Maseczka bankietowa, czyli idealny kosmetyk przed ważnym wyjściem i nie tylko! Bogata w nowej generacji witaminę C w formie [TETRA C] oraz BIO kompleksy: rozjaśniający i kojący. Natychmiast poprawia koloryt cery, przywraca bardziej wypoczęty wygląd, koi, nawilża, wygładza, usprawnia regenerację płaszcza hydrolipidowego skóry.
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
25 kwietnia 2026 o 22:28
Idelna na użycie przed ważnym wyjściem
Kupi ponownieTak
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Maseczka na prawdę widocznie rozświetla skórę. Idelana jest na użycie przed ważnym wyjściem. Dodatkwo jest bardzo wydajna i nie trzeba jej zmywać wodą, tylko zetrzeć nadmiar na sucho, co myślę, że dla wielu osob które nie lubią zmywać maseczek, jest dużym plusem.
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
9 listopada 2025 o 12:44
Cudo
Kupi ponownieTak
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Cudowna maseczka, której z przyjemnością używam rano, po nocy z niacyniobaza. Zdecydowanie warto wprowadzić jak do codziennej pielęgnacji, a nie używać tylko jako typowo bankietowego kosmetyku.
Maseczka ma konsystencję kremowej pasty, nakładam ją cieniutką warstwą po porannym oczyszczaniu i pozwalam działać przez 15-20 minut. Czasem nawet trochę dłużej.
Po jej zastosowaniu moja skóra ma jednolitą konsystencję, jest rozjaśniona, promienna, a pory wydają się być mniejsze. Używam jej w dniach, w którym kolejnym krokiem jest żartowanie serum z Wit C i mam wrażenie, że maska wzmacnia efekt i sprawia, że moja skóra jeszcze lepiej reaguje na działanie witaminy C.
Jedyne co bym w niej zmieniła to pojemnośc, dla mnie to typowo pielęgnacyjny kosmetyk do częstego stosowania i chciałabym mieć dużą większą tubkę pod ręką ;)
Z drugiej strony mała pojemność jest super na wyjazdy itp, jednak moja cera chce jej dużo i często ;)
Naprawdę polecam, tubka tej maseczki jest tania więc warto sprawdzić jak Wasza skóra będzie na nią reagowała.
Dodam jeszcze tylko, ze pomimo małej pojemności na kilka razy spokojnie wystarczy.