Odżywki do brwi

JB Cosmetics Lash Food, Nano - Peptide, Natural Eyelash Conditioner Odżywka do naturalnych rzęs

• 16 marca 2016 o 15:45
    Mistrzowstwo świata
    Przyznam się bez bicia, że wpadłam swego czasu na pomysł zrobienia sobie sztucznych rzęs. Pierwszy efekt WOW, a jakimś czasie dosłownie wyrywałam sobie rzęsy. Część sztuczniaków wypadła szczęśliwie sama, część sobie wyrwałam do końca nie mogąc ich już po prostu znieść... Nie muszę mówić, co pozostało po moich naturalanych rzęsach? Nicość. Obraz nędzy i rozpaczy. Wtedy w akcie ogromnej desperacji kupiłam sobie przez internet LashFood i zaczęłam od razu stosować. W sumie nic nie miałam do stacenia... Po 2-3 tygodniach rzęsy się wzmonicły, ciutke zagęściły, no i podrosły. Po 4-5 tygodniach rzęsy naprawdę były w dobrej kondycji, jak przed przedłużaniem, więc odżywka poszła w odstawkę na pare dni. Raz użyłam, raz nie, po czym coś mnie tknęło i zaczęłam znowu stosować przez kilka dni pod rząd. Pewnego dnia - nakładam tusz i nie wierzę... mam tak długie rzęsy, jak jeszcze nigdy! Zastanawiam się nawet, czy aby nie zacząć ich przycinać, bo niedługo mi wejdą na brwi... FoodLashes działa cuda. Cena jest jaka jest, ale za ten boski eliksir warto wydać pieniądze!
  • 20 października 2012 o 17:45
    cudo
    Z recenzją miałam wstrzymać się aż do skończenia preparatu, jednak produkt mnie tak zachwycił, że od razu chcę to przekazać światu. (gdybym po dłuższym czasie odkryła niepożądane skutki, edytuję notkę) Produkt jest geniuszem i absolutnym mistrzem. Nigdy nie byłam posiadaczką długich rzęs. Trudno było mi wytuszować je tak, aby choć minimalnie je wydłużyć. Dziś moje rzęsy są wyraźnie dłuższe, zdrowsze i gęstsze. Poprawie uległa również ich grubość i kolor, który stał się bardziej intensywny. Produkt ma bardzo wygodny aplikator, składający się z miękkiego pędzelka. Przyjemnie się go nakłada, a cały proces trwa tylko chwilkę. 5 ml produktu to ani dużo, ani mało. W tym widzę dwa malutkie minusiki. Mianowicie, opakowanie przez które nie da się dostrzec ilości preparatu. Również cena jest bardzo wysoka. Myślę, że mniejsze opakowanie i połowę niższa cena sprawdziłoby się lepiej. Odżywkę używam ok 1,5 i naprawdę nie wiem ile mi jej ubyło. Moje rzęsy są już wyraźnie wydłużone i zastanawiam się, czy urosną jeszcze dłuższe. Nie wiem również, jak długo po odstawieniu ten stan się utrzyma. Oczy mnie nie szczypały, nie łzawiły i nie pojawiło się żadne zaczerwienienie(jak to miło miejsce w przypadku innych, podobnych środków) Śmiało polecam każdej kobiecie. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    malou80
    20 czerwca 2011 o 18:20
    REWELACJA
    Jestem maniaczką nowych produktów kosmetycznych, szczególnie naturalnych, mam niemal wszystkie nowości :) jak dowiedziałam się o odżywce LashFood postanowiłam od razu zakupić. Jestem bardzo zadowolona z efektów, specjalnie czekałam aż skończę opakowanie aby napisać recenzję. Efekty są boskie. Moje rzęsy są rzeczywiście odżywione, silniejsze, dłuższe. Szczerze polecam ten produkt - oczywiście minusem dla niektórych może być fakt, że na pierwsze efekty trzeba poczekać parę tygodni, ale dla mnie to plus. To znaczy, że produkt nie jest naszpikowany chemią, która może daje szybsze efekty, ale za to rzęsy mogłybyć słabsze i łamliwe. Bardzo fajna konstystencja, dobrze się wchłania i ma delikatny zapach. Produkt wydajny, wystarczy dosłownie niewielka ilość produktu nad/na linii rzęs. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 26 marca 2011 o 8:31
    Rewelacja!!!
    Super produkt. Rzęsy są wyraźnie dłuższe. Efekt widoczny już po 2-3 tygodniach. Warunek - trzeba używać codziennie i nakładać preparat w linii rzęs, na dokładnie oczyszczone oczy, bez resztek makijażu. Przy tym preparat jest bardzo wydajny. Produkt idealny dla osób, które mają krótkie, słabe rzęsy, a nie chcą zakładać rzęs sztucznych. Polecam.
  • 24 marca 2011 o 14:42
    Super efekt
    Jestem bardzo zadowolona z efektów, jakie przyniosła odżywka Lash Food. Moje rzęsy są o wiele dłuższe, bardziej gęste, jak również (mimo iż jestem brunetką i mam ciemną oprawę oczu ) jeszcze bardziej czarne! Po 2 miesiącach systematycznego używania efekt jest oszałamiający. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 duże

Zobacz także inne Odżywki do brwi