Kremy pod oczy

Avon Anew, Nutri-Advance Eye Cream Odżywczy krem do pielęgnacji okolic oczu

• 13 listopada 2022 o 22:52
    Bubel
    Krem jest po prostu bardzo kiepski. "Treściwa" konsystencja jest zupełnie nieodpowiednia do okolic oczu - nie wchłania się, roluje, zostawia jakąś dziwną warstwę. Na plus jedynie słoiczek, brak zapachu i to, że nie szczypie w oczy.
    anna_kd
    22 stycznia 2021 o 11:13
    Kremik ok, ale nie nadaje się pod makijaż
    Kremik dobrze nawilża delikatną skórę wokół oczu i powiek. Jednocześnie chroni skórę przed utratą tego nawilżenia więc to odczucie nawilżonej skóry pozostaje przez dłuższy czas. Stosowałam go na noc i faktycznie to odczucie nawilżenia pozostawało do rana. Dodatkowo ma rewitalizować skórę i zmniejszać widoczność drobnych zmarszczek, ale tego akurat nie zauważyłam. Konsystencja kremu jest bardzo gęsta i treściwa dlatego trzeba uważać aby nie przesadzić z ilością podczas aplikacji. Dzięki temu produkt jest bardzo wydajny i mimo małego opakowania 15 ml. Dobrze się rozprowadza, ale wchłania się dość długo. Moim zdaniem krem totalnie nie nadaje się pod makijaż. Niestety krem się roluje. Stosowałam go jedynie na noc i to rolowanie było odczuwalne więc nie wyobrażam sobie nawet co by było po nałożeniu na niego korektora i reszty makijażu. Zapach jest bardzo delikatny i praktycznie nie wyczuwalny. Krem nie podrażniał skóry, ani oczu. Sprawdził się jako nocny krem bogaty i nawilżający i tylko tak polecam go stosować.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • odżywia
    • chroni delikatną skórę wokół oczu
    • bogata konsystencja
    • bardzo wydajny
    • praktyczne małe opakowanie jest bardzo wygodne
    Wady:
    • roluje się
    • nie nadaje się pod makijaż
    tinka06
    21 grudnia 2020 o 22:45
    Mam mieszane uczucia
    Krem ma śliczny słoiczek jednak jego zawartość mnie nie przekonuje. Krem ma niby fajną, gęstą i odżywczą konsystencję, ale dziwnie się rozsmarowuje i raczej nie jest jakiś super odżywczy. Krem się roluje. Nie współpracuje też z korektorem. Używam go kilka dni, ale nie widzę żadnych efektów. Po nałożeniu niby skóra jest nawilżona, ale nic poza tym. Moim zdaniem żadna rewelacja. Spodziewałam się czegoś lepszego.
    Zalety:
    • Ładne, eleganckie opakowanie
    • jest wydajny
    Wady:
    • roluje się
    • nie robi nic
    • nie współpracuje z korektorem
    • za mało odżywczy
    • zbyt wysoka cena do jakości
  • 25 listopada 2020 o 15:44
    Tresciwe nawilzenie
    Aspekt wizualny; Piekny szklany sloiczek, ktory mnie zachwycil. Kremik miesci sie w 15ml sloiczku,ktory zmiesci sie w kazdej kosmetyczce. Produkt jest bardzo tresciwy, wyglada na bogaty w skladniki odzywcze i tak czytamy w ulotce. Zawiera kwasy omega 3,6 i 9. Konsystencja gestego maselka. Latwo je rozprowadzic w okolicach oczu. Bardzo wydajny jak na tak mala pojemnosc. Uzycie i efekty; Krem wklepywalam tylko wieczorem. Do uzycia potrzebujemy niewielka ilosc. Od razu widac ,ze skora pod okiem jest rozswietlona. Tresciwy krem dobrze nawilza,jednak po 3tygodniach uzycia nie zauwazylam wiecej efektow.
    Zalety:
    • gestosc kremu
    • dobra wydajnosc
    • efekt nawilzenia
    Wady:
    • brak innych efektow
  • 3 października 2020 o 22:30
    Lubiłam
    Kremu używałam jakiś czas temu. Mały, szklany słoiczek, w środku dosyć gęsty krem. Bogata konsystencja sprawia, że wystarczy cienka warstwa produktu aby dobrze nawilżyć skórę pod oczami. Napinał, nawilżał, nieco rozjaśniał cienie pod oczami. Dobry krem, wart kupienia. Diabelsko wydajny przez swoją konsystencję.
    U konsultantki

Zobacz także inne Kremy pod oczy