Kremy BB, CC i DD

Nivea Luminous 630, Anti Spot 3in1 CC Fluid SPF 30 Krem CC do twarzy 3w1 SPF 30

NIVEA LUMINOUS630® Przeciw Przebarwieniom Krem CC 3w1 SPF30+ 01 Light 40ml
Nivea Luminous 630 Krem CC przeciw przebarwieniom, 01 Light Light 40 ml
Nivea Cellular Luminous

Nasi użytkownicy zostawili 492 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

monnie7
    20 kwietnia 2025 o 22:28
    Dobrze kryje przebarwienia i zapobiega powstaniu nowych
    Na twarzy mam dużo przebarwień posłonecznych. Lubię na co dzień stosować krem cc wyrównujący koloryt skóry. Krem CC Nivea Luminous630 zachęca mnie tym, że nie tylko skutecznie kryje przebarwienia, lecz także je redukuje i chroni przed powstawaniem nowych. Podoba mi się to, że zawiera mikrokapsułki z pigmentem, które w czasie aplikacji, uwalniają się i wtapiają w skórę, zapewniając idealne dopasowanie do mojego odcienia skóry. W składzie jest kwas hialuronowy, który nawilża moją przesuszoną skórę. Krem przekonuje mnie również zawartością filtru SPF 30. Ma średnio gęstą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze. Nie oksyduje. Posiada ciepły odcień.
  • 2 lutego 2025 o 16:38
    Wersja bez koloru jest o niebo lepsza!
    Mam mieszaną cerę z tendencją do przetłuszczania się w strefie T. I o ile ta zwykła wersja się u mnie bardzo dobrze sprawdza, tak ta z kolorem mnie delikatnie rozczarowała... Jak na krem CC to krycie ma minimalne, wręcz znikome. Używałam koloru light i okazał mnie dla mnie za ciemny! Pokrywając twarz widzę dużą różnicę w kolorze między szyją i twarzą, choć potem wiadomo - na szyję go też dokładam, więc to się aż tak nie odznacza. Na linii włosów za to nadal widać różnicę w kolorze i czuję się taka pomarańczowa. Używam spf cały rok, więc jestem naprawdę blada. Wersja bez koloru lepiej zachowywała się na mojej twarzy, a ten krem CC bardzo szybko się wyświeca. Nie wygląda na twarzy zbyt dobrze, nawet po przypudrowaniu. Nakładając na niego podkład kolor jestem w stanie ograć, ale to wyświecanie się jest nie do przeżycia. Moja skóra naprawdę łatwo się wyświeca, ale z tym produktem to jest ekstremalnie szybkie. Tak po prawdzie to nie widzę w nim żadnego plusa, oprócz w miarę wysokiej ochrony przeciwsłonecznej.
  • 19 listopada 2024 o 12:21
    ✨ Odkryj Krem CC 3w1 NIVEA LUMINOUS630® – mój nowy must-have w codziennej pielęgnacji! ???? Ten produkt to połączenie pielęgnacji i makijażu, idealne dla każdej z nas, która marzy o gładkiej, promiennej skórze???? Dlaczego warto go mieć? ✅ Redukuje przebarwienia i wyrównuje koloryt skóry. ✅ Działa jak lekki podkład, maskując niedoskonałości bez efektu ciężkości. ✅ Zawiera SPF 50 – świetna ochrona przed promieniowaniem UV. Jeśli szukasz produktu, który zadba o Twoją skórę, jednocześnie dając naturalny efekt, to Krem CC 3w1 NIVEA LUMINOUS630® jest dla Ciebie! ????
    Zalety:
    • Wyrównanie kolorytu: Krem świetnie dopasowuje się do odcienia skóry, dając naturalny efekt. Skóra wygląda świeżo i promiennie bez uczucia ciężkości. ✅ Redukcja przebarwień: Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam wyraźne rozjaśnienie plam pigmentacyjnych, co jest zasługą formuły z LUMINOUS630®. ✅ Ochrona SPF 50: Ogromny plus za wysoką ochronę przed promieniowaniem UV, która chroni skórę przed fotostarzeniem. ✅ Lekka formuła: Krem jest lekki, nie zapycha porów i dobrze nawilża,
    Wady:
    • Brak.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 31 października 2024 o 10:33
    Najgorszy fluid z SPF
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nivea Luminous 630, Anti Spot 3in1 CC Fluid SPF 30 to produkt, który miał być odpowiedzią na moje potrzeby w walce z przebarwieniami oraz zapewnieniem ochrony przeciwsłonecznej. Moja skóra jest mieszana, z tendencją do pojawiania się niedoskonałości, dlatego zdecydowałam się wypróbować ten fluid. Jednak podczas testowania pojawiły się problemy. Po nałożeniu kremu skóra stała się czerwona i pojawiły się dziwne grudki, które zdecydowanie były nieprzyjemnym zaskoczeniem. Spodziewałam się, że produkt z filtrem SPF sprawdzi się jako lekka baza pod makijaż, jednak w moim przypadku kolor nie do końca się dopasował, co skutkowało nienaturalnym wyglądem. Funkcja redukcji plam i przebarwień była jedną z głównych przyczyn mojej decyzji o przetestowaniu, niestety nie mogę ocenić jej skuteczności, ponieważ krótkotrwałe podrażnienia uniemożliwiły mi regularne stosowanie. Mimo kilku pozytywnych cech, takich jak przyjemna konsystencja i ochrona przeciwsłoneczna, efekt podrażnienia i brak dopasowania koloru sprawiają, że nie mogę polecić tego produktu. Dla osób z wrażliwą skórą, to może być niestety zły wybór.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 20 października 2024 o 14:31
    Przeciętniak, który rozświetla i wyrównuje koloryt
    Przeciętniak, którego jakbym, nie stosowała to też byłoby OK. Kupiłam go zachęcona promocją cenową i ocenami. Ogólnie krem jest w poręcznym, aczkolwiek plastikowym opakowaniu. Buteleczka jest biała, nie widać ile produktu jeszcze w niej pozostało. Produkt wydobywa się koloru białego i podobno ma się dostosowywać do koloru skóry. Cóż, w praktyce to dostosowywanie to nieduża sztuka i brak w niej większej magii, bo produkt jest przezroczysty i owszem każdy przezroczysty produkt bezproblemowo dopasowuje się do tego, co obiecuje producent W jego nazwie jest CC, co jest mylące. Jest to zwykły krem rozświetlający, po nałożeniu wygląda jak delikatna baza pod podkład, do czego krem zresztą stosowałam i byłam zadowolona. Zużyłam krem do końca, jako baza rozświetlająca pod makijaż krem sprawdził się u mnie na 100%. Poza tym, żadna rewelacja. Produkt jakich wiele.