Kremy z filtrem do twarzy

Hawaiian Tropic Sheer Touch Lotion Sunscreen SPF 50 Balsam do opalania z SPF 50

• 2 kwietnia 2025 o 10:13
    Świetny na wakacje
    Bardzo dobrze chroni przed słońcem, wysoka ochrona spf jak na produkt do ciała. Duże opakowanie w dobrej cenie. Piękny kokosowy zapach. Może delikatnie bielić, lecz po czasie biel znika.
    Zalety:
    • wysoka ochrona UV
    • ładny zapach
    Wady:
    • delikatnie bieli
  • 21 sierpnia 2024 o 21:21
    Świetna ochrona nawet w pełnym słońcu i ten piękny połysk na skórze;)
    Skusiłam się na niego w Hebe, kliknęłam online był w niezłej promocji w okolicy 30zł. Nigdy wcześniej nie słyszałam o marce, nie znałam jej a zaciekawiła mnie obietnica balsamu z efektem rozświetlenia. Mam ten balsam w pojemności 180ml z nieco 'unowocześnioną' etykietą, widziałam po zdjęciach udostępnionych przez inne Wizażanki, że korzystały dokładnie z tej samej wersji. Chociaż teraz widzę, że etykieta zmieniła się ponownie. Balsam ma przepiękny kokosowy zapach, chociaż nie jest to jedyna nuta, zapach jest mixem bardzo tropikalnym, lekki, letni, świeży. Zdecydowanie przypadł mi do gustu, po aplikacji na ciało uwielbiałam czuć ten zapach wokół siebie, fajny letni aromat. Co ciekawe formuła jest biała i rzeczywiście bardziej przypomina mleczko niż balsam, nie przeszkadzało mi to a aplikacja była za każdym razem bez żadnych trudności. Mleczko pięknie 'sunęło' po skórze nie robiło się tępe czy maziste. Co zabawne w pierwszej chwili mleczko wcale nie zdradza swojej rozświetlającej strony, dopiero podczas aplikacji po kilku ruchach na skórze powstaje piękna, równomierna rozświetlająca tafla;). Przyznam, że ten połysk na skórze jest bardzo jeśli tak to można ująć elegancki. Tutaj nie ma drobiny, jest równomierny, zdrowy połysk. Skóra co prawda nie mieni się drobinami ale ma piękny wygląd. Ten blask wyglada 'mokro' ładnie i zdecydowanie korzystnie się prezentuje. Upiększa skórę co tu dużo gadać. Skóra się nie klei, jest przyjemna i miękka w dotyku. W kwestii ochrony bardzo mi się sprawdziło to mleczko. Mam skórę jasną, nie bladą co prawda, ale łatwo łapiącą zaczerwienienia i podrażnienia słoneczne. Dlatego jeśli tylko wychodzę na słońce wiem, że ta ochrona jest mi niezbędna. Balsam był ze mną również nad jeziorem i nawet podczas ostrego słońca moja skóra była bezpieczna. Po ekspozycji na słońce z użyciem mleczka nigdy nie miałam zaczerwienień ani podrażnień słonecznych. Cieszę się, że go odkryłam jest świetny oprócz ochrony, ładnie upiększa skórę, zapewniając jednocześnie pielęgnację.
    Zalety:
    • świetny letni zapach z nutą kokosa
    • przyjemna dla skóry formuła mleczka, nie jest tępa, ani mazista
    • pielęgnuje skórę, nie ściąga, mam wrażenie, że była nawilżona i zawsze po aplikacji bardzo miękka
    • dobra wysoka stabilna ochrona
    • wydajny
    • nadaje piękny połysk skórze, blask jest 'mokry , skóra wygląda zdrowo i ładniej się prezentuje
  • 20 czerwca 2023 o 8:24
    Naprawdę fajny kremik
    Bardzo fajny krem, dobrze chroni, przy smarowaniu się przypadkowo ominęłam część ciała, po wyjściu na słońce była spalona, cała reszta ciała - na którą nałożyłam krem była bardzo dobrze ochroniona. Z pewnością kupię ten krem ponownie.
  • 29 czerwca 2022 o 9:38
    najlepszy krem do opalania do ciała !
    Kupiłam ten krem do opalania po tym jak prawie wszystkie poprzednie kremy mnie uczulały. Krem ma bardzo ladne opakowanie, plastik jest mocny wieczko nie pęka. Łatwo się aplikuje produkt i praktycznie do końca, nie przeba na końcu rozcinć opakowania, żeby wydobyć resztki. Krem ma bardzo ładny zapach, delikatny. Konsystencja ma odpowiednią gęstość nie jest ani za rzadka ani za gęsta co sprawia, że łatwo się go rozsmarowuje na skórze. Ja używałam go przy dużych upałach w Turcji i dla mnie sprawdził się w 100% . Idealnie nadaje sie do ciała, nawilża i dodatkowo skóra po nim jest ładna i błyszcząca. Plus że ma drobinki złota co dodatkowo rozświetła i opalenizna ładnie wygląda. Do twarzy niestety niezbyt się nadaje bo skóra się po nim świeci, mi to nie przeszkadza bo używam innych kremów do twarzy i innych do ciała. Krem jest w miare wydajny, nam starczył na dwie osoby na tydzień wakacji przy smarowaniu kilka razy dziennie. Jest to juz w zasadzie moje kolejne opakowanie tego kremu i z pewnością kupię go jeszcze nie jeden raz
    • drobinki złota
    • działanie
    Wady:
    • nie nadaje się do twarzy
  • 5 czerwca 2022 o 7:43
    Definitywny hit
    Kupując ten SPF nie spodziewałam się cudów. Cudów, które jednak dostałam. Przyjemna formuła, wspaniały zapach, rozświetlona skóra i wysoka ochrona. Czy może być lepsze połączenie? Nie wiem czy znajdę dla siebie lepszy SPF niż ten. Dobre opinie zachęciły mnie do kupna i nie żałuję ani trochę. Z pewnością polecam i zachęcam do kupna ❤️
    Zalety:
    • 1. Zapach
    • 2. Wydajność
    • 3. Formuła
    • 4. Efekt na skórze
    • 5. Wysoka ochrona
    • 6. Całkiem dobry stosunek ceny do jakości
    Wady:
    • Nie umiem takich znaleźć