Kremy uniwersalne

Beta Skin Acne Care Krem Przeciwtrądzikowy 75 ml
KDK SP. Z O.O.
Beta-Skin Acne Care Cream - krem do skóry trądzikowej - op. 75ml F6A2-988D4

• 23 marca 2024 o 10:41
    Dobry krem do cery tłustej
    Mam cerę mieszaną, jednak bardzo przetłuszczającą się w strefie T i ten krem daje bardzo dobry efekt matowienia, utrzymujacy sie kilka godzin, aczkolwiek na policzkach i pod oczami zwykle używałam innego kremu żeby tą część twarzy nawilżyć. Nie zapycha. Na razie jeden z lepszych dla mnie kremów do cery przetłuszczającej się, gdyż inne kremy mimo rekomendacji producentów jako kremów do cery tłustej bardzo często ją obciążały lub szybko się przetluszczala.
    Zalety:
    • Dobry efekt matowienia
    • Nie zapycha porów
  • 24 stycznia 2022 o 15:42
    Zachwycił
    Dawno, dawno temu, kiedy moja cera była zdecydowanie młodsza ale odwiecznie borykająca się z różnymi niespodziankami znajoma poleciła mi właśnie ten krem jako remedium na problemy cery mieszanej. Byłam nastawiona nieco sceptycznie, gdyż wtedy byłam na etapie kupowania droższych kremów z wiarą ,że droższe=lepsze co oczywiście nie ma pokrycia z prawdą. Poza tym firma była mało znana na rynku. Pierwsze na co zwróciłam uwagę to fakt, że krem miał zdecydowanie większą pojemność niż kremy standardowe, nie chcę w tej chwili kłamać ale wtedy miał 60 lub 75ml, pamiętam że używałam go bardzo długo. Krem bardzo przyjemnie pachniał, a jego konsystencja była idealna, nie za rzadka ale treściwa w tym dobrym tego słowa znaczeniu. I co najważniejsze idealnie nawilżał skórę i łagodził niespodzianki. Gdyby nie fakt, że moja cera od tamtego czasu była poddawana szeregowi różnych zabiegów i ma w tej chwili nieco inne potrzeby ( min działanie przeciwzmarszczkowe, którego ten krem nie ma) chętnie bym do niego wróciła ponownie.
    Zalety:
    • cena, konsystencja, wydajność
  • 29 sierpnia 2021 o 17:49
    mieszane uczucia
    Mam cerę mieszaną, jak moje odczucia względem tego kremu. Na mojej twarzy często pojawiają się niedoskonałości, głównie spowodowane stresem i zmianami w pogodzie. Krem działa, to muszę przyznać. Jest bardzo skuteczny, jeśli chodzi o szybkie złagodzenie trądziku. Wycisza stany zapalne, mniejsza krostki. Niestety nie radzi sobie ze śladami po nich. Dużym minusem jest to, że w ogóle nie nawilża, a bardzo matuje. Takich kremów "aktywnych" używam zawsze na noc, bo wtedy skóra ma największe szanse na regenerację. Krem działa wtedy najlepiej i najskuteczniej. Po pierwszej nocy z tym produktem, moja skóra była bardzo sucha, ściągnięta, pojawiały się też zaczerwienienia w miejscu wysuszenia skóry. Po nałożeniu tego kremu na dzień pod filtr, skóra w ogóle się nie świeciła, była bardzo gładka, matowa, SPF też rozprowadzał się na nim świetnie. Niestety działanie tego kremu w ciągu dnia jest mi ciężko zaważyć, bo skóra jest narażona na wiele czynników, które wpływają na jej wygląd. Produkt jest wydajny, niewielka ilość wystarcza na pokrycie całej twarzy i szyi, pachnie jak pielęgnacja, bez żadnych kwiatów i owoców, więc jest ok.
    xgabvr
    10 lutego 2021 o 23:03
    Cudny!
    Jedyny krem który faktycznie jest przeznaczony do cery z trądzikiem, co prawda już nie mam takich problemów skórnych co pare lat temu, ale nadal zdarzą się pojedyncze wypryski czy nawrót delikatnej kaszki na policzkach czy czole. Krem koi buzię, zaczerwienienia szybciej znikają a przy tym jest ultra lekki. Zaznaczę, że mam cerę mieszaną/tłustą oraz bardzo wrażliwą. Krem nie "tłuści" się w ciągu dnia. Świetnie sprawdza się pod makijaż i jest przystępny cenowo. Zaznaczę, że po zużyciu go testowałam inne ale ostatecznie wracam znów, nic go nie przebiło!
    • wygodne opakowanie
    • dobry pod makijaż
    • lekka formuła
  • 3 stycznia 2021 o 13:35
    Mieszane odczucia
    Pomimo, że nie mam poważnych problemów z trądzikiem i pojawia się okazjonalnie to nie sprostał moim oczekiwaniom. Mniejszy trądzik łagodził, z okazjonalnymi, większymi zmianami był już większy problem. Używany do skóry: mieszanej, skłonnej do podrażnień, brak rozszerzonych naczynek, duża skłonność do alergii
    Zalety:
    • wygodna aplikacja ze względu na pompkę
    • nie miał wyraźnie wyczuwalnego zapachu
    • nie podrażnił, nie przesuszał skóry
    Wady:
    • problem z zużyciem produktu do końca