Kremy BB, CC i DD

Kimoco Beauty Young, Centella Krem BB SPF30

baybes
    15 kwietnia 2025 o 15:25
    Udany produkt
    Bardzo udany produkt bo to krem bb z SPF w jednym. Cudowny do rozprowadzania, że tworzy plam, nie jest pomarańczowy czy za nadto błyszczący. Produkt godny polecenia bo za tą cenę mamy dwa produkty godne uwagi w jednym.
  • 5 marca 2025 o 13:52
    Idealny BB Cream na co dzień!
    Pięknie wyrównuje koloryt skóry, nawilża i nadaje jej zdrowy blask. Lekka formuła nie obciąża cery, a SPF 30 to świetna ochrona na co dzień. Po nałożeniu skóra wygląda naturalnie i świeżo – idealny wybór dla fanek efektu „glass skin”!
  • 5 lutego 2025 o 9:48
    cudowny
    Cudowny krem do stosowania na lato ! Krem doskonale i równomiernie kryje i pięknie wtapia się w koloryt mojej cery. Niestety, teraz nie mogę go stosować , bo jestem zbyt blada, ale latem z pewnością do niego wróce! Największym jego atutem jest fakt , że mnie nie zapycha, a dodatkowo nie kosztuje milionów ;) Nauważyłam zresztą, że pozostałe produkty KImoco również mnie nie zapychają. Jestem niezwykle zadowolona , że trafilam na niedrogą markę, którą moja skóra polubiła :)
  • 28 grudnia 2024 o 15:31
    Naturalny blask i ochrona w jednym
    Opis produktu: Krem BB Kimoco Young w odcieniu Light Beige to połączenie pielęgnacji i delikatnego makijażu, pochodzące od azjatyckiej marki KIMOCO. Produkty tej marki są inspirowane koreańskimi rytuałami piękna, które stawiają na zdrową i promienną cerę. Dzięki aktywnym składnikom, takim jak ekstrakt z wąkrotki azjatyckiej i lukrecji, produkt nie tylko intensywnie nawilża, ale również chroni skórę przed promieniami UV dzięki SPF 30. Efekt? Promienna, gładka cera bez obciążenia! Charakterystyka produktu: Konsystencja: Lekka, kremowa, łatwo się rozprowadza. Zapach: Subtelny, prawie niewyczuwalny, idealny dla osób wrażliwych na intensywne aromaty. Składniki aktywne: Ekstrakt z wąkrotki azjatyckiej, ekstrakt z lukrecji. Efekt: Lekkie krycie, nawilżenie, tonizacja i ochrona przeciwsłoneczna. Moje wrażenia: Ten krem BB to strzał w dziesiątkę dla osób, które cenią sobie naturalny wygląd! Aplikuję go gąbeczką, ponieważ aplikacja pędzlem mi nie wychodzi – konsystencja wymaga delikatności. Produkt doskonale dopasowuje się do odcienia skóry, ale kluczowe jest, aby nie przesadzić z ilością – wtedy efekt jest idealny. BB krem świetnie maskuje drobne niedoskonałości i daje zdrowy, lekko rozświetlony wygląd.
    Zalety:
    • 1. Śliczne opakowanie.
    • 2. Przystępna cena (30 zł w Rossmannie).
    • 3. Lekka formuła, idealna na co dzień.
    • 4. Dopasowanie do odcienia skóry.
    • 5. Nawilżenie i ochrona SPF 30.
    • 6. Nie zapycha porów, co jest bardzo ważne dla mojej problematycznej skóry.
    Wady:
    • 1. Może nie być odpowiedni dla osób z tłustą cerą i dla fanek matowego wykończenia.
    • 2. Dostępne są tylko dwa odcienie.
  • 11 grudnia 2024 o 11:25
    must-have do szybkiego makijażu
    Super krem bb z spf, który robi wszystko naraz – wyrównuje koloryt, daje lekkie krycie i chroni przed słońcem. Lekki i niewyczuwalny na skórze, a do tego wygląda mega naturalnie. Używam codziennie i jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • zapewnia lekkie krycie.
    • chroni przed promieniowaniem UV
    • lekka formuła, która nie obciąża skóry