Serum do twarzy

Korres Magnolia, Antiwrinkle & Moisturising Serum Przeciwzmarszczkowo - nawilżające serum do twarzy

• 25 czerwca 2018 o 9:37
    Może być
    Kupiłam go zachęcona super prezentacją Pani w Sephorze. Produkt sam w sobie bardzo fajny i przyjemnie sie go sosuje. Pojemność 40 ml mogłoby być to standardowe 50 jak wszędzie... kwestia działania jest wporządku ale nie jest to efekt wow jakiego spodziewałabym się po produkcie za 220 zł
    Zalety:
    • ładnie pachnie,
    • eleganckie opakowanie
    • przyjemna konsystencja
    • delikatne działanie
    Wady:
    • nie robi efektu wow
    • wysoka cena
  • 21 maja 2017 o 22:49
    OK
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Podczas zakupów w sephorze dostałam próbeczkę tego serum i używałam pod krem na noc przez kilka dni, serum ma lekki zapach, ładnie nawilża i nie podrażnia skóry. Cena wysoka,więc raczej się nie skuszę.
  • 3 listopada 2016 o 13:15
    Nie widzę różnicy
    Nie jestem przekonana do tego kosmetyku, zwłaszcza za taką cenę. + świetnie się rozprowadza + szybko się wchłania + nie zostawia żadnej warstwy, jest niewyczuwalne po krótkiej chwili + współgra z kremami i makijażem + butelka jest fajna, łatwo się jej używa i można zużyć produkt do końca +zapach nienachalny - Nie zauważyłam działania, niby ma nawilżać, ale moja skóra nadal jest dość sucha, mimo że nie mam stricte suchej skóry (mieszaną w stronę suchej) - Jak dla mnie nie jest jakiś super wydajny. Konsystencja jest bardzo luźna, więc dużo się nakłada na raz tego kosmetyku
  • 2 lutego 2016 o 12:30
    super
    Serum zakupiłam podczas wakacji w Grecji, zestaw te serum + krem na noc z tej samej serii za cenę ok 18-20 euro (polskie ceny to jakieś szaleństwo!) I jak za tę cenę to jest super produkt! Super opakowania. Szklana buteleczka (ciemne grube szkło) z pompką. Zapach jako to kosmetyków naturalnych nie perfumowany fiołkami. Serum stosowałam pod krem. Świetnie nawilża, trochę ściąga pory. Ekstra pod makijaż. Teraz udało mi się w fajnej cenie upolować już Polsce serum z linii Korres, Quercetin & Oak i nie widzę między nimi różnicy. Bardzo polecam wypróbwać zwłaszcza jak ktoś ma dostęp do tych kosmetyków w greckich cenach :D Używam tego produktu od: 3 mce Ilość zużytych opakowań: jedno
    a_gie
    7 stycznia 2016 o 22:44
    w porządku
    Serum używam jako dopełnienia do kremu na dzień. Jest w porządku. Dobrze się rozprowadza, jego mała ilość starcza aby pokryć całą twarz - jest niezwykle wydajny, używam go prawie pół roku, a jestem dopiero w połowie buteleczki. Przyjemnie pachnie, redukuje napięcie skóry po kontakcie z wodą. jak dla mnie jest on jako baza pod krem - w takim połączeniu sprawdza się znakomicie. Jednak wolę serum z linii rose (jak zresztą całą serię). Jeśli nadarzy się okazja kupić go w promocyjnej cenie to polecam, jeśli nie to nie jestem przekonana czy jest wart swojej ceny sklepowej (zwłaszcza w polskich drogeriach) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w połowie 1 opakowania