Kremy na noc

Laboratorium Kosmetyczne AVA Pore Solutions, Wyjątkowo bogaty krem na noc zwężający pory

Ava Labolatorium m Ava Pore Solutions Wyjątkowo bogaty krem na noc zwężający pory 50ml
AVA Bogaty Krem na Noc Zwężający Pory z Różą Japońską

• 25 maja 2023 o 9:38
    Wspaniała maska na noc
    Na samym początku muszę powiedzieć, że jestem totalnie zakochana w tym kremie. Od chwili, gdy go pierwszy raz użyłam, moja skóra po prostu zakochała się w nim. I jak mogłaby nie? Skąd mam zacząć? Może od zapachu? Bo przecież zapach to tak samo ważny, jak działanie. Kiedy tylko otworzysz słoiczek, unosi się do ciebie zapach kwiatowej oazy. Jest taki relaksujący, że aż chce się zanurzyć w nim całym ciałem. No prawie całym, bo to jednak krem do twarzy. Ten krem to prawdziwa maseczka nocna dla mojej skóry. Rano budzę się z wrażeniem, że spałam na jedwabistej poduszce przez całą noc. Moja skóra jest niesamowicie miękka, gładka i promienna. A te pory, o których tak wiele się mówi? No cóż, są zwężone na tyle, że wyglądają jak mikroskopijne dziurki. To jak magia! Podsumowując, bogaty krem na noc marki Ava to absolutny hit. Jeśli chcesz poczuć się jak królowa (lub król), to ten krem jest dla ciebie. Zapach, działanie, tekstura - wszystko jest na najwyższym poziomie. Dajcie mu szansę, a wasza skóra wam podziękuje.
    Zalety:
    • zapach, konsystencja, działanie
    Wady:
    • mało wydajny
  • 16 listopada 2021 o 14:52
    Kolejny hicior od Avy
    Świetny krem na noc, który pomaga mi uporać się z przetłuszczającą się miejscowo skórą mieszaną. Odkąd go stosuję nie mam poważniejszych krost. Ogólnie wygląd skóry się poprawił. Jest w opakowaniu airless co jest na plus. Właściwie nie pachnie. Dosyć treściwy, ale też nie przesadnie. Pięknie się wchłania. Złoto za grosze. Nie uwzględniam w opinii działania anti-aging bo po prostu nie do końca w nie wierzę. Skład bardzo na +.
    Zalety:
    • działanie normalizujące
    • nawilża
    • cena do jakości
    • wydajny
    • bezzapachowy
    • szybko się wchłania
    Drogeria Natura
  • 28 lutego 2021 o 8:46
    Mój HIT
    opatrunek na skórę, nałożony na noc regeneruje skórę, po wstaniu rano jest miękka, gładka, wypoczęta. Najważniejsze jest to, że nie zatyka porów, więc nie ma żadnych paskudnych wyprysków, co zdarzało mi się przy kremach innych marek, które stosowałam na noc. Fajnie uregulował też wydzielanie sebum, mam raczej tłustą skórę i się sprawdził. Mój HIT.
    goha80
    27 lipca 2020 o 20:26
    No nareszcie!
    Krem kupiłam pod wpływem chwili w jakimś outlecie kosmetycznym za połowę ceny. teraz żałuję że nie wzięłam dwóch! Trochę się obawiałam tego słowa: "bogaty" w opisie. Słowo to kojarzy mi się z ciężkim kremem na noc tłustawym i mega odżywczym, a takie kremy to mnie zawsze zapychają. Jednak dalszy opis na opakowaniu był jakby w dziesiątkę stworzony dla mnie więc wzięłam. I cóż.... Krem wcale nie jest ciężki. Jest mega aksamitny i lekki. Skóra po nim jest gładka, zadbana, odżywiona. Nie zapycha! I naprawdę widzę jego działanie na pory skórne. Są mniejsze. Skóra jest na tyle ładna, że przestałam używać bazy pod makijaż ukrywającej w/w niedoskonałości skóry. Krem jest ugodowy. Nie kłóci się z żadnym z moich serum których używam zamiennie. Jak dla mnie aktualnie ten krem to absolutny nr 1! Mam nadzieję że będzie dostępny jeszcze długo. Nawet w normalniej cenie jest wart każdej złotówki i każdego grosika! POLECAM!!!
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 22 kwietnia 2020 o 20:06
    Miła współpraca
    Zacznijmy od tego, że mam skórę mieszaną, tłusta strefa T, rozszerzone pory, pojedyncze wypryski, okresowo tendencja do przesuszania. Potrzebowałam czegoś mocnego na noc, co naprawdę nawilży tą skórę, ale i jednocześnie nie zapcha mi jej. I tak oto napatoczył się ten krem, do tego niby zwężający pory - ideolo. Idąc po kolei: + nawilżenie jest i to naprawdę, naprawdę świetne. Po kilku użyciach ta skóra widać, że odżyła, a suche skórki zniknęły. Rano skóra jest gładziutka i wręcz jedwabna w dotyku + formuła jest bardzo przyjemna, nie wodnista, ale i też nie bardzo zbita i gęsta, coś pomiędzy. Rozprowadza się bardzo sprawnie i równie szybko wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy co jest zdecydowanie na plus + zapowiada się być wydajny, z racji że nie potrzeba go dużo by pokryć całą twarz, u mnie jest to jedna pompka i to nie zawsze pełna + zapach jest delikatny, subtelny. Zdecydowanie nie jest to kosmetyk perfumowany + skład +/- cena - niestety, ale nie zauważyłam by w moim przypadku pory uległy zwężeniu, a na to bardzo liczyłam. Gdyby nie to dałabym 5/5 za to odejmuję jedną gwiazdkę, z bólem serca - dostępność, póki co nie trafiłam nigdzie stacjonarnie na ten produkt Producent twierdzi, że jest to krem przeznaczony dla cery dojrzałej. Jak na moje oko to trochę śmiechu warte i wcale nie powiedziałabym, że jest on takowej dedykowany. Raczej określiłabym go uniwersalnym, no ale może fakt, że w składzie jest koenzym swoje zrobił w kwestii marketingu.