Serum do twarzy

Orientana ampułka serum odmładzające Ashwagandha Peptydy Koenzym Q10 30ml

Diana5x
    19 marca 2025 o 9:08
    Rewelacja
    Jestem bardzo zadowolona z wyglądu mojej cery. Produkt bardzo dobrze się sprawdza dla osób dojrzałych. Moje zmarszczki są mniej widoczne. Skóra jest nawilżona i delikatna, a dodatkowo serum dodało mega blasku i świeżości. Super!
  • 19 lutego 2025 o 8:18
    serum rewelacyjne
    Jestem mega wymagająca, a to serum jest naprawdę dobre. Dobrze napina skórę, ale nie ma odczucia suchości skóry. Wręcz bym powiedziała, że dobra dawka nawilżenia. Co do konkretów to szklane opakowanie i wygodna pipetka.
  • 19 listopada 2024 o 7:35
    Jakie to przyjemne!
    Dawno stosowanie żelowego serum nie sprawiało mi tyle przyjemność. A ten zapach! Cudowny! Nowe serum Orientana to strzał w dziesiątkę dla osób, które chcą podbić swoją pielęgnację przeciwko oznakom starzenia, ale nie lubią się z treściwymi i ciężkimi konsystencjami. Skład tego serum to bajka i spodoba się nie tylko tym, którzy cenią sobie naturalne kosmetyki. Żelowa konsystencja praktycznie sama chce rozprowadzać się na skórze, szybko się wchłania zostawiając silnie nawilżoną skórę bez uczucia lepkości. Rzadko się to zdarza. A piękny zapach jest dopełnieniem całego rytuału. Wiem, że dla niektórych może być zbyt mocny, ale mi kompletnie to nie przeszkadza, bo serum pachnie, jak luksusowe perfumy. A co z efektami po dłuższym stosowaniu? Skóra jest napięta, gładsza i wygląda na bardziej wypoczętą. Serum rozprawia się z drobnymi zmarszczkami, nawet tymi w okolicach oczu. Bardzo dobrze współpracuje z retinalem dając skórze boost do regeneracji. Serum sprawdza się też w porannej pielęgnacji, dobrze współgra z kremem z filtrem, a do tego nie potęguje przetłuszczania skóry. Twarz wygląda promienie, a do tego tak gładko, że nakładanie makijażu to sama przyjemność. Z chęcią wypróbuję pozostałe sera z tych nowości.
  • 14 października 2024 o 12:39
    Polecam
    Kolejna ampułka Orientany, z której jestem zadowolona. Cudne nawilżenie i napięcie skóry. Przyjemny zapach delikatny, konsystencja. Jeśli seria będzie się rozrastać to na pewno będę zainteresowana kupnem innych produktów
    Otrzymałam do testów od marki/producenta