Samoopalacze do ciała

b.tan Gimme the Glow Down, Facial Tan Mist Mgiełka samoopalająca do twarzy i ciała

5 na 51 opinię

• 3 grudnia 2024 o 19:43
    Łeee jakoś nie chce mi się wierzyć, że jestem pierwsza pisząca o tym produkcie
    Serio laski? Nie używałyście tej kultowej już mgiełki? Co prawda ciężko o nią stacjonarnie jednak w dobie ultra drogich mgiełek samoopalających do twarzy to produkt który reklamowany jest w socialach na dość szeroką skalę i dzięki któremu za niewielkie pieniądze zatrzymamy lato na dłużej. Poszukiwałam kolejnej mgiełki w dobrej cenie gdyż mój hit czyli MineTan jest jak zwykle bardzo drogi a mgiełki ogórkowej już nie produkują (chyba). Wersja produktu b. Tan jest podobna i można śmiało pomylić ją z wersją tej drugiej marki ale różaną. Różowe opakowanie i podobny design to dowody na to, że marki te mocno konkurują. B.Tan wychodzi do ludu pojawiając się stacjonarnie w drogeriach co uważam za wielce wygodne. O samej mgiełce teraz. Wydajna. Atomizer trochę niedopracowany bo główka się przekręca szczególnie gdy mamy śliskie palce i marnujemy produkt psikając w przestrzeń. Sam rozbrysk dobry i równomiernie pokrywający twarz, dekolt czy cokolwiek tam chcecie. Bardzo szybko wysycha i ładnie finishuje pielęgnację. Twarz spryskuję po kompletnej wieczornej pielęgnacji aby rano obudzić się z widocznie piękniejszą cerą. Skład oraz formuła nie zapychają, są lekkie i nie tworzą tłustości więc osoby wrażliwe na wypryski powinny spać spokojnie. Właściwie to w ogóle nie czuć jej na skórze bo taka jest lekka. Rano budzimy się z bardzo delikatną opalenizną którą oczywiście możemy dozować. Nakładanie warstwy na warstwę nie przynosi złych efektów a buduję efekt końcowy. Co mnie osobiście raduje to fakt, że produkt nie ściera się nadmiernie z twarzy podczas mycia wacikiem. Inne mgiełki (szczególnie Lirene) totalnie puszczały kolor i zmazywały się po pierwszym przetarciu twarzy wacikiem niczym całodzienny brud. Tutaj produkt wsiąka w skórę i jest trwały. Zmywa się równomiernie, delikatnie. Na plus również cena która jest konkurencyjna do innych tego typu produktów. W internecie możemy wyczaić ją w wielu promocjach. Generalnie polecam. Mam nadzieję, że produkt wejdzie do sklepów stacjonarnych bo jest tego wart.
    Zalety:
    • Wszystko wyżej wymienione
    Wady:
    • Jedynie dostępność stacjonarna