Podkłady

Maybelline New York Affinitone, Hydrating Tone - on - Tone Foundation Natural Radiance Podkład do twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 205 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 listopada 2024 o 12:46
    zadowolona
    Maybelline New York Affinitone Hydrating Tone-on-Tone Foundation Natural Radiance to podkład, którego używam od kilku lat i wciąż jestem z niego bardzo zadowolona. Świetnie kryje, wyrównuje koloryt skóry i maskuje drobne niedoskonałości, a przy tym wygląda bardzo naturalnie – idealnie wtapia się w skórę, nie pozostawiając odcięć. Ma lekką konsystencję, dzięki której łatwo się rozprowadza, nawet jeśli skóra jest sucha. Na cerze tłustej może lekko się świecić, ale mimo to trzyma się dobrze przez cały dzień. Bronzer i róż pięknie się na nim utrzymują, co dodatkowo podnosi jego wartość. Podkład jest wydajny i starcza na dłuższy czas, a na promocjach można go dostać w naprawdę dobrej cenie. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń – to niezawodny produkt, który sprawdza się w każdej sytuacji.
    Zalety:
    • Dobre krycie – świetnie wyrównuje koloryt skóry i maskuje drobne niedoskonałości.
    • Naturalne wykończenie – idealnie wtapia się w skórę, nie widać żadnych odcięć.
    • Doskonała konsystencja – nawet przy suchej skórze rozprowadza się gładko i wygląda świetnie.
    • Trwałość – utrzymuje się przez cały dzień, choć przy tłustej cerze może delikatnie się świecić.
    • Kompatybilność z makijażem – bronzer i róż doskonale się na nim trzymają, nie ścierając się w ciągu dnia.
    • Ekonomia – starcza na dłuższy czas, co w połączeniu z ceną promocyjną czyni go bardzo opłacalnym wyborem.
  • 3 października 2024 o 23:17
    Nie każdy podkład dla każdego
    Jest to podkład, który używałam głównie zimą. Jest bardzo wydajny i bardzo łatwo mi się rozprowadza go po skórze twarzy. Nie mam zbyt niewielu niedoskonałości, może dlatego właśnie on mi wystarcza. Po nałożeniu, bardzo łączy się z moją skóra i nie pozostawia żadnych smug, ani plam. Moja skóra twarzy wygląda na odświeżona i tryska energia. Myślę, że będę powracać do niego z miłą chęcią. Podkreślam, nie każdy produkt jest dla każdego.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Łączy się świetnie ze skóra twarzy
    • Nie pokazuje efektu maski
    • Rozświetla
    • Koryguje mniejsze niedoskonałości
    • Nie sciaga skóry twarzy
  • 3 września 2024 o 17:27
    Mój ulubiony podkład
    Od wielu lat jest to mój ulubiony podkład. Mam bardzo jasna skore o neutralnym/cieplejszym tonie i zarówno ton jak i krycie i trwałość jest dla mnie perfekcyjna. Jest lekki, łatwo się rozprowadza i kryje ale bez efektu maski. Nie wysusza ani nie jest tłusty - idealna konsystencja dla mnie. Czasami go mieszam z kremem w dni kiedy nie chce robic makijażu
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 listopada 2023 o 18:20
    Mój ulubiony
    Używam od 6 lat, zużyłam wiele opakowań i nadal po niego sięgam. Lubię podkłady rozświetlające, o lekkiej formule, nie oczekuję pełnego krycia ani matu. Ten podkład spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest dość ciekły i ładnie się rozprowadza i wnika w skórę, dając efekt zdrowej, rozświetlonej skóry o równomiernym kolorycie. Odcień 03 idealnie pasuje do mojej karnacji, dlatego stał się to mój podkład nr 1. Zapach dość chemiczny, kosmetyczny - mi nie przeszkadza, ale nie jest też przyjemny.
    Zalety:
    • rozświetlenie
    Wady:
    • krycie, jeśli ktoś lub mocne
  • 29 października 2023 o 20:21
    Podkład idealny na codzień.. lekki, pozwalający skórze oddychać
    Przygoda z Maybelline trwa od wielu lat. Miałam też krótką sposobność użytkować ten podkład. Zamknięty jest w 30 ml tubce. Opakowanie w kolorze beżu. Na nim czarne napisy dotyczące nazwy firmy I produktu. Widzimy też odcień podkładu. Miałam odcień 03. Co mogę powiedzieć. Podkład ma lekką konsystencję. Świetnie rozprowadza się pędzlem, ręką i gąbka. Krycie ma średnie. Kosmetyk dopasowuje się do odcienia cery. Napewno też przy tym wyrównuje koloryt. W składzie ma olejek arganowyz który wygładza I nawilża skórę. Ponadto ma w sobie pigmenty HD, one właśnie powodują, że podklad dopasowuje się do naszej buzi. Ma tez witaminę E, ma ja celu opóźnić procesy starzenia. Nie oszukujmy się podkład tego procesu nie opóźni. Podklad można kłaść warstwowo, nie tworzy przy tym efektu maski, nie roluje się. Po nałożeniu nie musimy się martwić, że kolor podkładu będzie ciemnieć lub żółknąć. Jest to idealny podkład na codzień. Nie obciąża skóry, nawilża ją. Jest lekki i naturalny. Niewielkie niedoskonałości super zatyka. Z większymi będzie gorzej sobie radził. Nie zatyka porów, skóra oddycha. Na mojej skórze po kilku godzinach zaczyna się ścierać w strefie T. Tam też pojawia się potem świecenie. Ale zawsze można to przypudrować. Podkład jest całkiem dobry. Jeśli nie mam wyprysków na twarzy to chętnie po niego sięgam. Jeśli mam twarz wysypaną to biorę jednak bardziej kryjacy.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie w tubce pozwalające wycisnąć produkt do końca
    • lekka formuła, nie zatyka porów
    • nie roluje się na twarzy
    • idealnie dopasowuje się do karnacji, nie tworzy efektu maski
    Wady:
    • średnie krycie, poważniejszych niedoskonałości nie zakryje dobrze