Kremy BB, CC i DD

LIRENE Krem BB Wyrównujący Kooryt 03 Nude 30ml
Lirene Krem BB Wyrównujący Koloryt 03 Nude
Lirene Krem BB wyrównujący koloryt, 03 Nude Nude 30 ml
Lirene

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 marca 2025 o 13:20
    Zawiodłam się
    Tak jak w tytule jest napisane, zawiodłam się na tym produkcie mimo iż markę znam bardzo dobrze. Mam cerę mieszaną w odcieniu bardzo jasnym. Tak jak zobaczyłam na etykiecie, produkt powinien wyrównywać koloryt cery jednym słowem wtapiać się tak aby nie był zauważalny. Kupiłam produkt który z mojej jasnej cery zrobił pomarańczę przez co wyglądałam komicznie i niestety musiałam oddać komuś innemu ten krem BB.
    • Efekt na skórze
    Wady:
    • Bardzo ciemny kolor po rozprowadzeniu na twarzy
    • Stracone pieniądze
  • 2 marca 2025 o 16:32
    Rozwiązanie,gdy nie chcesz pełnego makijażu
    Często sięgam po takie kremy typu BB lub CC. Obecnie jest promocja w Rossmanie,ale ten krem używałam już prędzej więc zdążyłam wyrobić sobie o nim opinie. Zacznę od szaty graficznej bo wydaje mi się ładna prosta i czytelna. Krem ma dość gęstą konsystencję,ale rozprowadza się dobrze nie pozostawia żadnych smug. Tak samo z kolorem na początku wydaje się dość ciemny, ale po aplikacji ładnie się stapia z moją cerą. Mój kolor to 02 Naturalny. Jego krycie jest na średnim poziomie, ale tak często bywa z kremami tego typu. Na moje małe przebarwienia muszę nałożyć dodatkową dozę. Krem daje matowo- satynowe wykończenie już po chwili widać też subtelne rozświetlenie. Zazwyczaj krem stosuje solo,ale też próbowałam z pełnym makijażem i muszę przyznać, że sprawował się bez zarzutów do końca dnia. Jedyny minus to brak ochrony SPF.
    Zalety:
    • dobrze się rozprowadza
    • cena zwłaszcza w promocji
    • nie wysusza
    Wady:
    • brak spf
    VxKok0_
    7 lutego 2025 o 15:07
    Lirene BB – Krem BB wyrównujący koloryt 03 Nude (30 ml) – Recenzja
    Kremy BB to świetna opcja na co dzień, zwłaszcza gdy chcemy naturalny efekt i lekką pielęgnację w jednym. Lirene obiecuje, że ich krem BB wyrówna koloryt, nawilży i doda skórze zdrowego wyglądu. Brzmi obiecująco, ale czy faktycznie tak działa? Konsystencja i aplikacja Krem ma lekką, nietłustą formułę, która dobrze się rozprowadza. Najlepiej nakłada się palcami – wtedy ładnie stapia się ze skórą. Gąbeczka daje bardziej naturalny efekt, ale trochę zjada produkt, a pędzel może zostawiać smugi. Nie zastyga całkowicie, więc daje skórze lekko nawilżone wykończenie. Krycie i efekt na skórze Jak na krem BB, krycie jest lekkie do bardzo lekkiego – jeśli masz większe przebarwienia czy niedoskonałości, to ich nie zakryje. Raczej wyrównuje koloryt niż maskuje. Skóra wygląda zdrowo i naturalnie, ale efekt jest subtelny. Dobrze sprawdzi się, jeśli masz cerę bez większych problemów i lubisz delikatny makijaż. Odcień 03 Nude To średni odcień, który ma ciepłe, beżowe tony. Będzie pasować do skóry o lekko opalonej lub oliwkowej karnacji. Może być za ciemny dla osób o jasnej cerze, zwłaszcza zimą. Trwałość Trwałość jest przeciętna – po około 4-5 godzinach zaczyna się ścierać, zwłaszcza w strefie T. Na cerze suchej trzyma się dłużej, ale na tłustej czy mieszanej szybko zaczyna się świecić, więc warto go przypudrować. Podsumowanie To typowy krem BB dla osób, które nie potrzebują mocnego krycia i lubią naturalny efekt. Daje lekkie wyrównanie kolorytu i uczucie nawilżenia, ale nie utrzyma się cały dzień bez poprawek. Może być fajnym rozwiązaniem na lato lub dla tych, którzy wolą minimalny makijaż. Dla kogo? Jeśli masz cerę suchą lub normalną, szukasz lekkiego, naturalnego efektu i nie zależy Ci na mocnym kryciu – może Ci się spodobać. Jeśli jednak masz cerę tłustą lub potrzebujesz trwałości, to lepiej poszukać czegoś innego.
    Zalety:
    • Lekka, nietłusta formuła
    • Naturalny efekt zdrowej skóry
    • Nie podkreśla suchych skórek
    • Dobre nawilżenie
    Wady:
    • Bardzo lekkie krycie – nie zakryje niedoskonałości
    • Średnia trwałość – po kilku godzinach wymaga poprawek
    • Może być za ciemny dla jasnych cer
    • Może się wyświecać na skórze tłustej
  • 18 czerwca 2024 o 12:42
    Gorąco polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Lirene Dermoprogram, Krem BB wyrównujący kolorytto lekki krem BB, który łączy funkcje nawilżania i wyrównywania kolorytu skóry. Zapewnia naturalne, subtelne krycie, maskując drobne niedoskonałości, jednocześnie nadając skórze zdrowy wygląd. Formuła zawiera składniki pielęgnacyjne, takie jak witamina E, które pomagają nawilżyć i odżywić skórę. Krem jest łatwy w aplikacji, szybko się wchłania i daje uczucie komfortu przez cały dzień. Może być jednak zbyt lekki dla osób potrzebujących większego krycia.
    Zalety:
    • Wyrównuje kolor skóry
    • Naturalne krycie
    • Nawilża
  • 13 czerwca 2024 o 12:21
    Polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Lirene Dermoprogram Krem BB wyrównujący koloryt to lekki krem nawilżający z delikatnym kryciem, który skutecznie wyrównuje koloryt skóry, nadając jej naturalny wygląd. Idealny na co dzień, pozostawia skórę promienną i nawilżoną.