Pomadki i szminki

Wibo Juicy Color Pomadka i balsam do ust 2 w 1

Nasi użytkownicy zostawili 144 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 czerwca 2024 o 8:50
    Pomadka tak, balsam nie
    Kosmetyk dostępny jest w Rossmanie, ja osobiście skusiłam się na kolor numer 7, ponieważ wydał mi się idealnym dziennym kolorem. Uwielbiam kosmetyki o matowym/satynowym wykończeniu i ten produkt zdecydowanie do nich należy - wykończenie jest moim zdaniem satynowe, naprawdę ładnie wyglądające - jednak produkt osadza się we wszelkich rowkach czy zagłębieniach więc niestety bardzo mocno uwidacznia wszelkie suche skorki. Producent deklaruje tutaj również funkcję balsamu i niestety ja jej nie zauważyłam, może jest to kwestia moich wymagań oraz suchej skóry (a co za tym idzie suchych ust), ale nie odnotowałam żadnych właściwości nawilżających, wręcz powiedziałabym, że moje usta były przesuszone. Co do samego koloru - tutaj uważam ten produkt za rewelację i myślę, że będzie pasował naprawdę każdemu. Produkt dość szybko się ściera, ale robi to naprawdę estetycznie i równomiernie co sprawia, że pozostawia wrażenie lekkiego tintu. Nie rolluje się też w przypadku próby dołożenia kolejnej warstwy dla utrzymania koloru. Pomadka jest wysuwana, co jest moim zdaniem ogromnym plusem. Opakowanie jest małe, kompaktowe, idealne do torebki.
    Zalety:
    • kolor
    • ściera się w sposób bardzo estetyczny
    Wady:
    • krótko utrzymuje się na ustach
    • nie nawilża
  • 5 grudnia 2022 o 8:33
    Fajny ale nie urzeka
    Zakupiłam go na promocji w Rossmanie w dwóch beżowych odcieniach i mam mieszane uczucia. Na plus fakt, że dość dobrze spełniają swoje funkcje nawilżające i mają fajną konsystencję masełka. Na minus to, że beżowe kolory nie wtapiają się ładnie w usta zostawiając nieestetyczne odcięcie i podkreślają skórki oraz strupki. Efekt idealny powstaje gdy pod nią nałożę balsam a to nie o to przecież chodzi.
    Zalety:
    • Opakowanie, cena, gama kolorystyczna, dostępność
    Wady:
    • Dziwny efekt niewtapiania się, podkreślanie skórek
  • 24 listopada 2022 o 21:34
    Dobra pomadko-balsam na dzień!
    Pozytywny kosmetyk! Dostępny w Rossmannie w tylko paru odcieniach. Wybór niewielki. Gama kolorów mogłaby być większa, ale kolory są dość dobrze skomponowane. Ja wystawiam opinie na podstawie koloru o numerze 7, jaki posiadam. Kocham makijaż ust - pomadki matowe, satynowe, błyszczyki i konturówki - nigdy ich zbyt wiele. W okresie jesiennym i zimowym używam wyłącznie błyszczyków i pomadek nie zastygających. Ten produkt Juicy Color od Wibo jest dla mnie pomadką z kolorem, ponieważ jak na drogeryjny i przede wszystkim kolorowy kosmetyk, ma fajny skład. Zawiera masło shea, które zmiękcza, nawilża i wygładza usta. Kolor, to dodatek który daje bardzo ładny naturalny efekt. Opakowanie wysuwane jak klasyczna szminka ze skuwką. Bardzo podobny produkt do tego to pomadka z Eveline Oh! My lips. Pomadka praktycznie nie ma zapachu, ale największym minusem jest jej trwałość - bardzo szybko się ściera, ale w przypadku koloru 7 w estetyczny sposób. Przy mocniejszych kolorach, efekt ścierania może być bardziej problematyczny. Nie jest to produkt zastygający i ścieranie i w tym przypadku trudno, aby był on super trwały.
  • 2 sierpnia 2022 o 11:58
    Połączenie idealne
    Pomadkę kupiłam oczywiście w rossmannie. Skusiło mnie połączenie pomadki i balsamu. Jako, że mam cały czas suche usta, a uwielbiam mieć je pomalowane, to wydawało się to być połączeniem idealnym. Wybrałam kolor nr 2. Jest to piękny, różowo-brzoskwiniowy odcień. Pomadka ma piękny zapach, elegancki design oraz przyjemną, masełkową formułę. Dobrze pokrywa usta, jest dobrze napigmentowana. Po dłuższym stosowaniu faktycznie czuć nawilżenie i poprawę kondycji ust. Z uwagi na to, że jest to połączenie pomadki i balsamu nie ma co oczekiwać od produktu niewiadomo jakiej trwałości, choć moim zdaniem i tak jest nieźle. Cena jest niska, jedna sztuka wystarcza na długi czas używania.
    • Design produktu
    • Krycie
    • Przyjemna formuła
    • Dobrze nawilża usta
    • Dobrze napigmentowana
  • 24 kwietnia 2022 o 17:41
    Kolorowe nawilżenie
    Bardzo polecam tę pomadkę, nawilża i nadaje kolor. Pomadka utrzymuję się na ustach i zostawia suchych skórek. Można nakładać kilka razy w miarę potrzeb i nie spływa poza usta. Dodatkowym atutem jest to że jest wykręcania i bardzo elegancko wygląda przy nakładaniu czy noszeniu.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nadaje kolor