Kremy do twarzy dla dzieci

MomMe Spacerowy krem na każdą pogodę SPF 25

Alkmie MomMe Baby Natural Care Spacerowy krem na Każdą Pogodę SPF 25 50ml MomMe

• 13 października 2021 o 9:44
    Idealny na wiosnę i jesień
    Ekstra, zero czerwonej buzi po spacerze i zabawach, nawet mimo tego że słońce świeciło całkiem mocno. Oczywiście koszulka, kapelusik muszą być, ale z tym kremem czuję się dużo bezpieczniej. Córka miała wypryski po kremie dla dorosłych, chyba miał za ciężką formułę i za dużo chemii, ten jest naturalny i nie robi żadnych problemów na skórze. Super, polecam
    Zalety:
    • Konsystencja, naturalność
  • 11 października 2021 o 18:07
    Uwielbiam!
    Polecam. Fajna konsystencja, nie brudzi, ładnie pachnie. Nie zostawia tłustej warstwy, więc dziecko zaraz może zacząć się bawić. Super na późną wiosnę i na jesień, polecam gorąco!
    Zalety:
    • opakowanie - urocze
    Wady:
  • 9 września 2021 o 10:00
    Na spacery idealny
    Krem jest za słaby na wakacje nad morzem, bo to spf 25, ale na spacerki nadaje się REWELACYJNIE! Nie jest cięzki, dobrze się rozsmarowuje. Na wiosnę zużyłam całą tubkę, bo synek uwielbia zabawy na dworze (na lato przerzuciłam się na spf 50 od momme), przed jesienią koniecznie kupuję dwie!
    Zalety:
    • Konsystencja
  • 2 sierpnia 2020 o 7:21
    Fajny
    Bardzo fajny krem, widocznie pielęgnuje. Nie rozprowadza się najłatwiej, ja rozcierałam go w dłoniach i wklepywałam w buźkę :) Filtr będzie dobry na zimę i jesień, jak i sam krem. Na lato i wiosnę zbyt mały filtr i zbyt toporna konsystencja. Na plus właściwości pielęgnacyjne, skóra robi się od razu taka zwarta, świetlista, po prostu zdrowa. Krem ma delikatny, bobasowy zapach :) Ogólnie cała seria Mommee jest świetna, dobre działania, dobre składy.
    Nat_Nap
    1 sierpnia 2020 o 14:47
    bardzo dobry
    Krem ma. fajną bogatą, tłustą, masełkową konsystencję. W pierwszym odczuciu po nałożeniu sprawia wrażenie, że bedzie bielił, ale potem okazuje się, że dość ładnie się rozprowadza :) ładnie pachnie, odżywia skórę, chroni przed słonkiem i jest bardzo wydajny (miałam obawy na ile taka tubeczka wystarczy). Smaruje i siebie i męża (jak nie ucieknie) i bobasa :D
    Drogeria Super-Pharm