Podkłady

Tirtir Mask Fit Red Cushion SPF40 PA++ Długotrwały Podkład do Twarzy w Poduszce SPF40

Tirtir Mask Fit Red Mini Cushion Podkład w gąbce SPF40 PA++, 21W Natural Ivory 4.5 g
TIRTIR Mask Fit Red Cushion SPF 40 PA++ Podkład w Poduszce 37C Almond Mini 4,5g
notino.pl
Tirtir Mask Fit Red Mini Cushion Podkład w gąbce SPF40 PA++, 37C Almond C Almond 4.5 ml
Tirtir Mask Fit Red Mini Cushion

• 17 kwietnia 2025 o 23:01
    Bardzo ciemnieje
    Bardzo podoba mi się to jak ten podkład wygląda na twarzy. Jest wystarczająco kryjacy, a przy tym daje takie glow i odbija fajnie światło. Pierwsze minuty noszenia tego podkładu byłam zachwycona i czułam, że będzie to hit. Ale niestety po chwili moja twarz zmieniła kolor na mandarynkowy. Niestety to się powtarza za każdym razem. Chciałam dać mu drugą szansę i próbowałam sprawdzić jaśniejszy odcień w drogerii stacjonarnej, ale niestety nadal wyglądał pomarańczowo. Odczucia mam bardzo mieszane.
    Zalety:
    • Piękne opakowanie
    • Bardzo ładne wykończenie
    • Ciekawy aplikator
    Wady:
    • Bardzo ciemnieje
    Weiwei
    8 stycznia 2025 o 21:59
    Tirtir red cushion
    Kupilam ponieważ słyszałam że jest bardzo dobry, przyszedl w ciagu 2 dni. Niestety u mnie nie spełnia moich oczekiwań. Nie utlenia sie jak nie którym to chyba jedyny plus pomijajac wodoodporność. Kolor dobrałam dobrze wiec wtapia sie w skóre. Krycie średnie, jego trwałość również średnia, zostawia ślady na telefonie. Nie dla mnie
    Zalety:
    • Wydajność, wodoodporność, ilosc
    Wady:
    • Średnie krycie,
  • 2 stycznia 2025 o 15:10
    Największy HIT mojego życia!
    Przez kilka lat gorączkowo poszukiwałam idealnego podkładu, który zostanie ze mną na wieki wieków. Moje marzenie, to znaleźć go w formie tintu, tak aby wyglądał naturalnie na mojej twarzy. Zdecydowałam że naturalność jest dla mnie ważniejsza, niż krycie, bo co z tego, że mam zakryte niedoskonałości, jak z daleka widać, że mam kilo tapety na twarzy. Stosowałam wiele różnych tintów, ale mimo tego, że miały słabe krycie, to i tak po kilku godzinach podkład ścierał się w bardzo nieestetyczny sposób, szczególnie na nosie, a także nie wyglądały estetycznie na twarzy, widać było że podkład na twarzy jest. Dość długo zastanawiałam się nad zakupem podkładu od tirtir, czytałam że jest to podkład matujący, a takie zwykłe mają efekt tapety. Do tego ma wysoki spf, więc stresowałam się, że zatka mi pory. W końcu się zdecydowałam i okazało się, że nic z tych rzeczy, jednak koreańskie kosmetyki są genialne i nic ich nie przebije. Tirtir pięknie kryje, ale mimo tego wygląda super naturalnie, jakby na twarzy nic nie było. Efekt tintu mimo, że nawet nie jest tintem, a do tego mimo że jest matujący daje efekt glow. Ma też wprost fenomenalną trwałość, trzyma się cały dzień i nie ściera się w nieestetyczny sposób, nawet w zimowe dni, kiedy często trzeba wydmuchiwać nos. Mimo tego że ma wysoki spf nie zatyka porów, działa wręcz pielęgnująco, jakby krem, spf i podkład w jednym. Ogromny wybór odcieni, z czym zawsze miałam problem, jako osoba o jasnej i chłodnej tonacji skóry, gdyż w drogeriach podkłady mają zwykle żółte tony. Cena jest naprawdę niska, zamówiłam go za niecałe 80zł, podczas gdy niektóre firmy liczą sobie nawet do 300zl za podkład, a nawet nie jest on w 50% tak dobry, jak tirtir. Jedyną małą wadą jest dostępność, nie znajdziesz go w żadnej drogerii ani w Sephorze, generalnie chyba tylko przez internet, ale znalazłam świetną stronę przez którą zamawiam podkład, więc nie jest to dla mnie duży problem. Opakowanie jest świetne, razem z lusterkiem i gąbką, a także miejscem na zdejmowaniem nadmiaru podkładu.
    • Rozświetlenie
    • Matujący efekt
    • Naturalny efekt tintu
    • Dużo odcieni
    • Nie zatyka porów
    • Wysoki spf
    Wady:
    • Dostępność
  • 12 października 2024 o 12:20
    Super, ale trzeba wiedzieć, jak używać
    Krycie- bomba. Efekt dosyć naturalny, nie należy przesadzać z ilością. Jest lekki, nie podrażnia, nie zapycha, bardzo dobrze się utrzymuje, nie wysusza, nakłada się ekspresowo. Podkład niesamowicie promowany na social mediach, opinie są podzielone- a zazwyczaj te negatywne wynikają z niepoprawnego użycia, bardzo polecam obejrzeć filmik z kanału Robert Welsh, gdzie pokazane jest, jak korzystać z produktów typu cushion. Wart zakupu, mi się świetnie sprawdza, zakryje wszystkie problemy w waszym życiu. Plus za dużo większy wybór odcieni niż u innych koreańskich podkładów, przy doborze koloru warto przejrzeć swatche online. Polecam!
    Zalety:
    • krycie
    • wykończenie- satyna
    • nie zapycha
    • nie podrażnia
    • łatwa i szybka aplikacja
    • gama kolorystyczna
    Wady:
    • brak, trzeba tylko umieć go używać ;)
  • 6 lipca 2024 o 13:53
    Viralowy i naprawdę świetny
    Podkład ostatnio jest popularny na TT :) bardzo lubię testować nowości, więc tym razem również postanowiłam zakupić podkład. Opakowanie to plastikowe pudełeczko , w środku znajdziemy specjalną „gąbkę” oraz dodatkowe zamknięcie , w którym znajduje się produkt. Podkład wciskamy delikatnie w puszek po czym odciskamy nadmiar na tym plastikowym wieczku. Jeśli chodzi o krycie - w moim odczuciu to 8/10. Mam cerę mieszaną i rozszerzone pory. Jednak po odpowiedniej pielęgnacji podkład wygląda naprawdę świetnie. Zakrywa to co trzeba, nawilża i nie jest ciężki. To koreański podkład, który naprawdę mogę polecić. Duży plus za spf 40 , niacynamid , ekstrakt z propolisu i ekstrakt z kwiatów ketmii szczawiowe. Te składniki przy okazji super krycia pielęgnują naszą skórę. Mam odcień 23N Sand i pasuje do mojej opalenizny :)
    Zalety:
    • Krycie
    • Składniki pielęgnacyjne
    • Spf 40
    • Nie wyświeca się
    • Nie oksyduje