska sprawdziła się u mnie znakomicie. Opakowanie jest wygodne w użyciu i estetyczne. Polecam osobom z wrażliwą skórą głowy.
  • 18 lipca 2024 o 15:59
    Doskonałe nawilżenie i łagodzenie podrażnień skóry głowy.
    Trychomaska z ceramidami do skóry głowy Balance On zaskoczyła mnie swoją skutecznością. Ma przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza. Zapach jest delikatny i nieinwazyjny. Po kilku użyciach zauważyłam, że moja skóra głowy jest dobrze nawilżona i przestała swędzieć. Opakowanie jest poręczne i estetyczne. Moje włosy są normalne, a skóra głowy raczej sucha, więc produkt doskonale się sprawdził w moim przypadku.