Serum do twarzy

Solverx Hydro, Serum do twarzy

• 8 grudnia 2024 o 16:25
    No mam mieszane uczucia.
    Serum kosztuje na promocji ok 20 zł , a bez niej 30 zł. Serum mi nic nie zrobiło,nie mam żadnej po nim poprawy , jak też pogorszenia się stanu cery . Posiada męski zapach który może nie którym nie odpowiadać. ???? Zalety: - Szybko się wchłania. - ma lekką formułę. - po nałożeniu daje uczucie nawilżenia. Wady: - Zapach, nie jest jakiś intensywny , ale czuć go nadal po zrobieniu całej pielęgnacji cery . - te serum strasznie mnie podrażnia i mam w niektórych miejscach zaczerwienienie, ale myślę że może to wynikać z zapachu . Podsumowanie: Mi nic nie zrobił , mam lekkie podrażnienie , ale też bez przesady. Ciężko mi go ocenić, po nie pokazał się w żadnych pozytywnych stronach, jak i negatywnych ????.
    annaskc
    16 października 2024 o 19:59
    Serum do twarzy Solverx hydro zawiera trzy formy kwasu hialuronowego plus niacynamid, co zapewnia wielokierunkowe działanie nawilżające. Produkt znajduje się w szklanej butelce z pipetką, co jest raczej standardowe dla tego typu produktów. Serum ma pojemność 30 ml, a po otwarciu należy je zużyć w ciągu sześciu miesięcy. Producent zaleca nałożenie kilku kropel produktu na oczyszczoną skórę twarzy, szyi i dekoltu i wmasowanie go opuszkami palców. Zaleca się stosować serum codziennie rano i wieczorem. Ja stosowałam produkt tylko wieczorem, a jego opakowanie starczyło mi na około trzy miesiące codziennego stosowania. Serum ma dość rzadko konsystencję i lekko kremowy kolor. Zapach kojarzy mi się z męskimi kosmetykami, ale mimo to jest bardzo przyjemny i nie duszący. Produkt świetnie się rozprowadza i już niewielka ilość wystarczy na posmarowanie twarzy szyi i dekoltu. Dość szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy i nie obciążając skóry. Po kilku tygodniach stosowania widać poprawę nawilżenia skóry oraz jej wygładzenie. Podsumowując, serum do twarzy solverx hydro naprawdę fajna propozycja do codziennej pielęgnacji. Jest bardzo wydajnym produktem, nie podrażnia skóry i nie powoduje reakcji alergicznych. Ma ładne opakowanie, jest poręczne i wygodne w stosowaniu.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładnie pachnie
    • Dobrze nawilża