Kremy na dzień

Uzdrovisco Pre-Age, Peptydowy krem antyoksydacyjny przeciw zmarszczkom SPF 50

Uzdrovisco Pre-Age SPF50 - Peptydowy krem antyoksydacyjny przeciw przebarwieniom 50ml 50 ml
Uzdrovisco, PRE-AGE, SPF 50 peptydowy krem antyoksydacyjny przeciw przebarwieniom, 50 ml
Uzdrovisco Pre-Age Peptydowy Krem Antyoksydacyjny Przeciw Przebarwieniom SPF50 50ml
Uzdrovisco Pre-Age

• 6 kwietnia 2025 o 21:03
    Dobra ochrona przeciwsłoneczna
    Moja dojrzała sucha cera zaprzyjaźniła się już z wieloma filtrami SPF. Tym razem wybrałam markę Uzdrowisko, którą cenię za naturalne składniki .Niestety ten filtr pod względem INCI nie jest idealny, ponieważ zawiera Octocrylen - chemiczny filtr UV zaburzający w niewielkim stopniu gospodarkę hormonalną, ale nie dajmy się zwariować nie wszystko zawsze musi być idealne. Dla mnie jak również dla większości kobiet ważne jest stosowanie kremów antyoksydacyjnych czyli takich, które chronią przed działaniem promieni słonecznych i zapobiegają powstawaniu nowych przebarwień. Krem pre-age pojemność 50 ml, tubka plastikowa dobrze się z niej wyciska krem. Konsystencja lekka wręcz aksamitna dużo lżejsza od innych gęstych spf-ów. +Dobrze się aplikuje i rozprowadza + Nie podrażnia skóry, nie zapycha, nie szczypie w oczy + Nie bieli +Nie roluje się, nie ciastkuje + Dobrze współgra z makijażem + Ma wysoki SPF 50 Dzięki Peptytydom, Neroli, Wit C i E krem nas nawilża, skóra wygląda zdrowo i promiennie, a filtry UV, UVB HEV i IR zapewniają wysoką ochroną przeciwsłoneczną. Jestem bardzo zadowolona z tego kremu i mogę śmiało Wam polecić. Dodam, że cena też jest spoko jak na krem z tak wysokim filtrem.
    Zalety:
    • wysoka ochrona SPF 50
    • nie bieli
    • dobrze się wchłania
    • współgra z makijażem
    Wady:
    • zawiera Octocrylen
    Shazney
    1 lutego 2025 o 13:27
    Super właściwości, fatalne stosowanie
    Krem z filtrem Uzdrovisco skusił mnie cudownym składem i zapewnieniom producenta o jego wysokich właściwościach pielęgnacyjnych. I zgadzam się, produkt pod tymi względami jest cudowny, jednak stosowanie go jest dla mnie prawdziwą męką i stąd tak niska nota ode mnie. Krem znajduje się w plastikowej tubce w pomarańczowym kolorze. Tubka jest miękka, z łatwością wydobywa produkt, tyle ile sobie życzymy. Jego formuła jest gęsta, treściwa, ale rozprowadza się na twarzy bez problemu. Zapach ok, całkiem znośny. Niestety, krem na mojej twarzy osiada wyczuwalną warstwą, nie wchłania się do końca, wyświeca skórę, trochę lepi. I co jeszcze gorsze, roluje się i ciastkuje - z podkładem wygląda to fatalnie! A nigdy nie nakładałam go w ilości dwóch palców, moja cera by tego kompletnie nie zniosła. Najlepiej stosowało mi się go solo, latem, na plażę i bez makijażu. Czuć jego nawilżające właściwości i ochronę skóry przed wysuszeniem, a wysoki faktor jest naprawdę skuteczny. Produkt nie bieli, nie podrażnia, nie zapycha porów skóry. Mam go od wakacji zeszłego roku i od niedawna produkt zaczyna sięgać dna. Kupiłam, więc zużywam, ale nie wrócę do niego.
  • 5 listopada 2024 o 18:31
    TOPka Spfów
    Jest to nieco cięższa wersja popularnej Nivei Cellular, a przynajmniej w mojej ocenie. Ma fantastyczny skład, idealnie zachowuje się na skórze, nie bieli, nie wyświeca i przede wszystkim ma PPD 33! Jest to moja absolutna topka wśród spfów, a naprawdę jestem wybredna i nie lubię się z filtrami.
    Zalety:
    • skład
    • efekt
    • PPD!!!!
  • 11 października 2024 o 12:23
    Super
    Bardzo lubię produkty Uzdrovisco - nie zawiódł mnie także i ten krem. Opakowanie jest bardzo wygodne i higieniczne, zapach delikatny. Konsystencja dość treściwa, ale wchłania się dość szybko, pozostawiając satynową skórę, na której doskonale leży makijaż. Nie zawiera alkoholu, więc nie wysusza - a dzięki zawartości przeciwzmarszczkowego peptydu CN, nawilżającego kwasu hialuronowego, witaminy E i neroli - zapewnia skórze odpowiednią pielęgnację anti age. Skuteczność ochrony przeciwsłonecznej sprawdziłam w ekstremalnych upałach - nie nabawiłam się przebarwień podczas stosowania kremu. Krem ma bezolejową formułę, więc nie zapycha porów.
    Zalety:
    • skuteczna ochrona i pielęgnacja jednocześnie
    • nie bieli, nie zapycha
  • 22 września 2024 o 13:19
    Jest dobry,ale nie najlepszy
    Krem uzdrovisco kupiłam w hebe w promocji za 38zł.Postanowiłam zdradzić mój ulubiony filtr neutrea spf 50.Uzdrovisco jest dobrym spf ale nie tak dobrym jak filtry neutrea.Ma ciężką konsystencję,ale nie zapycha nie bieli skóry.Na twarzy wygląda ok,lubi się wyświecać niestety,więc dla cer tłustych się nie nadaje. Ochrona jest dobra,krem wystarczył mi na ledwo na 1,5 miesiąca więc wydajny nie jest.Na razie mój neutrea nadal wygrywa.Ogólnie kto chce niech testuje.Ja już więcej nie kupię bo się nie opłaca.